Fekete-Győr: Gyurcsány megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni

2020. augusztus 15. 11:24
A Momentum elnöke szerint Gyurcsány ígéretet tett neki arra, hogy nem lesz sem miniszterelnök, sem miniszter.

Az ellenzéki erők az együttműködés érdekében félretették érdekellentéteiket, és úgy tűnik, a Gyurcsány-kérdést is megoldották – írja a Blikk.hu.

„Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, ami számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából”  – nyilatkozta a portálnak Fekete-Győr András. A Momentum elnöke a portál szerint hozzátette: „Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot”.

A hír kapcsán lapunk felkereste a Momentumot, valamint a Demokratikus Koalíciót is. A pártokat az alábbi kérdések megválaszolására kértük:

  • Igaz-e, hogy Gyurcsány Ferenc megígérte, hogy a jövőben semmilyen közjogi tisztséget nem fog vállalni, ha igen, hol és mikor ígérte meg?
  • A volt miniszterelnök által tett ígéret vonatkozik-e családtagjaira is? Dobrev Klára tehát az ígéret értelmében lehet-e miniszterelnök a jövőben?

Válaszukra várunk.

Címlapkép: Facebook.com/gyurcsanyf

Összesen 218 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot,,

Vajon akkor is így fogy nyilatkozni, amikor Gyurcsány reggelire lenyeli Fekete-Győr Andrást szőröstül - bőröstül - Momentumostul?

1. Gyurcsánynak egy szava sem igaz.
2. Egyébként is Gyurcsánynét futtatják most.

Összegezve: már azelőtt összegyurcsányozódtatok és hozzákötöttétek magatokat a DK-MSZP-hez, hogy valaha parlamenti párt lettetek volna.

Válaszok:
hátakkor | 2020. augusztus 15. 14:37

"Fekete-Győr: Gyurcsány megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni"

FeGyőr itt vett elő még egy kanalat. Jákobnak ígéret sem kell, nem hogy letérdelt Dobrevéknek, hanem egyenes fetreng ezekkel. Feri dugatta már seggbe Tóth Csabát Vas megyében kancigányokkal. Jákobnak jobban bejön a nyeldeklés.

Megigérem sose leszek miniszterelnök!

Mennyivel nagyobb formátú Jákob! Igéret nélkül betagozódott a Dobrev Klein lumpen tagozataként. Magának, Sziszinek és Zsigának kér bejutó helyet a Dobrev listán.

KariFeri mögül elment a támogatás, de ahogy főpolgi lett , még fotózkodott a cangájával, de már tele volt a Városháza dobrevistákkal. Olga néne elébb lett kultuszügyi népbiztos, mint kész lett volna KariFeri belépő kártyája.

Jákob kolléga megígérte, hogy nem fogják a Dunába lőni Clara Dobrev Kleint. Heller idegenkezűség nélkül fúlt a Balatonba.

Madarat tolláról, Fegyőrt kollégájáról.

Megígérte továbba, hogy nem lesz gázáremelés, adóemelés sem, nem lesz receptfelírási díj, sem vizitdíj. Ezekkel a gránitszilárdságú garanciákkal FeGyőr Jákobhoz képest kis késéssel ugyan, de nyugodtan ajánlja fel macronista mozgalmát Dobrevéknek.

Ha nem lehet menni és elmagyarázzátok, hogy reform igen, de... - ahhoz szerintem én nem kellek, ahhoz más köll. Én meg írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról.

Gyurcsány Ferenc megígérte, hogy soha többé nem iszik.

Fegyőr nem tisztázta, meddig tart a jövő? Lehet, hogy már letelt és GyF vállalhat tisztséget:-))))

Gyerek még. Hisz a mesékben:-)

"Elnök úr! Kérnék öntől valami szívességet, most itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Ön úriember, ilyet senki nem mondott. Ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt. Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet." ( Gyurcsány Ferenc a Orbán Viktorral folytatott tv-vitán, 2006)

Gyurcsány Ferenc birokra kelt Chuck Norris-szal. Gyurcsány Ferenc azt állítja, hogy nyert.

A szélhámos Fegyenc biztosan fog találni kibúvót az állítólagos ígérete megkerülésére/átértelmezésére. Itt egy biztos garancia van: az ellenzék veszíteni fog 2022-ben is.

Szóval államelnök akar lenni. Ha az nem, akkor hercegprímás.

Ha GyF maga mondja, akkor sem vennék rá mérget, így meg áttételesen...

A megnyugtató, hogy egyikük sem lesz miniszterelnök.......Feri szereti a nőket, s rühelli a melegeket, ami garancia lesz 22-ben arra, hogy megfúrja a Momentumot, s együtt menjenek a csatornába.

A programot kéred rajtuk számon. Amennyiben 22-ben kormányra kerülnek, megnyitják a határokat, a mocsok, a fertő, a járványok, a terror, a félelem lepi el az országunkat, elveszik a magyaroktól a munkát, jönnek a régi francia, osztrák barátok, befektetők, s újból megugranak a közműdíjak, eladják a maradék családi ezüstöt, épülnek a kaszinók a Velencei tónál és a Balatonon, Isztanbuli egyezmény aláírva, jönnek a gender jogok, buzi lesz az egész ország, a trikolort buzi zászlóra cserélik a közintézményekben, iskolákban, az iskolákban bevezetik a meleg oktatást, a zsinagógákat, templomokat, imaházakat bezárják, az útszéli pléh Krisztusokat begyűjtik, mindenki meleg kitűzőt kap, aki nem szereti őket, azt kirúgják a munkahelyükről, az óvodában Juliska csak autóval játszhat, Józsika meg csak babával, s minden gyermek csak az azonos neműeket puszilgathatja, eltörlik a mai nemzeti ünnepeket, a tankönyvek borítói is szivárványosak lesznek, a felsőoktatásban plusz pontot fog érni, ha valaki melegnek vallja magát, a meleg párok állami támogatásban fognak részesülni, a normálisoktól megvonnak mindenfajta családtámogatást, a melegek számára állami költségvetésből építenek idős otthonokat, szociális ellátó intézményeket, a melegek ingyen kapnak kerékpárt, bírósági eljárásban csak a melegnek lesz igaza, aki bírálja őket, az a megnyíló Recskre kerül, a meleg társadalom felvirágoztatása érdekében óriási hiteleket vesznek fel Soros bankjaitól, a törlesztés nem terheli a melegeket, azonnal csatlakoznak az európai ügyészséghez, amely kíméletlenül leszámol a gojokkal és a nem melegekkel, azonnal kérvényezik az Európai Egyesült Államokhoz való csatlakozást, az ország nevének valamilyen virágra történő átnevezését.

Gergő mögül elment a támogatás, méghozzá a választás előtt 4 hónappal:

https://youtu.be/5wZb-VwhbOk

Nem az a kérdés, hogy hátba fogja szúrni Kocsitát, hanem hogy mikor és hogyan.

Tájékozódj, nem annyira rózsás a helyzet, a mai balliberálisoknak ugyanúgy nincs identitása, miként nem volt Rákosinak, Révainak, Fakasnak és a többieknek, sok agresszív Soros zsoldosnak a zsidóság nem jelent semmit sem, az sem, hogy itt békében, jólétben élhet-e a zsidóság továbbra is.

Nem hiszem,. h. ez a két őrült dudás hosszú távon megfér majd egy csárdában.

Valahogy azért bízom emellett abban, h. a társadalom önvédelmi reflexei előbb-utóbb működésbe lépnek.

Válaszok:
pollip | 2020. augusztus 15. 18:13

,A rothadó almákat ki kell dobni a kosárból, – Fekete-Győr András a HVG Teraszon

Ezt nem hiszem, hogy megbocsátja a Feri:-))))) Fegyőr terve, hogy összefog a választásra, aztán ha nyernek, kidobja a Ferit:-)))))

Szia! Fegyőr olyan butuska.

Pontosan. Lesz megtorlás, nem most, hanem amikor eljön a megfelelő pillanat.

Rosszul ítéli meg saját magát, a lehetőségeit és a Ferit:-)
Lesz itt még adok-kapok.

A magam részéről nem szeretem a zsidózást, az általánosítást, s azzal sem értek egyet, hogy egy politikust alkata, külseje okán minősítsenek, legyen szó bármely oldaliról is.

A zsidóság is, minden más itt élő népcsoport erősen szegmentált, a közvélemény gyakran elfelejtkezik a normális többségről, akik békét, nyugalmat, biztonságot szeretnének, s nem gyűlölködést. Az egyes politikusokat minősítsük, teljesítményük alapján.

Klárifári. Feri lecseréli öregecskedő kazántestű nejét egy fiatalabb csapottvállú transzgender fiúra.

FeGyőr NASA szintű kiképzésen van túl. Vacsizott texasi farmerekkel. Is. Feri megigérte nem tesz nagy erőfeszítést h meglelje a szakdógát. Garanciát adott Jákob megelőzte ezt a casting huszárt.

Ferit az IMF-EU tudta csak lekapni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés