Medgyessy: A DK hibázott, amikor arra biztatta az embereket, hogy ne fogadják el a keleti vakcinákat

2021. április 10. 16:46
Amikor kiderült, hogy tévedtek, valakinek a DK-ból ki kellett volna állnia, és azt kellett volna mondja, hogy „bocsánat, tévedtünk” – szögezte le a volt miniszterelnök.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, Medgyessy Péter egykori miniszterelnökkel készített videóbeszélgetést Yotube-csatornáján. A volt miniszterelnök a beszélgetés során a többi között a baloldal oltásellenességét illető vádakra is reagált. Ennek során Ujhelyi kérdésére válaszolva elmondta: szerinte a közelgő 2022-es választás miatt a kormány kampányának része lehet majd a baloldal oltásellenességének népszerűsítése, ami így benn fog maradni „a közvélemény formálásában, ami nagyon-nagyon rossz”, ugyanakkor hozzátette:

bár azért azt a becsület kedvéért hozzá kell tennem, hogy a DK elkövetett egy hibát.

Azt a hibát, hogy elkezdte mondogatni azt, hogy a kínai oltást addig ne fogadjuk el, meg az oroszt sem, ameddig nincs róla Európai Uniós bizonyítvány” – szögezte le.

Mint fogalmazott: „ez még önmagában egy darabig talán lehetett jószándék is, és én ezt nem akarom elvitatni. Amikor rosszra fordult, az az, amikor kiderült, hogy beindult az oltakozás, és ebbe az irányba is elment, és bizony, nagyon sok sikert hozott Magyarországnak. Ekkor

valakinek a DK-ból ki kellett volna álljon, és azt kellett volna mondja, [...], hogy bocsánat, tévedtünk.”

A beszélgetés fentebb idézet részlete az alábbi videó a 7. percétől látható.

Összesen 250 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Saját elvtársaikat is halálba küldték Fletóék:

https://index.hu/belfold/2021/..

Pontosan így van. Az ellenzék azt mondja ő oltáspárti.
Mondani lehet, de tények azt mutatják, hogy minden oltáspártisága mellett oltáshátráltató.
Kezdte a regisztrációnál. azután folytatta a hazug követeléseivel, hogy mindenki választhasson vakcinát, amit valójában meg is tehet(ett) mindenki, de mivel a piac keresleti, ezért várni kell.
Ebbe illeszkedik az ellenzéki polgármestereknek az a lehetetlen követelése, hogy az ő "területükön" ne oltsanak keleti vakcinával, sőt még vissza is küldték az oltó anyagot.

Azért ez itt egy ország, nem egy külvárosi szekta. Ha Gyurcsány kiállna, hogy "bocs, tévedtem", attól még nem borulnék a nyakába a testvéri megbocsátás könnyeit ontva. Na jó, ha utána elhúzna a francba, akkor esetleg.

Nem én mondtam. A kedvenc pártjaid exminiszterelnöke.

A regisztráció a tervezhetőségért kell. Egyelőre NEM kötelező az oltás azzal csak menne a drága idő, ha az oltakozni nem annyira kívánókkal kellene külön erre a célra fenntartott szervezet embereinek alkudozni időpontokról és egyáltalában.

Remélhetőleg EZ a társaság NEM fog kormányzati lehetőséghez jutni.

Ez hosszú-hosszú évtizedek óta az első eredményes kormány, már 8 éves megszakítással 4. kormányzati ciklusban. Máshol tartanának a beékelt Medgyssy-gyurcsány-Bajnai kormányok nélkül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés