Visszalépés a normalitás felé

2021. június 22. 14:04

A pedofilellenes törvénycsomag nem a felnőttekről, hanem a gyerekekről szól.

2021. június 22. 14:04
Felföldi Zoltán
Magyar Nemzet

„Végre! 2021. június 15-én az Országgyűlés elfogadta A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely a pedofil bűncselekmények szigorú büntetése mellett megtiltja a kiskorúak körében folytatott homoszexuális-, gender- és nemváltó-propagandát, bújtassák azt akár egy reklám, felvilágosító foglalkozás vagy szórakoztató film álarca mögé. Sokan régóta vártuk, sőt nyilvánosan kértük-követeltük egy ilyen törvény megalkotását, vállalva ezen állásfoglalásunk minden negatív következményét: a fenyegetéseket, a gyalázkodó kommenteket, a verbális lincselést és írásaink letiltását az internetről.

Megjelent a transzneműség (nemváltás) propagálása, a két biológiai nem mellett számos egyéb társadalmi nem létét és az ezek közötti átjárhatóságot hirdető genderideológia, amelynek gyermekek is kezdtek az áldozatává válni. Közben az eredetileg egynaposnak indult Pride-ból egy egész Pride-hónap lett, és a köztereinken és a középületeken egyre több helyen és egyre hosszabb ­ideig kellett a szivárványos zászlót néznünk. A pohár akkor kezdett végképp betelni, amikor népszerű rajzfilmsorozatokat is a gyermekek gender­érzékenyítésének a szolgálatába állítottak, amikor multinacionális cégek a gyerekeknek is szóló termékeik reklámjában nyíltan homoszexuális propagandát kezdtek folytatni (Coca-Cola, IKEA), majd megjelent a Meseország mindenkié című könyv, és ezzel párhuzamosan különböző homoszexuális- és genderszervezetek tűntek fel az óvodákban.

A kényes egyensúly felborult. A kormány ekkor még mindig nem lépett, a miniszterelnök küldött egy utolsó figyelmeztetést: »Jól viseljük a provokációt is. De van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni: hagyják békén a gyerekeinket!« A homoszexuális- és genderlobbi még mindig nem értette (vagy szándékosan nem akarta érteni), hogy miről van szó. Civil szervezeteknek maszkírozott lobbicsoportjaik és megvett politikai képviselőik tovább folytatták a provokálást, például Ferencváros polgármestere a köztéren elhelyezett szivárványos BLM-szabadságszoborral, legutóbb pedig Terézváros polgármestere, aki éppen a játszótereket találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy homoszexuális-propagandának adjon helyt. Ekkor végre a kormány is azt mondta, amit mi mondunk évek óta: eddig és ne tovább!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. június 23. 10:06
ELÉG A HOMOKOS PROPAGANDÁBÓL!
Csubszi
2021. június 22. 23:23
Így van, és aki mást állít az vagy hülye, vagy pedofil, vagy szándékosan ferdít!
egyvilág
2021. június 22. 18:44
A Kaleta-féle gyerekpornó ügy és tanulságai: https://egyvilag.hu/korabbiuzenetek/PT104_2020-08-27.shtml#gyerekporno
széki lassú
2021. június 22. 15:11
Ez a törvény a normálisan gondolkodó emberek felelősségének meglétét mutatja. Az embernek a gyomra forog a sokszor sunyi és alattomos homokos propaganda miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik