Oltás után eltitkolt halálesetekkel riogat Dúró Dóra

2021. július 17. 12:56
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás – állítja a párt politikusa közleményében.

„Először a nyári táborok lebonyolításában közreműködő pedagógusok részére tette kötelezővé az oltást a kormány, most pedig az egészségügyi dolgozók számára is. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, ehelyett a a vakcinák beadásának valódi következményeiről kellene beszélni” – írja Dúró Dóra a Mi Hazánk képviselője az MTI-nek eljuttatott közleményében.

Állítása szerint a Mi Hazánkhoz több olyan bejelentés is érkezett, amely az oltás beadása utáni napokban-hetekben történt halálesetekről vagy súlyos tünetekről szól; ám szerinte ezt nem vizsgáltatják „sem a gyógyszergyártók, sem a velük összejátszó kormány”.

Dúró Dóra pártja ezért semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben, úgy vélik a kormány eleget ártott így is a gazdaságnak.

„Ellenezzük a gyerekek oltását, és nem fogadjuk el a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők diszkriminációját sem, és semmilyen esetben nem fogadjuk el az oltás kötelezővé tételét, ahogy azt már nálunk is bejelentették az egészségügyi dolgozóknak. Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés elfogadhatatlan” – áll a képviselőnő által jegyzett közleményben. 

(MTI-OS)

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van több mint kétmillió beoltatlan, köztük sok az oltásellenes vagy szkeptikus. Sos-sok potenciális szavazó. Üzleti kalkuláció.

Rajtad kívül van még szavazója ennek a senkit sem képviselő gittegyletnek? Sötét egy bő.

Csatlakozom.
Túltolták - mindegy, csak a kormány ellen mehessünk.
Ugyanaz, mint a tébolyult gyűlölet összefogás koalíciója.
Ezek is tébolyulnak.
Kár.

Most átállt és az ellenzék szekerét tolja. Nem először....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés