Zalatnay: Bele kellett nyugodnom, hogy a lányom párja egy családos, színes bőrű nő

2020. október 22. 15:57
A 60-as, 70-es évek sztárja a Best Magazin podcastjében nyíltan beszélt lánya leszbikusságáról, betegségéről és családjáról.

Zalatnay Sarolta kendőzetlen őszinteséggel vallotta be, hogy amikor tudomást szerzett lánya új párjáról, nem tudta, hogy mit fog csinálni, ha gyermeke „nem tud választani és hozza pereputtyot”. „Mit csinálok Tárnokon egy teljes színes családdal?” – tette hozzá az ismert énekes a Best Magazin adásában. Állítja továbbá, hogy bár sokan beszélnek a minta fontosságról, de róla „sok mindent lehetett mondani, de azt nem, hogy meleg”.

A teljes podcastért kattintson ide.

(24.hu)

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milo Yiannopoulos szerint olyan, hogy leszbikus, nem is nagyon létezik (mármint aki a szex miatt választ női partnert magának). Ezek férfigyűlölő nők.

ellenkezőleg. Pont a zsidóknál vannak szabályok dögivel:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

A mai naonmodenn fiataloknak - SZFE-s hasznos idióták, figyelem! - itt egy fotóés dal a fiatal Zalatnayról.
Csak, mert ő is naonmodenn vót, bezony.
Ennek ellenére azt kívánom neki, sosincs késő.
Elsősorban legyen ember, onnan kezdve elkezdődnek a dolgok rendeződni.

Teljesen lényegtelen, egy jó srác és ember, ennyi.

Aki meggondolatlanságok, kínos, megszégyenítő húzások tömegét generálja, az jó ember?

Szegény Cini... Az újkori ego-centrikus fordulat, vagyis az Isten léte önkényes kiiktatása után az a LÁTSZAT, hogy bármi megtehető, minden csak akarat kérdése.

Halakha=zsidó jog
Arra utalsz, hogy van csűrés-csavarás?

Ezt nem tudom, s én az előbb sem Cini erkölcséről írtam...

Én aztán nem asztatom, inkább szánom.

Jó erkölcsű dizőz, az nagyon hamar feleség lett, ha még szerencséje is volt, jó feleség.

És ez emberileg akár érthető is lehet, ha nem prájdolják magukat úton útfélen...

Azt mondod, hogy boldogtalan nőkön keresztül öröklődik a zsidóság?

Igen, egyetértek. Pedig milyen ígéretes életút előtt állt:

https://www.youtube.com/watch?..

Igen, de az, hogy naivság, az egy pontig lehet felmentés, mondjuk úgy: 21 évig.
Nem véletlen, valaha ez volt a felnőtt korhatár.

Nyilatkozta, hogy nem dohányzik és csak ritkán iszik.
Rendetlen a haja, főleg a frufruja csapzott, azért néz ki ilyen ziláltnak.

Nem ezen a képen, hanem a többin.

Ezt honnan veszed? Mármint, hogy a férje szeretőjének a lánya? Ez tételesen nem igaz.

"Összebarátkoztunk egy ilyen otthon főnökasszonyával. Mondta, hogy van egy kislány, mindjárt hároméves, a kórházban hagyták, úgy volt, hogy a nagymamája hazaviszi, de olyan beteg lett, hogy a gyámügy nem engedélyezte" - emlékezett.
"Sírdogál, hogy ő senkinek nem kell. Egy nagy járókában ott volt hat-nyolc gyerek, köztük Niki. Hetente kétszer elvihettük, majd örökbe fogadtuk. Aztán Laci egyszer csak elfáradt. Sok voltunk neki. Ha felléptem, ő volt a gyerekkel" – mesélte a Hot! magazinnak Zalatnay.

https://www.origo.hu/teve/2020..

Amit linkeltem az idei cikk és Zalatnay mondta. Nagymamám is így emlékszik, hogy 3 éves volt a kislány, akit örökbefogadott.

Azért megtévesztő a történet, mert ebben a cikkben is más az eleje és más, amit Zalatnay mesél. Nagymamám is úgy tudja, hogy 3 éves volt a kislány. Erről szóltak az akkori cikkek.

"Zalatnay Sarolta és örökbefogadott lánya, Niki közös fotóiról lerí, mennyire büszke anya. Benedek Nikolett az énekesnő második férjének lánya, akit Zalatnay Cini sajátjának tekint. Az énekesnőnek nem adatott meg, hogy gyermeke születhessen, pedig borzasztóan szerette volna."

Zalatnay Saroltának végül megadatott, hogy kiélvezhesse az anyaság minden mozzanatát. Lányát, Nikit akkor fogadta örökbe, amikor a kislány hároméves volt.

"- Abban az időben, amikor az orvos azt mondta, hogy tessék örökbe fogadni, ez még nem volt akkora nagy divat, mint most. Elmentem az otthonba, és egy tüneményes otthonvezető hölgy azt mondta, hogy van most 2-3 olyan gyerek, akik a váltóidő előtt vannak, tehát 3 éves korig egy helyen vannak, aztán váltanak. És ilyen lett Niki.

- Bementem, és csak üvegen keresztül lehetett megnézni a gyerekeket. Egyikük állt a sarokban és pityergett, megkérdeztem, hogy ő kicsoda. Mondták, hogy ő Nikolett, se anyja, se apja, és azért sír, mert ő nem kell soha senkinek. Ez a kicsi lány úgy nézett ki, mint az egyik kedvenc színésznőm, Romy Schneider gyerekként. Aláírtam a papírokat, és pár nap múlva elhoztam próbaidőre. Egymást választottuk ki."

https://fejezet.com/szivszagga..

Ez egy másik cikkből van.

"Nikit Benedek Lászlóval, az akkori férjével fogadta örökbe Cini, a lány pedig végig kitartott mellette. Együtt dolgoztak, miután Zalatnayt kiengedték a börtönből: ő szervezte az interjúit és a bulikat."

"Második férje a nem szakmabeli Benedek László fogtechnikus volt, (jelenleg egy ingatlaneladással foglalkozó cég vezetője), akivel 1987-ben kötött házasságot. 1990-ben fogadták örökbe közösen Niki nevű kislányukat, de a házaspár később különvált és Zalatnay most egyedül neveli 14 éves lányát."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés