Molnár Zsolt: Tétet tudnék arra tenni, hogy Karácsony el fog indulni az előválasztáson, és a szocialista párt nem egyedüliként fogja támogatni

2021. április 6. 22:34
A pártigazgató szerint nem csak az MSZP fogja támogatni a főpolgármestert, ha Karácsony úgy döntene, hogy elindul.

„A jelenlegi politikai helyzet meg is kívánja, hogy Karácsony Gergely elinduljon az előválasztáson – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

A szocialista párt elnöke reagált párttársa, Komjáthi Imre szavaira, aki szintén az ATV-n arról beszélt, hogy nagyon várja azt a személyt, aki egy sokkal szélesebb egységet fog teremteni az ellenzéki összefogásban. Hozzátette: kapacitálják Karácsony Gergelyt, hogy induljon az előválasztáson.

Komjáthi Imrének abban igaza van, hogy a szocialista párt felkészült az ő ( Karácsony) támogatására – mondta Molnár, hozzátéve hogy „nincs all-in kényszer”, tehát az se baj, ha a főpolgármester nem vállalja.

„A jelenlegi tárgyalások ott tartanak, hogy én azért tétet tudnék arra tenni, hogy Karácsony Gergely el fog indulni ezen az előválasztáson, és a szocialista párt nem egyedüliként fogja támogatni” – jelentette ki az MSZP-s politikus.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán majd megint kiszivárog, hogy:
Mi a f...ért vállaltan el.

Valami újdonság?

Mindegy, ki lesz az összFegyenc Párt miniszterelnök jelöltje. A lényeg akkor derül majd ki, amikor egy nem általa összeállított, toldott-foltozott, szedett-vedett programot kell a sajátjaként védeni. Továbbá, a lényeg az lesz, amikor a sértett, meg nem válaszott ellenzékiek közül kórusban járatják le.

,,én azért tétet tudnék arra tenni,,

Molnár Zsolt azt hiszi, hogy a miniszterelnökség jelölése, megválasztása olyan, mint a lóverseny, ahol tétre, befutóra és helyre lehet fogadni.

Azonban mi van akkor, ha ez nem ló- hanem ökör-verseny?

Es milyen vakcinaval oltottak be a Karacsonyt? Hat, ami jutott, azzal.
Szeretem az álszerenyseget, ezzel szeret o hoditani. Ha hagyjuk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés