A Jobbiknak nincsen keresnivalója az ellenzéki együttműködésben

2021. június 17. 20:09

Kocsis Árpád
Mérce.hu
A június 15-én elfogadott törvénymódosítás nem „gumicsont”.

„A június 15-én elfogadott törvénymódosítás nem »gumicsont« (Stumpf András), és nem csupán a »Nemzeti Cinizmus Rendszerének« »újabb hadművelete« (Schiffer András). A törvénymódosításban a legtisztább formájában megjelenik a magyarországi kormány elnyomó, kisebbségellenes, etnicista, ha tetszik, posztfasiszta vagy mikrofasiszta jellege.

A törvény megszavazásának üzenete egyértelmű: azoknak, akiknek a szexuális irányultsága a vélt többségi szexuális magatartással nem egyező, azok fogják be a pofájukat, ne mutatkozzanak embertársaik előtt, főként ne mutatkozzanak olyan módon, amely a polgártársaikat »elbizonytalanítaná« a szexuális orientációjukban, és senki se próbálkozzék azzal, hogy azokat a polgártársaikat, akik a homoszexualitásban, biszexualitásban, transzneműségben betegséget, devianciát, elkorcsosulást látnak, jobb belátásra bírják. A mondandó nyilvánvaló: csak ne »érzékenyítsen« itt senki senkit sem. Aki buzi, az buzi, s csakis buziként jelenhet meg – és ez elviselhetetlen, megbocsáthatatlan és fajidegen.

Cinizmusról itt már régen nincsen szó: a melegek elleni hecckampányok, az Országgyűlésben és a stadionokban rendre elhangzó buzizások, az azonos nemű párok örökbefogadásának ellehetetlenítése: ugyanabba az irányba mutatnak.

Amiként a cigányság elleni kirohanások, az alig álcázott antiszemita, és büszkén vállalt rasszista megnyilvánulások, a határon túli magyarok elleni kampányok, a börtönviseltekkel szembeni kirohanások, a menekültellenes gyűlöletkeltés értelmét is pontosan tudjuk, a következményeit viseljük. Senki sem kívánatos, akiről az a vélelem, hogy nem olyan, mint mi: ám kerüljön emberkereskedők kezébe, végezze prostituáltként (mint menekült gyermekek ezrei), fulladjon meg a tengerben vagy a négy fal között.

Ha az ellenzéki tömörülés az emberségnek bár a látszatát fent kívánja tartani, akkor nem pusztán bocsánatot vár a koalíciós társától, s kiváltképpen nem magyarázkodik, hanem még ma megszakítja a kapcsolatát a Jobbikkal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

lenyomtatok a jobbik torkan a baloldalt, Fletot, Hillert, Bosz Anettet meg a tobbit. Oke.
Megetettetek vele az europai ertekeket, azokkal akik(nek a szavazoi) nemreg meg egettek az eus zaszlot.
a hatarontuli magyarokat is elarultattatok veluk, gyakorlatilag semmit se hagytatok a jobboldali mazbol.
node ha most meg a buzik meg pedofilok mellett is ki kellene allni Jakobnak akkor mar tenyleg egy szem szavazoja sem maradna, ertsetek mar meg :)

Az ellenzék már csak új szóösszetételek gyártására képes.
Politikailag hiperpassziv.

A mérce akarta a fideszeseket lampavasra akasztani. A mérce lökött be egy tolókocsis lányt a szakadékba, mert fidesz szavazó.

Micsoda gennyes csúsztatáshalmaz! Ehhez azért kellenek bizonyos
kvalitások, akárki nem tud ilyet.

KOCSIS ÁRPÁD Mérce.hu megrontja a szavak becsületét.

Nem arról van szó a törvényben, hogy "érzékenyítsen itt senki senkit sem", hanem a rendelet betiltja az iskolákban, óvodákban a pornográf jellegű, a nemváltoztatásra irányuló vagy a homoszexualitást terjesztő tartalmakat (a 18 éven aluliak számára).
Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat a jogszabály: az nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.
"szexuális felvilágosító foglalkozásokat az intézmény pedagógusain kívül csak olyan személyek, szervezetek tarthatnának, amelyek szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban. "

Ez elveszi a lehetőséget a homoszexualitásukra mérhetetlenül büszke propagandisták elől, akik addig nyomnák vad átnevelő propagandájukat, amíg elérik, hogy mindenki homoszexuális lesz a világon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés