Ha most Ön meg is hátrált, a vitát nem kerülheti el

2019. március 29. 15:54

Karácsony Gergely
MTI-OS
Én azon leszek a következő hetekben és hónapokban, hogy ezt a tartozást Önön behajtsuk. Nyílt levél Tarlós Istvánnak.

„Tisztelt Főpolgármester Úr!

Nyilvános vitára hívtam Önt, amire úgy válaszolt: vitatkozni butaság. Igazi fideszes tempó ez, főpolgármester úr.

Tényleg nagyon mást gondolunk politikáról, városvezetéséről és stílusról is. Én a vitákban hiszek, vagyis az érvekben a vádaskodások helyett, a tényekben a hazugságok helyett. A nyílt, érvelő, tényszerű vitától való menekülést gyávaságnak tartom. Ha most Ön meg is hátrált, a vitát nem kerülheti el. Mert válaszokkal, érvekkel, tényekkel nem nekem, hanem a budapestieknek tartozik.

Tartozik, mert beismerte, hogy a parkolási visszaélésekre megoldást jelentő egységes parkolási rend bevezetését Önnek nem engedte meg a főnöke, Orbán Viktor. Azért nem, mert ezekhez a visszaélésekhez fűződik politikai-gazdasági érdeke a Fidesznek. Ön tehát jó helytartóként kiszolgálta a Fidesz érdekeit, de ennek véget kell vetni. Én Zuglóban olyan javaslatot teszek, amelynek célja: kivenni az extraprofitot a parkolási társaság zsebéből. Főpolgármester úr járjon el annak érdekében, hogy javaslatomat megszavazza a zuglói képviselőtestület fideszes többsége.

De ez nem elég, mert a megoldás kulcsa az Ön kezében van. Ezért kérem, hogy jövő hét végéig hozza nyilvánosságra a kerületek által Önnek szolgáltatott parkolási adatokat, számokat, tényeket. Ha ezt nem teszi meg, pert indítunk a nyilvánosság érdekében.

Tartozik a válasszal arra, miért nem tesz semmit főpolgármesterként az elszabaduló ingatlanárak ellen. Tartozik a válasszal arra, hogyan kerülhetett Budapest újra súlyos adósságcsapdába.

Válaszolnia kell, miért engedi, hogy a kormány Semjén Zsolt hobbikiállítására herdáljon el 50 milliárd forintot, ahelyett, hogy ezt a pénzt a budapestiek javára fordítanák. Többek között ezekkel a válaszokkal tartozik a budapestieknek, és én azon leszek a következő hetekben és hónapokban, hogy ezt a tartozást Önön behajtsuk.

Üdvözlettel,

Karácsony Gergely
Főpolgármester-jelölt”
 

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Derdő, te nem leszel főpolgármester, meg most már kerületi polgármester sem.

Az megvan, hogy Zuglóban kurvára utálnak téged a képviselő testületben is? Kis gerinctelennek tűnsz, mindenkinek. Érted, kivétel nélkül.

"Üdvözlettel,

Karácsony Gergely
Egy főpolgármester-jelölt"

Tényleg ezt a nyafogó köcsögöt akarják főpolgármesternek a budapestiek?

Az M3 felújítását nem féltik? Csak mert a baloldali álmodozók eddig elég gyengének bizonyultak a terveik végrehajtásában. Rendszerint az első szellőre felborulnak, onnantól kezdve más sem megy, csak az ellenoldalra mutogatás.

Nem mondom, hogy a Fidesz nem élt ezzel, de ők legalább csinálnak is valamit, nem csak a kifogásokat gyártják egész nap.

Annyiszor beégett, de nem zavarja.

Már az aláírás is fals.
Helyesen: főpolgármester-jelölt-jelölt.

Gergő!

Bástya elvtárs: "Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."

Különben meg: Aquila non captat muscas.

Szegény baloldal, ilyen szerencsétlen jelölttel vág neki egy ilyen nagy jelentőségű választásnak.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés