Bízom benne, a baloldal egyszer majd megtanulja, hogy a nemzeti összetartozás ügye és érzése nem arra való, amire ma is felhasználták

2020. június 03. 17:28

Gyurcsányéknak pedig ne dőljön be senki, eszük ágában sem volt részt venni Trianon 100. évfordulóján, csak okot kerestek a távolmaradásra.

2020. június 03. 17:28
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A Trianon-nyilatkozat a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) kezdeményezése volt, amire a pártok delegáltjai közül korábban Tóth Bertalan, Ujhelyi István, Szabó Tímea és Mellár Tamás még csak nem is válaszolt, a DK pedig egyáltalán nem is képviseltette magát a testületben. Ennyire érdekelte őket a nemzeti összetartozás.

Gyurcsányéknak pedig ne dőljön be senki, eszük ágában sem volt részt venni Trianon 100. évfordulóján, csak okot kerestek a távolmaradásra.

És mindezeken túl, akik ma nagyon »felháborodtak«, és csúsztattak a politikai nyilatkozatról:

- 2004-ben minden idők legdurvább kampányát folytatták a határon túli honfitársaink ellen, 

- nem támogatták a kettős állampolgárságot, 

- alig egy hónapja még szóvá tették, hogy a kormány miért küld védőfelszereléseket a külhoni magyaroknak

- és minden alkalmat megragadnak, hogy uszítsanak a magyar nemzet ellen. 

Bízom benne - talán naívan -, a baloldal egyszer majd megtanulja, hogy a nemzeti összetartozás ügye és érzése nem arra való, amire ma is felhasználták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. június 04. 09:53
Barátaim! Viseljük méltósággal, hogy az állampárt, az Orbán párt megpróbálja kisajátítani a gyásznapot napi politikai -vélt vagy valós - érdekei szerint. A nemzet mi vagyunk, így együtt. Ne hagyjuk, hogy az "oszd meg és uralkodj" elv mentén megosszanak bennünket. Ők csak az Orbán párt.
Gombóc XVI. Artúr
2020. június 03. 22:19
Ha már távolmaradás, Kocsis elvtárs: "...Orbán Viktor és a Fidesz kivonult a Parlamentből 1990. június 4-én, amikor az országgyűlés egyperces néma csenddel adózott a trianoni békekötés emlékének..."
nemecsekerno_007
2020. június 03. 21:15
A magyar ellenzék megélhetési románok gyülekezete. Persze a románoknál még hasonló sincs.
Pelso j.
2020. június 03. 20:48
Politikai termékké, propaganda eszközzé aláztátok a határon túliakat. A polgári-konzervatív fidesz, hát hogyne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik