Vizet osztott a Fidelitas a dugóban ragadt autósoknak

2021. június 11. 19:32
Együttérzünk az autósokkal, ezért úgy döntöttünk, hogy a júniusi melegben vízosztással tesszük a dugókat elviselhetőbbé – írták posztjukban a Fidelitas akitivistái.

A budapesti Fidelitas úgy érezte, hogy eljött az ideje annak, hogy a tettek mezejére lépjen a fővárosi dugók kapcsán, melyek miatt az utóbbi napokban kisebb pengeváltás zajlott a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István és a Főpolgármester között, amikor Karácsony Gergely, akinek városvezetése idején érzékelhető közlekedési káosz lett úrrá Budapesten, megüzente a dugókban ülőknek, hogy akinek nem tetszik a dugó, az ,,Szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!"

„A Főpolgármester feladata nem a budapestiek kioktatása, hanem a budapestiek támogatása, számukra élhetőbb környezet biztosítása. A héten bizonyította: ebben is megbukott. Együttérzünk az autósokkal, ezért úgy döntöttünk, hogy a júniusi melegben vízosztással tesszük a dugókat elviselhetőbbé” – írták posztjukban a Fidelitas akitivistái, akik vízosztással igyekeztek enyhíteni a budapesti autósok szomját a nagymelegben. 

Fotó: Fidelitas, Facebook 

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tarlós polgármester volt. És budapesti.

Voltak, de Karácsony 'rátett még egy lapáttal'.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés