A Jobbik helyett az összes ellenzéki párt együtt jelöli a judapestező Bírót Borsodban

2020. augusztus 29. 16:40
„Bíró Lászlót az összes többi ellenzéki párt hivatalosan is jelöli, a Jobbik pedig aktivisták százaival fogja győzelemre segíteni az ellenzéket és Bíró Lászlót!” – írta Jakab Péter a közösségi oldalán. Mindeközben Tamás Gáspár Miklós azt javasolja a szerencsi ellenzékieknek, hogy ne menjenek el szavazni, ha az antiszemita megjegyzéseiről elhíresült Bíró lesz a Fidesz jelöltjének kihívója.

Amint arról portálunk is beszámolt, a Kúria pénteken helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) döntését, melyben az NVB visszautasította a Jobbik nyilvántartásba vételét  jelölőszervezetként a tiszaújvárosi időközi országgyűlési választáson. Mint ismert, a  Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 6. számú országgyűlési egyéni választókerületében induló jobbikos Bíró László antiszemita kijelentéseket tett, amiért már Tamás Gáspár Miklós filozófus is érthetetlennek nevezte, miért nem léptették még vissza a politikust. „Ha ez így marad, és Bíró Lászlót indítják, akkor azt javasolnám a szerencsi ellenzéki szavazóknak, hogy ne menjenek el szavazni” – fogalmazott TGM.

Ennek ellenére úgy tűnik, az összes többi ellenzéki párt hivatalos jelöltje lesz Bíró. Legalábbis ez derül ki Jakab Péter szombati posztjából. A Jobbik elnöke azt is közölte, hogy ma reggel hivatalosan is átvették az aláírásgyűjtéshez szükséges íveket. Nem hátrálunk! Bíró Lászlót az összes többi ellenzéki párt hivatalosan is jelöli, a Jobbik pedig aktivisták százaival fogja győzelemre segíteni az ellenzéket és Bíró Lászlót!” – olvasható a politikus közösségi oldalán.

A megye délkeleti részét lefedő, tiszaújvárosi székhelyű egyéni választókerületben október 11-én tartanak időközi választást, amelyen a júliusban motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc (Fidesz) utódjáról dönthetnek majd. A kampány augusztus 22-én kezdődött, a jelölteket szeptember 4-én 16 óráig lehet bejelenteni. A Fidesz színeiben az elhunyt politikus lánya, Koncz Zsófia indul.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Bíró nyer, akkor kimondható, hogy a borsodi ellenzéki szavazók között dúl az antiszemitizmus? Mert más esetekben te már ezt mondanád. Egyébként hozzászólásaid záró köszöntését, a Szebb Jövőt! még a cigányozós, zsidózós, zászlóégetős korszakban találtátok ki, és úgy tűnik, hogy ezzel a köszöntéssel te még ezekhez az időkhöz ragaszkodsz.

A zsidók ezután ne antiszemitázzanak senkit sem......ha összeborultak a szüleiket, nagyszüleiket vagonokba zárók utódaival, akkor elveszítették a jogot arra, hogy megszólaljanak.

De kedves panelproli, a balliberálisokat támogató barátaim, a zsidóságot a hatalom megszerzéséért eláruló hitsorsosaimnak Ti csak a hatalom megszerzéséhez szükséges kellékek vagytok. Ti mindig büdös lábú, klottgatyás parasztok maradtok, hasznos hülyék.

Itt a példa , az okos, gátlástalan, a hatalom megszerzéséért minden erkölcsi értékrendet felrúgni kész zsidó támogat Titeket, majd mentek a szemétkosárba. Ugye nem gondoljátok, hogy Ti nem egyébre, mint a hatalom megszerzésére kelletek.

Szégyen, a zsidóság gerince megroppant, ezeknek semmi közük a zsidósághoz.

Gondolod, hogy az emberek nem ismerik fel, hogy a balliberáris zsidó értelmiség "lehajolása" a prolikhoz, nem pusztán a hatalom megszerzésének, a szavazatok megszerzésének egyik eszköze eszköze? Pont Te ne ismernéd fel, gondolkodóként? Ennyire be lehet Titeket csapni? Ennyire nem ismeritek fel a csapdát?

Én helyesen. Nyíltan vállalják, hogy antiszemiták. Michael Róth rájuk gondolhatott.

A kölcsönös előnyök nyernek:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

A hvg-n van olyan hozzászóló, aki azt mondja, ha a fideszes ellen egy kutyát indítanak, akkor a kutyára fog szavazni.

Bevallott antiszemitaként, a DK-MSZP-PM-LMP-Momentum-Jobbik koalíció elkötelezett támogatójaként sivalkodsz megállás nélkül........

Igen. A választók meg döntenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés