A nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog menekülni

2019. május 25. 11:23

Önöknek Kelet-Európában három lehetőségük is van: megváltoztatni vagy elhagyni az EU-t, illetve egyszerűen figyelmen kívül hagyni azt. Interjú.

2019. május 25. 11:23
Kenneth S. Abramowitz

 

Ismét felmerül a kérdés, hogy kiknek állna szándékában – például – az EU lerombolása? Ha egyáltalán helyes vagy lehetséges lenne ilyet tenni.

Persze, hogy lehetséges. Lépjenek ki! Nagy-Britannia példáját követve Kelet-Európának is ki kellene szállnia az EU-ból, ami egy haldokló szervezet. Nem képes fizikai védelmet biztosítani a lakosoknak, ahogy gazdaságilag sem növekszik, és saját kultúráját sem tudja megvédeni. Az a kormányzat, amely nem teljesíti ezt a három alapvető feladatát, elveszíti a létezésének az értelmét.

Önöknek Kelet-Európában három lehetőségük is van: megváltoztatni vagy elhagyni az EU-t, illetve egyszerűen figyelmen kívül hagyni azt. Ha nem döntenek bölcsen, hanyatlás elé nézhetnek, mint a nyugati civilizáció.

Bár én egyelőre nagyon pozitív várakozásokkal nézek Kelet-Európára. Szerintem a nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog költözni.

Mikor és miért tennék?

A következő két generáción belül, és elsősorban a vörös-zöld csoportok tevékenysége miatt. Ha a szocialista kommunisták és a politikai iszlám képviselői hatalmat szereznek Nyugat-Európa felett, akkor meg fogják semmisíteni azt. A keresztényeknek tehát van mitől tartaniuk, ahogy az egyéneknek és családoknak is.

A kulcskérdés amúgy sem a zsidóságot érinti. Hetven évvel ezelőtt elenyésző volt azoknak a száma, akik Izraelben éltek, viszont mára sokan úgy érzik, hogy ott biztonságra leltek.

Egy hasonlattal élve: a zsidóság tagjai olyanok, mint a kis kanári madarak, amiket régen azért tartottak a bányákban, hogy jelezzék a mérges gázok felszabadulását. Ha elszálltak vagy meghaltak, akkor tudták, hogy nagy baj közeledik. Ma Európában ugyanez a helyzet.

A legfontosabb kérdés tehát az, hogy száz év múlva fognak-e keresztények élni Európában? Szerintem Kelet-Európában a válasz igen, de Nyugat-Európa számára lehet, hogy nem.

Ezért vagyok nagyon optimista Európa keleti felét illetően, beleértve Magyarországot is – szemben Nyugat-Európával.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rony Tronco
2019. május 26. 09:18
Ez az Abramowitz Galiciából származik, azért Keleteurópázik. Egyebekben igaza van. Mi KözépEurópában vagyunk.
néhai Ch.Pilot
2019. május 25. 22:46
Csak éppen nem szabad őket beengedni, mert szétbarmolják nekünk, ahogy a saját hazáikat is!!!
annamanna
2019. május 25. 17:27
"Egy hasonlattal élve: a zsidóság tagjai olyanok, mint a kis kanári madarak, amiket régen azért tartottak a bányákban, hogy jelezzék a mérges gázok felszabadulását. Ha elszálltak vagy meghaltak, akkor tudták, hogy nagy baj közeledik." Ez olyan költői, hogy mindjárt elsírom magam. Csudálatos hasonlat! Bányakanári! Amikor elröpülnek a kányakanárik (hova?), akkor nagy baj közeledik!
Mich
2019. május 25. 16:52
A nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog menekülni... ...de mi csak az épeszűeket engedjük be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik