Roma vezető: A legutolsó putriba is személyesen be fogunk kopogni, és elmondjuk a tesóknak, hogy soha Jobbik!

2020. október 18. 18:53
„Cigányok nélkül sosem fogtok győzni” – üzente az ellenzéknek Radics Béla.

Mint arról mi is beszámoltunk, nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát, miután a fideszes politikus győzelmet aratott a szerencsi időközi választáson múlt hét vasárnap.

A kijelentés nyomán Farkas Félix roma nemzetiségi szószóló azonnali bocsánatkérésre szólította föl a jobbikos politikust, Jakab Pétert pedig arra kérte, hogy hívja vissza tisztségéből a ceglédi pártvezetőt. Legújabban pedig Radics Béla, a Radikális Roma Érdekképviselet nevű civil mozgalom vezetője írt nyílt levelet Jakabnak. A Nagykőrös Info által nyilvánosságra hozott levélben Radics azt írta: a magyarországi cigányok többsége egyáltalán nem lepődött meg azon, ahogyan a Jobbik reagált a szerencsi választási vereségére – mert előre tudták, ez lesz.

„Krumpliztok! Aki krumplizik az akarva, akaratlanul cigányozik- írta a minap egy miskolci roma testvérem. Beállítanak minket olyan buta, primitív embereknek, akik odaadják a szavazatukat egy szatyor krumpliért” – írja Radics.

„Akkor most figyelmesen olvassa a következőket minden Jobbikos, és ellenzéki” – folytatja, majd pár sorral később hozzáteszi, hogy „a magyarországi cigányság többsége sosem fog hinni a jobbiknak, sosem fog megbocsájtani a Jobbiknak. 2022-ben ugyanez lesz. Ha kell minden házba, de a legutolsó putriba is személyesen befogunk kopogni, és elmondjuk a tesóknak hogy soha Jobbik. Így készüljetek a választásokra. »Cigányok nélkül sosem fogtok győzni«”.

Nyitókép:  Budapest, 2010. szeptember 4.Tamás Gáspár Miklós filozófus és Radics Béla roma polgárjogi aktivista beszélget a román és bolgár cigányok franciaországi erőszakos kitoloncolása ellen szervezett tüntetésen Franciaország budapesti nagykövetsége előtt. Forrás: MTI, Soós Lajos

Összesen 214 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ceterm censeo...

... SOHA TÖBBÉ DK-MSZP-JOBBIK-STB.-T!!!

Nagyon is igazad van. Ez egy képtelen helyzet.

NEM a falusi boltosról van szó, hanem arról, h. ki adózik, ki nem. Egyébként a jelen világban gondolatkísérlet. Úgy kellene kormányozni, h. szinte mindenkinek jobb legyen és nagyon komolyan vetetni az emberekkel az iskolai tanulmányokat. A feltétel nélküli segélyezést munkaképesek számára nyilván be kéne fejezni. Valahogy el kéne oda jutni, h. a gyerektámogatásból még véletlenül se lehessen cigaretta.

A cigánytelepi drogterjesztésért meg adjanak min. életfogytiglant.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés