Dömötör: A Momentum össze-vissza beszél a zárással kapcsolatban

2021. március 8. 18:15
„Milyen jó, hogy nem ezek a figurák vannak a kormányrúdnál a mostani járványhelyzetben. Meg úgy egyébként is” – zárta bejegyzését az államtitkár.

„Azt mondja Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt-jelölt úr, hogy ha ők kormányoznának, a lezárásokat már jóval korábban bejelentették volna. Szabó Tímea is arról szólt egy interjúban, hogy már három héttel ezelőtt meg kellett volna lépni a zárásokat” kezdi Facebook bejegyzését Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. 

A politikus négy pontban mutatta be azokat az ellenzéki véleményeket, amelyek pár hete még „velős vehemenciával követeltek nyitást: 

  • »Ideje lett volna végre bejelenteniük a korlátozások enyhítését« – így követelt a mostanra záráspártivá átlényegült Fekete-Győr.
  • A Momentum elindította a »Nyissuk újra Magyarországot, de ésszel« kampányt is. Fellazították volna a kijárási korlátozást, nyitották volna az éttermeket és szállodákat is.
  • »Nyitni kell« – harsogta Ujhelyi István. Nyitotta volna a színházakat, mozikat, múzeumokat, éttermeket és a szállodákat is. Még egy közvélemény-kutatás eredményét is megosztotta, hogy alátámassza kampányát.
  • A Jobbik sajtótájékoztatón követelte a nyitást, megjelölve azokat a helyeket is, amelyeket nyitnának.”

Dömötör Csaba a következő gondolatokkal zárja bejegyzését: „Ha a felelőtlenséggel keresztezett össze-vissza beszédnek lenne olimpiája, mindannyian aranyesélyesek lennének. (Már ha a Momentum nem fúrná meg azt is.) Mivel egyelőre nincs ilyen, elég annyit rögzítenünk kellő határozottsággal: milyen jó, hogy nem ezek a figurák vannak a kormányrúdnál a mostani járványhelyzetben. Meg úgy egyébként is.”

Kép forrása: Facebook

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés