Lehozta Orbán írását egy amcsi jobbos portál a Soros-oldal helyett

2020. november 30. 12:12
Soros György portálja helyett egy amerikai konzervatív véleményportál lehozta Orbán Viktor írását.

Az Imaginative Conservative amerikai jobboldali véleményportál lehozta Orbán Viktor írását Soros Györgyről és Európáról.

A magyar miniszterelnök eredetileg a Soros-portál Project Syndicate-nek küldte el a szöveget válaszul Soros György írására, ám az oldal olyan formai követelmények hiányára hivatkozva nem hozta le azt, amelyeknek korábban – mint arról itt írunk – számos saját írása sem felelt meg.

A Russel Kirk, az amerikai konzervatív reneszánsz elindítója munkássága által inspirált Imaginative Conservative „Russell Kirk, T.S. Eliot, Edmund Burke, Irving Babbitt, Wilhelm Roepke, Robert Nisbet, Richard Weaver, M.E. Bradford, Eric Voegelin, Christopher Dawson, Paul Elmer More és mások” szellemiségét képviseli.

Alapítója és főszerkesztője W. Winston Elliott III, a The Free Enterprise Institute elnöke, a Houston Baptist University tanára. Társalapítója Bradley J. Birzer, a Hillsdale College tanára és Ronald Reagan Elnöki Könyvtár kutatója. Stephen M. Klugewicz szerkesztő a Free Enterprise Institute tudományos igazgatója.
 

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És a támogatók fontossági sorrendje mi?
Lásd akasztott ember lóg egy kötélen és 10 szál pókhálón.

Mert sokkal jobb lesz nekik, ha "gyűlöletbeszéd" helyett már nálunk a kicsit izgalmasabb machetés támadásoktól kell majd tartaniuk, ha majd nálunk is folyamatosan felfegyverzett rendőröknek kell majd védeni a zsinagógákat a Korán torokelmetsző harcosaitól.

"Ebből is látszik, hogy az internet komplett zsidó kontroll alatt van."
Az internet IS, IS, IS...
Ezért áll a világ többek között a szakadék szélén IS, IS, IS...
A konzervatív oldal pedig véd, véd, védekezget...
A konzervatív oldal, ha nem lép szuperagresszív (és tényszerű) módon támadó algoritmusba, szükségszerűen a világnak vége lesz.

"Egy, csak egy legény van talpon a vidéken."

Orbán írásának nívója méltó az említett nagy szellemű elődökéhez.

2016-ban Bob Dylon kapott IRODALMI Nobelt, aztan akovetkezo evben ott is valami zurzavar tamadt, nem osztottak -ez a Nobel ma.
Brody is varhatja, a kriteriumoknak megfelel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés