Budapesti főtanácsadó lettem

2019. december 1. 11:55

Böcskei Balázs
Facebook
A fővárosi városvezetést alkotó pártok egymás közötti budapesti belügyeinek nyilvános értelmezésétől a jövőben tartózkodom.

„Vannak olyan felkérések, amelyek megtiszteltetés, hogy érik az embert. Mérlegelni kell ambíciókat, alkalmasságot és az emberi léptékű időt.

Ezt tettem magam is, így 2019 novemberétől önkormányzati főtanácsadóként, társadalmi kapcsolatokért felelős szakreferensként is munkába állok a főváros szolgálatában.

Továbbra is tevékenykedem, mint elemzői és értelmező, ezen a téren ténykedéseim nem kerülnek felfüggesztésre, viszont november hó végével lemondok az IDEA Intézet ügyvezető igazgató pozíciójáról, és ott kutatási igazgatóként folytatom.

Önkormányzati státuszomban is független leszek pártérdekektől. Aki ismer, azt tudja, integritásom, akárcsak másoknak, nekem is éppúgy fontos.

Számíthattok adatfelvételekre és kutatási eredményekre, véleményem és elemzési szempontjaim a jövőben is lesznek. A fővárosi városvezetést alkotó pártok, egymás közötti budapesti belügyeinek nyilvános értelmezésétől viszont a jövőben tartózkodom.
Minden másban amennyiben a sajtó munkatársait és a nyilvánosságot érdekli, véleményem továbbra is megosztom, rendelkezésre állok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"ezen a téren ténykedéseim nem kerülnek felfüggesztésre"

Azért magyarul írni még még kellene tanulni.

Oda való:-)))
A nagy független:-))) a függetlenek közé.
Megtalálta zsák a foltjat.
Ha tényleg független, nem lesz hosszú életű az együttműködés

Balázs!

Ugye Magad is tudod jól, hogy csak megmosolyogtatod az embereket a független fügefalévéllel.

Egyébként meg mit is várna Tőled az ember, gerincességet, tartást, hát nem, s ég nyíltan ki is jelented, hogy a zsoldod ellenében nem bírálod a Téged fizetőket.

Hát ismét csak Savonarola jut az eszembe. Tudod, amikor Lorenzo Medici kinevezte a firenzei San Marco priorjává. Medici elment a San Marcoba, s a felajánlott alamizsnára a következőket válaszolta:

"Egy jó kutya nem hagyja abba az ugatást,hiába vetnek neki csontot."

Persze ez a Te progresszív európai értékrendedtől eléggé távol áll. Te is csak egy megvásárolható gerinctelen alak vagy.

Megnevettettél......, de az rosszabb, ha komolyan is gondolod Böcskei függetlenségét.

A felkészültségét viszont nem lehet vitatni, különben is, a zsidó értelmiség intellektuális színvonala veri a nem zsidókét, különösen igaz ez a médiában. Gondolom, hogy egyetértesz ezzel.

Senki nem hitte el a független dumát, Böcskei is beállt Fletó szolgájának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés