A politika nem a politikusokról, hanem az emberekről szól

2019. augusztus 23. 14:50

Fekete-Győr András
Facebook
Alig vártam, hogy újra együtt dolgozhassak Orosz Annával.

„A Momentum Mozgalom a létrejöttétől kezdve meg akarja mutatni, hogy a politika nem a politikusokról, hanem az emberekről szól. Nem arról, hogy ki hova húzza az X-et, hanem pontosan arról, hogy hogyan élünk egymás mellett. Lehet-e időpontot szerezni a szakrendelőben, megfulladunk-e a benzingőzben, van-e megbecsült iskola, óvoda, bölcsőde. Az önkormányzati választás pontosan erről szól: hogy hogyan élünk egymás mellett.

Alig vártam, hogy újra együtt dolgozhassak Orosz Annával, aki Újbudán indul önkormányzati képviselőnek. Irigylem az Újbudán élőket, mert Anna személyében nemcsak egy hatalmas szívvel és lelkiismerettel megáldott embert, hanem egy olyan közgazdászt is kapnak, aki nemcsak problémákat ismer fel, hanem problémákat old meg.

Hajrá Anna, október 13-án meg fogod csinálni!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Lehet-e időpontot szerezni a szakrendelőben, megfulladunk-e a benzingőzben, van-e megbecsült iskola, óvoda, bölcsőde. Az önkormányzati választás pontosan erről szól: hogy hogyan élünk egymás mellett."

Ééérdekes... pedig ERŐSEN azt a látszatot keltitek, hogy az önkormányzati választás egy dologról szól: legyőzni a Fideszt, megbuktatni a Zorbánt...

Csupa üres közhely...Mást nem tud...Szánalmas..

Orosz Anna 8 félév alatt (6 helyett) Nemzetközi gazdálkodás (magyarul külker) szakon BA diplomát szerzett a Corvinuson. Berlinben közgazdasági tanulmányok MSc szakának hallgatója volt a Wiki szerint. De el is végezte? Tényleg?
Már a Wiki cikk is homályos és pontatlan, és ilyen Orosz Anna is. Isten óvja Újbudát az ilyen életművészektől!

Meg fogod csinálni Anna! A szokásos Momentumos hülyeségeket...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés