Böjte Csaba is elkapta a koronavírust

2020. november 16. 17:23
„Sokat köhécselek, fáradtabb vagyok” – írta közösségi oldalán a ferences szerzetes.

Böjte Csaba a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elkapta a koronavírust. A ferences szerzetes köhög és fáradt, de egyelőre nagyobb baja nincs, bár fájlalja, hogy nem mehet emberek közé, illetve misét sem tarthat.

„Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül.....

2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít újból elkezdjük a közös élő imádkozást is! Addig imádkozzunk, - ahogy lehet, külön-külön - hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtünk békét magunkban és világunkban!

Szeretettel, Csaba t.”

 

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mielőbbi gyógyulást!

Sok, sok pihenés ráfér az atyára közben egy gyors gyógyulást kívánunk! Imádkozunk érted Csaba Testvér!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés