Az objektív újságíró mint DK-s jelölt – Kálmán Olga munkássága a Hír TV-ben

2019. június 18. 8:37
A Főhős című műsorban ATV-s és Hír TV-s pályafutásának „legjobb” pillanataival idézték fel.

A műsorban archív anyagok segítségével idézték fel, hogyan jelentette be Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője, és legújabb véleményvezére, hogy a magát független és objektív újságírónak mondó volt tv-s műsorvezető, aki korábban tagadta, hogy valaha politikai pályára tévedne, nem tudott ellenálni  Dobrev Klárának és elfogadta a felkérését. Mint fogalmaztak, „a balliberális média azonnal Olgát emelte trónra, holott a háttérben teljesen másról volt szó”

Laposztás Tarlóssal

Korábban előfordult ugyanis, hogy Tarlós István „leosztotta” Kálmán Olgát, aki azonnal a női kártyával rukkolt elő. Ki tudja, mint kapott volna Schmuck Andor, aki állítólag egyszer egy interjú előtt egy fehérneműs zacskót küldött be az ATV-be – igaz, vele már nem kell számolnia, ugyanis Schmuck azóta visszalépett a jelöltségtől. Akkor Kálmán Olga tagadta, hogy bugyit kapott volna, azt mondta, parfümöt kapott.

Felidézték azt is a műsorban, hogy Kálmán Olga az MSZP nőtagozatától 2008-ban Közéleti díjat kapott, de beválasztották az 50 legbefolyásosabb nő magyar listájára is. Azon nem csodálkoztak a műsor készítői, hogy Gyurcsány Ferenc gyakori vendége volt, akár a kormányzati intézkedéseket kellett megmagyarázni, vagy éppen a szakdolgozat botrányt, amit az akkor még eredeti szellemiségében működő Hír TV tárt fel.

Gyurcsány és Vona a Hír TV-ben

És így ment ez egészen 2016. decemberéig, amikor felmondott az ATV-nél és átigazolt az időközben irányt váltott Hír TV-hez – hangzott el a műsorban. Itt első vendége a debütáló műsorban Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke volt. Sőt, többször is, és a Hír TV cikke szerint olyan jó lett közöttük a kapcsolat, hogy még azt is megengedte, hogy üzenjen Vona a miniszterelnöknek.

Kálmán Olga néha kifakadt, hogy kormánypárti politikusok nem mennek be hozzá, így maradtak a régi jó „spanok”. Így került a Tanár Úr, azaz Havas Henrik is a műsorba, mikor az újságíró molesztálási ügybe keveredett. Ugyan Kálmán Olga menteni akarta a menthetőt, de a műsorvezetőt élő adásban alázta Havas.

Korábbi kitüntetői, az MSZP-s pártelit is az első szóra beugrott az akkori Hír TV-be szidni a kormányt ás bizonygatni, hogy a szocik a legerősebbek ellenzéki térfélen. És Gyurcsány Ferenc is ott volt a stúdióban. Nem is egyszer.

És ugyan a Hír TV-t „visszaszerezte a jobbolddal” – olvasható a cikkben – de Gyurcsány valószínűleg nem felejtette el Kálmán Olgát, hiszen mi másért döntöttek úgy, hogy ha „saját jelöltet indítanak az előválasztáson”, akkor „ki mást, mint a mindig független és objektív újságírót, Kálmán Olgát”?

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott a pont. A legszélsőségesebb balos párt jelöltjeként Olga elég világos saját készítésű bizonyítványt állított ki addigi független újságírói munkásságáról.

Hát jó, de ezt eddig a saját tábora előtt letagadhatta, mondván, hogy ő független, csakhát a gonosz jobbosok nem állnak vele sóba.

Az atv- ben az MSZP- t erősítette, a hirtv- ben a jobbikot, most a dk- t.
Jól látszik, hogy eddig rossz lóra tett:-)))))))

Megnéztem ezt az adást. Bennem az a kérdés ötlött fel, hogy Kálmán Olga eddig nyilvánvalóan azért nem vállalt közéleti szerepet, mert onnan nincs visszaút a médiába. Vajon ott a Szemlőhegyi toronyházban mit ígértek neki, hogy most mégis belement ebbe?

Kálmán Olga ahhoz kell, hogy Feri kinyírhassa az MSZP-t. A jelölt személye mellékes körülmény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés