DK-irodára lőttek rá Újbudán

2020. február 13. 12:25
A párt feljelentést tesz az eset miatt.

A szerdai nap folyamán napközben többször rálőttek az ellenzéki párt irodájára, személyi sérülést nem, de anyagi kárt okozva – jelentette be a párt szóvivője, Barkóczi Balázs, aki szerint a támadó kifejezetten a pártot akarta megtámadni. Hozzátette, az kormányzati gyűlöletkampány új szintre emelte az erőszakot, döglött patkány után most fémgolyókat kaptak.

Szerda délután vették észre a lövésnyomokat a DK irodáján, azonnal értesítették a rendőrséget – jelentette ki a DK újbudai alpolgármestere, Bakai-Nagy Zita a párt csütörtöki sajtótájékoztatón. Mint elmondta, olyan fegyverrel követték el a támadást, ami ugyan nem minősül lőfegyvernek a törvényi szabályozás szerint, de súlyos sérülést lehet vele okozni.

Az eset kapcsán a DK kritizálta a kormányt és a Fideszt: Barkóczi felszólította a Fideszt, hogy hagyjanak fel az uszítással, „mielőtt ennél nagyobb baj történik”. Szerinte azért, hogy ilyen lett Magyarország, az uszításra politikát építő kormánynak kell a felelősséget vállalnia.

A politikus hangsúlyozta, hogy az irodának otthont adó utca elején egy térfigyelő kamera is van, ezért annak felvételeit a rendőrség elemezni tudja. A Budapesti Rendőr-főpkapitányság csütörtök délután a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle során a Kaptárkő utcai irodában két, egyenként 0,8 centiméter átmérőjű csapágygolyót találtak, amelyeket nem lőfegyverből lőttek ki. A csapágygolyókat a rendőrök lefoglalták, és szakértői vizsgálatra küldték. A BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

(Mandiner, MTI)

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szellemesebb aktív intézkedést elvtársak...már nem elég a DK-nak a jelenlegi publicitás, ilyen akciót kell megszervezniük?

Kinek az érdeke? GyF érdeke.....vagyonnyilatkozatok való terelés.

Hehe. Sehol nincs annyi lincselésről, akasztásról, agyonlövésről álmodozó agyhalott, mint a nyugatifeny oldalon kommentelő Gyurcsány-rajongók között.

Azok voltak akik törölték Fletó youtube csatornáját is.

Csalárd csőd, vagyis merénylet is lehet.

Így igaz, még Teller Ede is tanúsítja.

Talán a bentlevok voltak dunyha alatt:-)

De még ezelőtt, jön az ATV A nap híre tényfeltáró politikai analizálóműsora, csupa nagyobbnál nagyobb névvel, hogy aszondja, majd a Simon András felteszi a millió forintos kérdést:
- Rálőttek a DK irodájára, ez borzasztó, már ide jutottunk, az Orbán-rendszer 10. évében...
- Igen, erre nincs jelző, hova süllyedt Orbán diktatorikus jogállami lebontása.
- Látta valaki?
- Nem, de ennek nincs jelentősége.
- Valaki hallotta?
- Nem, de ott vannak a nyomok, mi kell még...
és így tovább, tovább..., olyan helyen történt, ahol vidéki eltévedt kislányok bolyonganak Orbán farkaséjszakáiban, és Ferencnek kell felkelnie az éjszaka mélyén, hogy megtalálhassa és segíthesse őket...

A zindex szerint kettő darab két centis femgolyoval lőttek az az üveget. Szerintem ez akkorát szólt volna, hogy a járókelőknek feltűnt volna. Az önlövés esete foroghat fenn.

Ezért írtam.

Annyira átlásztóak már Fletó trükkjei, semmi újat nem hoz.

Az origó rendőrségi hírei szerint nyolc milliméteresek a csapágygolyok. A zindex hazudott.

Mérhetetlenül aljas a DK. Egy még nem tisztázott bűncselekmény ürügyén máris megnevezi a szerinte felelősöket, miközben természetesen uszít, hisz bizonyíték nincs, senki semmit nem tud. Nincs lejjebb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés