Most a digitális szabadságért is meg kell küzdenünk!

2021. január 26. 12:29

Varga Judit
Facebook
Az IM törvényjavaslatot fog előterjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról.

„Elkezdjük

Konzultálva a témában illetékes állami intézmények vezetőivel, az Igazságügyi Minisztérium tavasszal törvényjavaslatot fog az Országgyűlés elé terjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról.

Semmi mást nem szeretnénk elérni a nagy tech cégekkel szemben, mint a törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést. Semmi mást, mint ami a többi cégre, nagyvállalatra vagy kisvállalkozóra is vonatkozik.

Továbbra is együttműködünk az Unió hasonló irányú szabályozásának előkészítésében, de az elmúlt időszak eseményei megmutatták, hogy gyorsabban kell lépnünk az emberek védelme érdekében. Hiszen ma már önkényesen bárki lekapcsolható az on-line térből bármilyen hivatalos, átlátható, tisztességes eljárás és jogorvoslat lehetősége nélkül.

Lekapcsolhatóak a pékek, fodrászok, nyugdíjasok, tanárok, kis- és nagyvállalatok valamint állami vezetők is. A szándékos, ideológiai vagy üzleti érdekből történő digitális károkozás Magyarországon sem maradhat többé következmények nélkül! A szabadságot ritkán adják ajándékba. Most a digitális szabadságért is meg kell küzdenünk!

Hajrá Magyarország!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha a facebook, a twitter, a google, ... tömegek fiókjait vagy tömegek által támogatott személyek fiókjait tiltja le, akkor ott keletkezik egy betöltésre váró piaci szegmens. Erre minél előbb le kell csapni. Kezdve Magyarországgal, Lengyelországgal, folytatva a Visegrádiakkal, majd tágabban az EU normálisabb keleti felével.

Amíg Orbánra az egyetlen alternatíva Gyurcsány és Soros, akkor ameddig támadod, addig Gyurcsány bérenc vagy.
Nálam jobban senki sem szeretne egy vállalható ellenzéket, de az isten csak nem akar olyat faxolni az égből.
A vállalható ellenzék sajnos nem jár alanyi jogon, nincs kihez panasszal fordulni. Vagy van, vagy nincs, most éppen sehol sincs.
Szóval vagy Orbán, vagy Gyurcsány. Ebből lehet választani.
Ha Gyurcsányra fújsz, Orbán malmára hajtod a vizet, ha Orbánra, akkor Gyurcsányéra.
Orbánnak is látjuk a hibáit, de inkább ez, mint a másik. Mivel mi rángógörcsöt kapunk Gyurcsánytól és felfogjuk, hogy nincs több alternatíva, hát akkor már Orbánnak drukkolunk.
Melyik részét nem érted?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés