Orbán: A kvóta átnevezve is kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi

2020. szeptember 24. 13:38
„Az áttörés akkor következne be, ha elfogadnák azt a magyar javaslatot, hogy senki nem léphet be az Európai Unióba addig, amíg valamely tagállam a vonatkozó jogi eljárást lezárva be nem engedi az unió területére” – emelte ki a miniszterelnök.

„Az Európai Bizottság szerdán bemutatott új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagjában hiába nevezik át a kvótát másnak, attól még kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, miután lengyel és cseh kollégájával együtt másfél órán keresztül tárgyalt Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével.

A Lengyelország brüsszeli uniós nagykövetségén Mateusz Morawiecki lengyel és Andrej Babis cseh miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján a kormányfő azt mondta, az új bizottsági migrációs javaslatcsomag tónusa jobb, mint a korábbi javaslatok voltak, azonban a bizottsági megközelítés nem változott. A javaslatcsomagot tekintve nincs áttörés. „Az áttörés akkor következne be, ha elfogadnák azt a magyar javaslatot, hogy senki nem léphet be az Európai Unióba addig, amíg valamely tagállam a vonatkozó jogi eljárást lezárva be nem engedi az unió területére” – emelte ki a miniszterelnök.

(MTI)

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szakmádbeliekhez fogsz járni tapasztalatcserére?

BTW volt már ilyen. Lisszaboni szerződés. Senki nem olvasta, le sem fordították, de a magyar parlament másnap ratifikálta.

Válaszok:
Berecskereki | 2020. szeptember 24. 14:33

És arra a mesére emlékeztek, hogy a tobzoskagyík beleevett a denevérlevesbe és abból lett a kínaivírus Vuhanban?
Tudod, amelyik csak az öregkrónikusbetegeket öli meg, téged meg majd megkímél?

,,Lisszaboni szerződés. Senki nem olvasta, le sem fordították, de a magyar parlament másnap ratifikálta.,,

Hamis állítás.

https://tinyurl.hu/v56S/
https://tinyurl.hu/eStu/

Egyelőre elég lenne, ha a V4 fennmarad és zakatol tovább...
Mindazonáltal, ha Trump marad és a Brexitet lezárják, meg lehet nézni, lehet-e hozzájuk közeledni.

Dobrev Klein már aláírta volna..

https://brilliantmaps.com/the-..

Ezt a rokonságot hisszük, a lengyeleknél pl. a rokonszenv alapján. A valóság a linkben van, megdöbbentő módon genetikailag a legközelebb az osztrákok vannak, bár nyelv szempontjából nincs közünk hozzájuk.

Igen, játék a szavakkal, a lényeg, az EU vezetése, a német-francia tengely Európa iszlamizációja mellett kötelezte el magát, Soros zsoldban.

Ki kell lépni ebből a csapdából, amely Európa, s benne Magyarország végleges felszámolását hivatott szolgálni. Az ember fellélegzett, amikor a szovjet csapatok távoztak az országból, jön a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, az egyenjogúság.

Lerabolták az országot, tömegek váltak munkanélkülivé, az egykori kommunisták - lásd Feri és a többiek - milliárdosok lettek, a prolit leszarták.

Az oroszok nem akartak ide betelepíteni senkit sem, nem akarták felvásárolni a földjeinket, a vizeinket, nem akarták eltörölni a hagyományainkat, a kultúránkat, nem akarták kötelezővővé tenni a szexuális devianciákat, nem akarták szétverni a családokat, nem akartál megsemmisíteni Magyarországot.

Holnap ki kell lépni! S le kell zárni a határokat, létre kell hozni egy kelet-közép-európai föderációt, élén a lengyelekkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés