Több ezer fős migránskaraván szerveződik Törökországban és Görögországban, a cél Nyugat-Európa

2019. március 28. 7:31
Migránsok tízezrei tervezik, hogy a következő hetekben útnak indulnak Törökországból, illetve Görögországból Németországba – állítja legújabb elemzésében a Migrációkutató Intézet.

Szír migránsok többezres létszámban terveznek a következő hetekben útnak indulni Törökországból, illetve Görögországból Németországba – állítja a Migrációkutató Intézet a legújabb tanulmányában.

A törökországi „remény karavánja” elnevezésű, a közösségi médiában indított kezdeményezéshez közel 40 ezer, főként szír állampolgár csatlakozott, akik a rossz életkörülmények és a magas, 60 százalék körüli munkanélküliség miatt távoznának Nyugat-Európába. A konvoj létszáma akár a többszörösére is duzzadhat a családtagokkal, mivel az ingyenes szervezés és a nemzetközi humanitárius szervezetek által biztosított kíséret különösen vonzóvá teheti az utat. 

Ezzel párhuzamosan egy Görögországban rekedt migránsokból álló karaván is szerveződik.

Az intézet szerint 2015-ben egy hasonló kezdeményezés eredményezte az Európai Unió felé induló tömeges migrációt.

Már 50 ezer migráns regisztrált a karavánra

A szervezőket az isztambuli székhelyű, körülbelül 50 szíriai civil szervezetet tömörítő Minbar al-Jamʻiyyat al-suriyya (Szíriai Egyesületek Fóruma) képviseli. A karaván célja az, hogy a jobb életre vágyó szíriaiak egy konvoj segítségével kijussanak Törökországból Európába. Az indulással megvárnák a török helyhatósági választásokat, 2019. március 31-ét.

Több szír forrás szerint, a koordinátorként ténykedő Anas Badawi lefújta az akciót, arra hivatkozva, hogy a kezdeményezés átpolitizálódott, és alkalmas lenne Törökország destabilizálására. Egy másik szervezet, a „Fariq al-amal al-tatawwuʻi” (Remény Önkéntes Csoportja) viszont cáfolta a karaván törlését, közlésük alapján a konvoj akár már március 15-én útnak indulhatott volna. Sőt, a karavánra az önkéntes csoport közlése szerint

már 50 ezer migráns regisztrált, akik között szírek mellett további arabok és afrikaiak is vannak.

Az elmúlt hetekben egyébként több ezren gyűltek össze a szír határhoz közel eső, zömében szírek által lakott Şanlıurfában és Gaziantepben, a közösségi médiában ugyanis elterjedt, hogy 6 ezer szírnek lesz lehetősége Európába jutni. A kialakult feszült helyzetben a török rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia

A görögországi kezdeményezésnek Facebook-oldala is van: a „Glitter of Hope Caravan” nevű oldal. A „Reménysugár karaván” oldalán március 25-én új bejegyzést tettek közzé arab nyelven. Ebből kiderül, hogy az albán határ közelében található Ioannina nevű görög település külterületén gyűlnének össze a csatlakozni kívánók egy rögtönzött táborban. A poszt szerint Athénból és Thesszalonikiből közvetlen buszokkal lehet majd eljutni a gyülekezési helyre. A kiindulási pont és a korábbi nyugat-balkáni migrációs útvonalak alapján feltételezhető, hogy a karaván Albánián, Montenegrón, Bosznia-Hercegovinán és Horvátországon keresztül kívánhat eljutni Nyugat-Európába. Az indulás tervezett dátuma 2019. április 5. A bejegyzésben arra kérik a csatlakozókat, hogy a várhatóan 7–10 napig tartó útra vigyenek magukkal sátrat, gyógyszert, élelmiszert, ruhát és pénzt. A poszt szerint egy rövid időre meg fogják nyitni előttük a görög határt. A szervezők

az út sikerességét „Allahtól és a karaván útját segítő humanitárius szervezetektől” remélik.

A bejegyzés alatt található hozzászólások meglehetősen optimisták.

Az oldal egyébként viszonylag népszerű: több mint 8 ezren követik. A tartalom alapján komoly lelkesedés övezi a görögországi kezdeményezést, amelyet „semmi sem állíthat meg”. A hozzászólásokban több arab (pl. iraki, szíriai, marokkói) dialektus is felbukkan, de vannak kétnyelvű, arab és kurd kommentek is. Görögországban is jelezték irakiak, hogy csatlakoznának a konvojhoz. A szervezők egy korábbi bejegyzésben 20 ezer regisztrálóról számoltak be. Egy hozzászóló hetekkel ezelőtt azt javasolta, hogy a résztvevők viseljenek sárga mellényt. 

A nyugati sajtó hallgat a karavánról

Az elemzés szerint a nyugat-európai, valamint a törökországi sajtó egyálalán nem számol be a készülő migránskaravánról. 

Mint írják, a nyugati tagállamok és Brüsszel pozíciója teljesen érthető:

a karaván megjelenése alapjaiban cáfolná a „migrációs válság véget ért” típusú, elmúlt heteket jellemző narratívát,

és az EP-választás kampányában egyértelműen a lengyel, a magyar és az olasz kormány álláspontjának megerősödéséhez vezetne, miközben a többi nyugat-európai országban is javítaná a bevándorlást ellenző politikai erők pozícióját, és aláásná a jelenleg még többséginek számító álláspontot képviselők hitelességét.

Érthető a török fél politikai motivációja is: az AKP és Erdogan érdeke, hogy a március végi helyhatósági választásokig nyugvóponton tartsák a szír kérdést. Ennek belpolitikai okai is vannak (a szavazatelőny megőrzése az ellenzékkel szemben, a viszonylagos társadalmi béke fenntartása a török és szír közösségek között), de a török vezetés mindent elkövet azért is, hogy az európai partnereik szemében megbízható félként tüntesse fel magát. Utóbbi célkitűzés nemzetközi kontextusban azt is jelenti, hogy Erdogan szeretné, ha az arab államokkal szemben Törökország maradhatna Európa elsőszámú, stabil partnere a tágabb térségben.

A szír kérdés komoly társadalmi feszültségeket okoz Törökországban: egy feltörekvő párt, az IYI már most azzal kampányol, hogy 2040-re 7 milliónál is több szír lesz az országban. Az AKP igyekszik azt kommunikálni, hogy már 300 ezer szíriai tért vissza a saját országába, ugyanakkor a demográfiai folyamat önmagában is drámaian alakul: naponta 300 szíriai születik Törökországon belül. A török kormánypárt igyekszik a szírek egy részének állampolgárságot és munkavállalási engedélyt adni, amit – a gazdasági racionalitáson felül – a szavazatszerzés is motivál: a billegő körzetekben sokat nyomhatnak a latban a szír szavazatok.

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remény karavánja...
Csak nekem van déja-vu érzésem? Trumpot is ilyen elnevezési, egaliter balos lipsik által szervezett közép-amerikai migránscsürhével tesztelték. A szervezők mögött az ember egy nagy filantróp árnyékát sejti...

"...főként szír állampolgár.... 60 százalék körüli munkanélküliség miatt távoznának Nyugat-Európába..." - nem kell azt a lerombolt országot újjáépíteni?

Igen, de azóta Brüsszel azt mondta, a törökök nem lesznek az EU tagjai. Évtizedekig becsapták őket.........ki tudja, hogy " köszönik" meg?

"Több ezer fős migránskaraván szerveződik Törökországban és Görögországban, a cél Nyugat-Európa"

Akkor Nyugat-Európa GDP-je jövőre megkétszereződik és meghaladja évente az 5 % növekedést. Magyarország pedig még jobban lemarad.
Amennyiben Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. igazgatóságának elnökének elemzését vesszük kiindulási alapnak.
https://index.hu/gazdasag/penz..

"meg megnéztem a linkeket."

:DDD

Ez az! Megnézted, de már elolvasni nem tudtad. Ha elolvastad volna akkor a következtetésed is más lenne.
Így csak azt tudom mondani téged még kertet ásni sem fogadnálak fel, mert tönkretennéd a kultúrnövénykét és bennhagynád a gazt. Olyan vagy mint az egyszeri fülész, aki a süket fül helyett az egészségeset operálta meg és a páciens mindkét fülére süket lett.

"Basszus a végén mi leszúnk rabszolgák"

Van olyan akinek az elemzéséből azt lehet levonni, ha Magyarországra bejönne 10 millió migráns, nekünk már csak minimálisat kellene dolgozni és 50-60 éves korba nyugdíjba mehetnénk.
https://index.hu/gazdasag/penz..

"Több ezer fős migránskaraván szerveződik Törökországban és Görögországban, a cél Nyugat-Európa"
A dolgok korrelálnak.
"Megállapodás született a Frontex megerősítéséről"
Természetesen a megállapodás színhelye: Brüsszel, Bizottság.
Nyilván, hogy a karavánnak legyen fogadó-, patronáló bizottsága.

http://www.spiegel.de/spiegel/..
Nyers - Google - fordításban:
"MAGYAR
A 21. században az európai állam növekszik. Egy legalább 440 millió embert magában foglaló multikulturális állami emberből áll. Jean-Claude Juncker okos fej. "Eldöntenünk valamit, majd tedd a szobába, és várjunk egy kicsit, hogy lássuk, mi történik" - tárja fel a luxemburgi PM, a trükkökről, amelyeket az EU vezetői az európai politikában ösztönznek. "Ha nincs hangos kiabálás és felkelés, mert a legtöbb ember nem érti, hogy mi döntött, akkor folytassuk - lépésről lépésre, amíg nem megy vissza." Így jött létre az euró, amikor valójában alig volt tudatában az első 1991-es gazdasági és monetáris unióra vonatkozó döntéseknek. A helyzet hasonló volt a spanyolországi Tamperes EU-csúcstalálkozón, ahol bonyolult bírósági és jogi döntéseket hoztak. Néhány év múlva a tagállamok érezni fogják a következményeket. Brüsszel ezután meghatározza a menekültügyi politika minimumszabályait. És a bajorországi és máshol a kiabálás nagyszerű lesz, ha az Europol vizsgálati megbízatása a német biztonsági ügynökségeknek átadja a szövetségi államok rendőri szuverenitását. Az európai szövetségi állam építése ugyanazon módszer szerint folytatódik. Valójában már léteznek - még akkor is, ha a Karlsruhei Szövetségi Alkotmánybíróság nem akarja elismerni, és inkább az államok szövetségéről beszél. Az Európai Uniónak kulcsfontosságú jellemzői vannak: több állam jogi közösségének, mint egy szövetségi államnak, úgy dönt, hogy azok a kérdések, amelyek nélkülözhetetlenek az egész létezéséhez, míg a tagállamok megtartják államiságukat és határozottan részt vesznek az egész akarat kialakításában. A szövetségi jelenség Brüsszelben még mindig meglehetősen befejezetlen, de működik. A német belföldi politika legalább 60 százaléka, mondja még Edmund Stoiber, Európa szkeptikusai is, ma Brüsszelben készülnek. Ez, ahogy a tekintet megmutatja, megszilárdítja a szövetségi struktúrákat az új évszázadban, néha lassú, néha spurtsban, mint korábban. Az Európai Gazdasági Közösség és aztán az Európai Unió vált a jelenlegi 15 - a németek, a francia, a belga, az olaszok, a luxemburgiak és a hollandok között, a két világháború borzalmából született béke szövetségre - és mindig az állam felé irányult. Egy egyre erősebb európai parlament (EP) egyre nagyobb önbizalommal veszi az új jogokat. A párizsi, londoni vagy berlini ellenzék nélkül Romano Prodi elnök, amelyet az EP választott káli kancellárnak, „európai kormánynak” hívja fel az EU Bizottságát. Az EU Miniszterek Tanácsa, a tagállamok jogalkotó szerve, egyfajta szövetségi tanács, amelyben a kormányzati képviselők döntő szerepet játszanak a jogszabályokban. A Brüsszeli Köztársaságnak hamarosan saját hadserege lesz. Egy modern, EU-s vezetésű, 150.000-es erő létrehozása az egyik fő feladata a közös kül- és biztonságpolitika főképviselőjének (Gasp), Javier Solanának, az EU külügyminiszterének. A belső piac már egyfajta közös „nemzeti területet” képez - a személyek, áruk és szolgáltatások határai nélkül. Az a tény, hogy a nemzetek lemondtak szuverenitásuk magáról, saját pénznemük, az euró javára, az európai állam irányába tett döntő lépés. Az Európai Központi Bank Frankfurtban az Elf Euroland-jában jelentős problémák nélkül irányítja a közös monetáris politikát; A britek, a svédek, a dánok és a görögök az új évszázad elején csatlakoznak a gazdasághoz. Az EU nem feszült meg struktúráinak és kompetenciáinak, de mobil maradt. Ezért fog megbirkózni a keleti és déli bővítéssel. Az, hogy az EU-nak 375 millió embere van, vagy hamarosan 440 millió vagy egy nap 540 millió, inkább szervezeti probléma - ha nem veszik figyelembe az EU szigorú csatlakozási feltételeit a demokráciában, az emberi jogokban és a gazdaságban. A bővítés arra kényszeríti az EU-t, hogy maga reformáljon. A Miniszterek Tanácsának jobban kell dolgoznia - kevésbé egyhangú döntéseket, többségi szavazást. Ezzel egyidejűleg ez növeli a Parlament hatalmát, mivel a Tanács többségi szavazása általában megköveteli annak jóváhagyását. Európa állapota még egyfajta multikulturális állami emberrel is rendelkezik. 2002-ben, amikor az emberek először tartották kezükben az euro-bankjegyeket és -érméket, Luxemburg Juncker azt jósolja: „akkor hamarosan egy új érzés fog megjelenni: mi, európaiak”. DIRK COOK Dirk Koch"

Ankara
Törökország

Haladjon nyugat irányába
Utcakép
12 m

Forduljon balra Gevher Nesibe Cd. irányába
60 m

Forduljon jobbra Gevher Nesibe Cd. irányába
5 m

Forduljon balra Gevher Nesibe Cd. irányába
20 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Gevher Nesibe Cd.
71 m

Élesen balra, a következő útra: A.Adnan Saygun Cd
15 m

Tartson enyhén balra A.Adnan Saygun Cd irányába
55 m

Élesen jobbra, a következő útra: A.Adnan Saygun Cd
20 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kızılay Sk.
180 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Ankara Hastane Acil Girişi
280 m

Forduljon balra, a következő útra: Talatpaşa Blv
1,1 km

Tartson enyhén balra ezen: Talatpaşa Blv
200 m

Folytassa az utat erre: Hipodrum Cd.
2,8 km

Folytassa az utat erre: İvedik Kavşağı
110 m

Folytassa az utat erre: İvedik Cd.
200 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Şht. Cem Ersever Cd.
2,0 km

Hajtson ki a(z) 2. kijáraton.
450 m

A(z) Prof. Dr. Fuat Sezgin Myd. körforgalomnál hajtson ki a(z) 3. kijáratnál ebbe az irányba: Bağdat Cd.
3,5 km

Folytassa az utat erre: Başkent Blv.
2,3 km

Forduljon balra 1852. Sk./1853. Sk. irányába
120 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: 1852. Sk./1853. Sk.
500 m

Folytassa az utat erre: 1865. Sk.
400 m

Tartson enyhén jobbra ezen: 1865. Sk.
100 m

A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: 1867. Cad
400 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 1868. Sk.
140 m

Forduljon jobbra
240 m

Forduljon balra, a következő útra: 1820. Cd.
300 m

Forduljon jobbra itt: Cengiz Aytmatov Cd
20 m

Forduljon balra itt: 1820. Cd.
21 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Cengiz Aytmatov Cd
1,2 km

Haladjon tovább ezen az útvonalon maradva: Cengiz Aytmatov Cd
800 m

Folytassa az utat erre: Ayaş Kavşağı
280 m

Folytassa az utat erre: Ayaş Ankara Yolu Blv.
4,3 km

Folytassa az utat erre: Aile Yaşam Mrk. Altgeçidi/D140
Haladjon tovább itt: D140
8,5 km

Tartson enyhén balra
1,2 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Sincan Temelli Yolu
230 m

Folytassa az utat erre: Kayı Cd.
140 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Atatürk Blv.
16,4 km

Élesen balra
750 m

Enyhén jobbra
1,2 km

Forduljon jobbra
16 m

Élesen balra
3,2 km

Forduljon balra
400 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Hükümet Cd.
450 m

Folytassa az utat erre: Cumhuriyet Myd.
86 m

Forduljon balra, a következő útra: Emine Tevfika Ayaşlı Cd.
1,3 km

Tartson enyhén balra
350 m

Enyhén jobbra Ankara Beypazarı Yolu/D140 irányába
180 m

Folytassa az utat erre: Ankara Beypazarı Yolu/D140
1,6 km

Forduljon jobbra Ankara Beypazarı Yolu/D140 irányába
18 m

Forduljon balra, a következő útra: Ankara Beypazarı Yolu/D140
Haladjon tovább itt: D140
90,1 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Azaplar Yolu
5,0 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Sakarya Cd.
140 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Sakarya Cd.
200 m

Forduljon balra, a következő útra: Engin Sk.
81 m

Forduljon jobbra Fatih Cd. irányába
52 m

Forduljon balra Fatih Cd. irányába
56 m

Forduljon jobbra Fatih Cd. irányába
41 m

Forduljon balra, a következő útra: Fatih Cd.
27 m

Élesen jobbra Bursa Cd. irányába
130 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bursa Cd.
34 m

Forduljon balra Ankara Nallıhan Yolu/D140 irányába
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Ankara Nallıhan Yolu/D140
Haladjon tovább itt: D140
160 m

A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Bolu Nallıhan Yolu/D140/D170
Haladjon tovább itt: Bolu Nallıhan Yolu
45,0 km

Haladjon tovább erre: Bolu Bilecik Yolu/D140/D160
Haladjon tovább itt: D140
19,2 km

Forduljon balra
230 m

Tartson enyhén balra
2,3 km

Forduljon balra
2,7 km

Forduljon balra
11,6 km

Folytassa az utat erre: Adapazarı Mudurnu Yolu/D140
11,8 km

Tartson enyhén balra ezen: Adapazarı Mudurnu Yolu/D140
4,0 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Adapazarı Mudurnu Yolu/D140
15,2 km

Forduljon balra, a következő útra: Meşepınarı Köyü İç Yolu
77 m

Forduljon jobbra
550 m

Forduljon jobbra
3,9 km

Folytassa az utat erre: Söğüt Cd.
8,2 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Kozluk Cd.
1,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Adapazarı Düzce Yolu/D100
Haladjon tovább itt: D100
18,2 km

Forduljon balra, a következő útra: Mümin Sk.
11 m

Forduljon jobbra
1,6 km

Folytassa az utat erre: Adapazarı İzmit Yolu/D100
Haladjon tovább itt: D100
25,2 km

Tartson enyhén balra
1,0 km

Folytassa az utat erre: Aydınlar Sk.
650 m

Forduljon balra, a következő útra: Aslanağzı Sk.
55 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Ateş Çiçeği Sk.
71 m

Forduljon jobbra itt: Hastane Yolu Sk.
60 m

Forduljon balra, a következő útra: İstanbul İzmit Yolu/D100
5,3 km

Forduljon balra
Menjen keresztül 1 körforgalmon
950 m

Forduljon jobbra İstiklal Cd. irányába
39 m

Forduljon balra, a következő útra: İstiklal Cd.
2,4 km

Folytassa az utat erre: Burcu Sk.
400 m

Forduljon balra, a következő útra: Bülbül Sk.
63 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Cahit Zarifoğlu Cd.
750 m

Folytassa az utat erre: Hızır Reis Cd.
1,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Hürriyet Cd.
40 m

Forduljon jobbra
350 m

Folytassa az utat erre: İstanbul İzmit Yolu/D100
24,4 km

Élesen balra, a következő útra: 623. Sk.
350 m

Forduljon jobbra itt: Çağlayan Cd.
550 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Fatih Cd.
220 m

Folytassa az utat erre: Ceyhan Cd
1,6 km

Forduljon balra Gediz Cd irányába
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Gediz Cd
1,2 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Muallim Köy Cd.
450 m

Enyhén jobbra
1,9 km

Folytassa az utat erre: 2795. Sk.
240 m

Tartson enyhén jobbra ezen: 2795. Sk.
240 m

Haladjon tovább erre: Yeni Bağdat Cd.
62 m

Folytassa az utat erre: 2701. Sk./Şekerpınar - Gebze Yolu
Haladjon tovább itt: Şekerpınar - Gebze Yolu
1,1 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Şekerpınar - Gebze Yolu
1,2 km

Tartson enyhén balra ezen: Şekerpınar - Gebze Yolu
800 m

Tartson enyhén balra ezen: Şekerpınar - Gebze Yolu
2,2 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Muhsin Yazıcıoğlu Cd.
1,1 km

Forduljon balra Fevzi Çakmak Cd. irányába
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Fevzi Çakmak Cd.
1,4 km

Forduljon balra itt: Fethiye Cd.
7 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Fevzi Çakmak Cd.
450 m

Folytassa az utat erre: Hüseyin Demir Cd.
350 m

Folytassa az utat erre: Turgut Özal Cd.
1,2 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Adalı Sk.
72 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Yavuz Sk.
450 m

Folytassa az utat erre: Patlayıcı Maddeler Yolu Cd
1,8 km

Enyhén jobbra
600 m

Tartson enyhén balra
850 m

A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Gürpinar Cd
500 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Dersaadet Cd.
250 m

Folytassa az utat erre: Takva Sk.
44 m

Folytassa az utat erre: Yeşilvadi Sk.
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Rahmet Sk.
34 m

Forduljon balra, a következő útra: Gülümser Sk.
13 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Gülümser Sk.
85 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Çamlıbelde Yolu Cd
1,0 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Çamlıbelde Yolu Cd
65 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Hürriyet Cd.
1,5 km

Folytassa az utat erre: Alparslan Türkeş Cd/Bulvar Cd.
900 m

Hajtson ki a(z) 3. kijáraton.
40 m

Forduljon balra, a következő útra: Dere Sokağı
220 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bulvar Cd.
59 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Tersane Cd
35 m

Tartson enyhén balra Bahar Sk. irányába
Menjen a lépcsőn
28 m
Menjen a gyalogos felüljárón.
57 m

Forduljon balra Bahar Sk. irányába
Menjen a lépcsőn
31 m

Forduljon balra, a következő útra: Bahar Sk.
10 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Aydınlı Yolu Cd
1,2 km

Forduljon balra, a következő útra: Kemalpaşa Cd.
5 m

Tartson enyhén balra E-5 Yanyolu/D-100 Yanyolu irányába
34 m

Enyhén jobbra E-5 Yanyolu/D-100 Yanyolu irányába
Menjen a lépcsőn
14 m
Menjen a gyalogos felüljárón.
Menjen a lépcsőn
66 m

Forduljon balra E-5 Yanyolu/D-100 Yanyolu irányába
Menjen a lépcsőn
12 m

Forduljon balra, a következő útra: E-5 Yanyolu/D-100 Yanyolu
54 m

Forduljon balra, a következő útra: Aydınlı Yolu Cd
1,0 km

Tartson enyhén balra ezen: Aydınlı Yolu Cd
350 m

Forduljon balra, a következő útra: Eser Sk.
210 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: İbni Sina Cd.
290 m

Forduljon balra, a következő útra: Hatboyu Cd.
50 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Erol Kaya Cd
900 m

Forduljon balra, a következő útra: İlhami Soysal Blv.
7 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Erol Kaya Cd
150 m

Tartson enyhén balra ezen: Erol Kaya Cd
270 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Erol Kaya Cd
500 m

Tartson enyhén balra ezen: Erol Kaya Cd
96 m

Forduljon balra, a következő útra: Ankara Cd.
61 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Caddebostan Pendik Sahilyolu
400 m

Forduljon balra Caddebostan Pendik Sahilyolu irányába
15 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Caddebostan Pendik Sahilyolu
2,9 km

Forduljon balra, a következő útra: Cadde Bostan-Kartal Spor Otoparkı
9 m

Forduljon jobbra Caddebostan Pendik Sahilyolu/Turgut Özal Blv./Çetin Emeç Bulvari irányába
52 m

Forduljon jobbra Caddebostan Pendik Sahilyolu/Turgut Özal Blv./Çetin Emeç Bulvari irányába
10 m

Forduljon balra, a következő útra: Caddebostan Pendik Sahilyolu/Turgut Özal Blv./Çetin Emeç Bulvari
Haladjon tovább itt: Turgut Özal Blv.
6,7 km

Tartson enyhén balra Turgut Özal Blv. irányába
190 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Turgut Özal Blv.
110 m
Menjen át a gyalogátkelőhelyen.
4,5 km

Folytassa az utat erre: Bağdat Cd.
5,7 km

Forduljon balra Bağdat Cd. irányába
30 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bağdat Cd.
450 m

Forduljon balra Recep Peker Cd. irányába
16 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Recep Peker Cd.
600 m

A(z) Recep Peker Cd. enyhén jobbra fordul, és innentől a neve Kuşdili Cd.
35 m

Forduljon balra Kuşdili Cd. irányába
16 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kuşdili Cd.
17 m

Forduljon balra ezen maradva: Kuşdili Cd.
500 m

Tartson enyhén balra ezen: Kuşdili Cd.
44 m

Folytassa az utat erre: Söğütlü Çeşme Cd
350 m
Menjen át a gyalogátkelőhelyen.
30 m

Enyhén jobbra İETT Otobüs Peronları irányába
51 m
Menjen át a gyalogátkelőhelyen.
63 m

Forduljon balra, a következő útra: İETT Otobüs Peronları
61 m

Folytassa az utat erre: Kadıköy Sahili
31 m

Forduljon balra ezen maradva: Kadıköy Sahili
15 m

Szálljon fel a(z) Bursa - Kadıköy/Kadıköy - Bursa/Kadıköy - Yenikapı/Yenikapı - Kadıköy kompra
Részben fizetős út
5,8 km

Haladjon tovább erre: Yenikapı İskesi Yolu
130 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Yenikapı İskesi Yolu
300 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kennedy Cd.
96 m

Forduljon jobbra Kennedy Cd. irányába
Menjen a lépcsőn
10 m
Menjen a gyalogos felüljáró lépcsőjén.
Menjen a lépcsőn
54 m

Forduljon balra Kennedy Cd. irányába
Menjen a lépcsőn
14 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kennedy Cd.
130 m

Enyhén jobbra
260 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Yenikapı Parkı
150 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Yenikapı Parkı
90 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Gazi Mustafa Kemal Paşa Cd.
350 m

Forduljon balra, a következő útra: Hayriye Tüccarı Cd.
18 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Gazi Mustafa Kemal Paşa Cd.
230 m

Forduljon jobbra a felhajtón erre: Aksaray Meydanı Bağ. Yolu
61 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Aksaray Meydanı Bağ. Yolu
12 m

Forduljon balra, a következő útra: Atatürk Blv.
350 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Kavalalı Sk.
130 m

Forduljon jobbra Horhor Cd. irányába
7 m

Forduljon balra itt: Kavalalı Sk.
Menjen a lépcsőn
120 m

Forduljon balra Horhor Cd. irányába
9 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Horhor Cd.
46 m

Forduljon balra Macar Kardeşler Cd. irányába
Menjen a lépcsőn
62 m

Forduljon balra, a következő útra: Macar Kardeşler Cd.
290 m

Forduljon jobbra Macar Kardeşler Cd. irányába
7 m

Forduljon balra, a következő útra: Macar Kardeşler Cd.
16 m

Folytassa az utat erre: Fevzi Paşa Cd.
1,9 km

Folytassa az utat erre: Edirnekapı Kavşağı
92 m

Folytassa az utat erre: Edirnekapı Rami Cd.
76 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Edirnekapı Rami Cd.
950 m

Folytassa az utat erre: Rami Kışla Cd.
500 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Topçular Cd.
21 m

Forduljon balra ezen maradva: Topçular Cd.
34 m

Folytassa az utat erre: Rami Kışla Cd.
1,6 km

Folytassa az utat erre: Eski Edirne Asf.
3,6 km

Forduljon balra Eski Edirne Asf. irányába
16 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Eski Edirne Asf.
2,3 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Atatürk Blv
2,5 km

Folytassa az utat erre: Mahmutbey Yolu
290 m

Tartson enyhén balra
3,7 km

Folytassa az utat erre: Eski Edirne Asf. Cd.
600 m

Folytassa az utat erre: Eski Edirne Asf.
2,6 km

Folytassa az utat erre: Arnavutköy Habibler Yolu
4,5 km

Forduljon jobbra Eski Edirne Cd. irányába
14 m

Forduljon balra, a következő útra: Eski Edirne Cd.
450 m

Tartson enyhén balra
2,4 km

Folytassa az utat erre: Eski Edirne Cd.
70 m

Tartson enyhén balra
350 m

Folytassa az utat erre: Eski Edirne Cd.
98 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Eski Edirne Cd.
Ennek az útnak bizonyos részei zárva lehetnek bizonyos időszakokban vagy napokon
5,8 km

Tartson enyhén balra
1,2 km

Folytassa az utat erre: Akkavak Sk.
550 m

Forduljon balra, a következő útra: Hadımköy Dursunköy Cd.
5 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Akkavak Sk.
650 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Eski Edirne Cd.
2,5 km

Forduljon balra
86 m

Forduljon jobbra itt: Bayındır Cd.
2,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Hadımköy Cd.
170 m

Forduljon balra
97 m

Forduljon jobbra
3,1 km

Forduljon jobbra
1,8 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Ürcünlü Nakkaş Yolu
2,4 km

Forduljon balra
270 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Örcünlü-Oklalalı Yolu/D020
3,5 km

Forduljon jobbra
70 m

Forduljon balra
300 m

Tartson enyhén balra
290 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Okul Yolu Sk.
200 m

Forduljon balra
110 m

Forduljon jobbra
1,6 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Çatalca Cd./D569
19 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/D020
60,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Millet Cd.
1,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/Vize Cd./D020
Haladjon tovább itt: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/D020
1,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/D020
120 m

Forduljon jobbra
300 m

Folytassa az utat erre: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/D020
Haladjon tovább itt: D020
18,1 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Atatürk Cd./D020
40,9 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Eski İstanbul Kırklareli Yolu/D020
Haladjon tovább itt: D020
11,5 km

Folytassa az utat erre: Kurtuluş Cd.
1,0 km

Folytassa az utat erre: Paşa Çeşme Cd.
350 m

A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Kara Umur Bey Cd.
350 m

Folytassa az utat erre: Hastane Cd.
230 m

Forduljon balra, a következő útra: Eriklice Cd.
70 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Eriklice Cd.
1,3 km

Folytassa az utat erre: Kırklareli Yoğuntaş Yolu
4,1 km

Forduljon balra
6,8 km

Folytassa az utat erre: Koyunbaba Köyü İç Yolu
2,3 km

Forduljon balra
5,8 km

Forduljon balra itt: Paşayeri Köyü İç Yolu
110 m

Forduljon balra itt: Paşayeri Köyü Yolu
79 m

Forduljon jobbra itt: Paşayeri Köyü İç Yolu
71 m

Forduljon balra
230 m

Forduljon jobbra
3,0 km

Folytassa az utat erre: Büyük Gerdelli Yolu
2,9 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Büyükgerdelli Köyü İç Yolu
18 m

Forduljon balra ezen maradva: Büyükgerdelli Köyü İç Yolu
70 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Büyükgerdelli Köyü İç Yolu
5 m

Forduljon balra ezen maradva: Büyükgerdelli Köyü İç Yolu
350 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Süloğlu-Büyükgerdelli
4,1 km

Folytassa az utat erre: Edirne Cd.
600 m

Forduljon jobbra
89 m

Forduljon balra
210 m

Forduljon balra Süloğlu Lalapaşa Yolu irányába
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Süloğlu Lalapaşa Yolu
17,3 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Karanfil Sk.
700 m

Forduljon balra, a következő útra: Kemal Unakıtan Cd.
30 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Nazif Bey Sk.
100 m

Forduljon balra, a következő útra: Dere Sk.
230 m

Folytassa az utat erre: Danişment Sk./Lalapaşa-Büyünlü-Küçünlü-Hacılar
Haladjon tovább itt: Lalapaşa-Büyünlü-Küçünlü-Hacılar
550 m

Forduljon balra, a következő útra: Lalapaşa-Ky.İlt.-Otoban
1,5 km

Folytassa az utat erre: Lalapaşa Hanlıyenice Yolu/D535
1,2 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Otoban-Hanlıyenice
1,8 km

Forduljon balra, a következő útra: Hanlıyenice-Otoban
11 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Hanlıyenice-Otoban
1,0 km

Folytassa az utat erre: Hanlıyenice Demirköy Yolu/D535
Belépés ide: Bulgária
12,6 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 7. út
5,0 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 7. út
6,6 km

Tartson enyhén balra ezen: 7. út
1,1 km

Tartson enyhén balra ezen: 7. út
8,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 7. út
4,6 km

Tartson enyhén balra ezen: 7. út
250 m

Forduljon balra, a következő útra: Балабанска/7008. út
Haladjon tovább itt: 7008. út
1,3 km

Forduljon balra
350 m

Forduljon balra, a következő útra: 7008. út
3,0 km

Forduljon jobbra ezen maradva: 7008. út
800 m

Élesen jobbra ezen maradva: 7008. út
16,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 7008. út/7602. út
41 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 7008. út
11,2 km

Folytassa az utat erre: 536. út
850 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 6601. út
3,8 km

Tartson enyhén balra ezen: 6601. út
7,0 km

Tartson enyhén balra
9,1 km

Folytassa az utat erre: 5503. út
9,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 55. út
6,8 km

Tartson enyhén balra ezen: 55. út
2,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 55. út
50 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ezen maradva: 55. út
2,4 km

Forduljon balra, a következő útra: ул. „Патриарх Евтимий“/66. út
400 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 55. út
57,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 55. út
2,3 km

Tartson enyhén balra ezen: 55. út
1,8 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 55. út
1,6 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 55. út
2,9 km

Tartson enyhén balra ezen: 55. út
4,9 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 55. út
3,9 km

Tartson enyhén balra ezen: 55. út
1,4 km

Enyhén jobbra
290 m

Folytassa az utat erre: 5502. út
2,3 km

Enyhén jobbra
300 m

Folytassa az utat erre: 55. út
2,5 km

Tartson enyhén balra ezen: 55. út
180 m

Forduljon balra
1,5 km

Folytassa az utat erre: 551. út
1,3 km

Forduljon balra
1,5 km

Forduljon jobbra
290 m

Folytassa az utat erre: ул. „Дълга лъка“
1,2 km

Forduljon balra, a következő útra: ул. „Сан Стефано“
1,6 km

Tartson enyhén balra ezen: ул. „Сан Стефано“
99 m

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: ул. „Козлуджа“
2,3 km

Forduljon balra
500 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 4. út
6,2 km

Tartson enyhén balra ezen: 4. út
2,9 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 4. út
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 303. út
22,3 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Атанас Хаджиславчев/405. út
Haladjon tovább itt: 405. út
1,6 km

Forduljon jobbra ezen maradva: 405. út
56 m

Forduljon balra ezen maradva: 405. út
300 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: ул. „Ал. Стамболийски“
750 m

Folytassa az utat erre: ул. „Ал. Стамболиѝски“
400 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 303. út
7,8 km

Forduljon balra
1,2 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 303. út
300 m

Forduljon jobbra ezen maradva: 303. út
10,1 km

Forduljon jobbra ezen maradva: 303. út
98 m

Forduljon balra ezen maradva: 303. út
10,3 km

Forduljon balra, a következő útra: 3. út
900 m

Forduljon jobbra
110 m

Forduljon balra
210 m

Forduljon jobbra
48 m

Forduljon balra
300 m

Forduljon jobbra
1,8 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 304. út
9,1 km

Forduljon jobbra ezen maradva: 304. út
400 m

Forduljon balra 304. út irányába
65 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 304. út
350 m

Forduljon balra ezen maradva: 304. út
12,1 km

Forduljon balra ezen maradva: 304. út
550 m

Forduljon jobbra ezen maradva: 304. út
700 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 3404. út
5,9 km

Forduljon balra
290 m

Forduljon balra, a következő útra: 52. út
4,3 km

Forduljon jobbra
120 m

Forduljon balra
750 m

Enyhén jobbra
1,1 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: 52. út
5,4 km

Tartson enyhén balra 34. út irányába
180 m

Forduljon balra, a következő útra: 34. út
220 m

Tartson enyhén jobbra ezen: 34. út
81 m

Forduljon jobbra
400 m

Szálljon fel a(z) Никопол, BG - Турну Магуреле, RO/Турну Магуреле, RO - Никопол, BG kompra, amelynek úticélja Turnu Măgurele
Fizetős út
Belépés ide: Románia
750 m

Haladjon tovább erre: DN52
850 m

Forduljon balra, a következő útra: Drumul Cetăţii
7,1 km

Forduljon balra
250 m

Folytassa az utat erre: Podul Sâi
2,2 km

Forduljon balra, a következő útra: DN54
21,7 km

Forduljon jobbra
1,6 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Cimitirului
10 m

Forduljon balra, a következő útra: DJ543
1,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Elena Doamna
450 m

Forduljon balra
950 m

Forduljon jobbra Strada Ștefan cel Mare irányába
80 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Ștefan cel Mare
1,4 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DN54
12,5 km

Forduljon balra, a következő útra: DC131
3,0 km

Forduljon balra, a következő útra: Strada Alexandru Ioan Cuza/DJ544
25 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Preot Mantea Ion
98 m

Forduljon jobbra Strada Iancu Jianu irányába
85 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Iancu Jianu
5 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada 1 Decembrie
1,2 km

Forduljon jobbra itt: Strada Tudor Vladimirescu
280 m

Forduljon balra
1,2 km

Folytassa az utat erre: Drumul Mare
7,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ604
3,1 km

Forduljon jobbra
750 m

Forduljon balra
900 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: DC35A
7,7 km

Forduljon balra, a következő útra: DJ542
300 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: DJ604
5,2 km

Forduljon balra
300 m

Forduljon jobbra
170 m

Forduljon balra itt: Strada Raduna
6 m

Forduljon jobbra Strada Maritu irányába
130 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Maritu
160 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Diculani
400 m

Forduljon balra, a következő útra: DJ604
350 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Învățător Marin Georgescu/DJ604
2,0 km

Forduljon balra
250 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Învățător Marin Georgescu/DJ604
1,3 km

Forduljon balra, a következő útra: Strada Profesor Pencu Petre/Strada Învățător Marin Georgescu/DJ604
Haladjon tovább itt: DJ604
10,7 km

Forduljon jobbra
600 m

Forduljon balra, a következő útra: DC30
58 m

Forduljon jobbra
900 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada Stadionului/DJ604
Haladjon tovább itt: DJ604
7,3 km

Forduljon balra, a következő útra: Strada Principală/DN6/E70
16,0 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Strada Henry Ford/DN6/E70
6,3 km

Folytassa az utat erre: Strada Frații Buzești
220 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada 24 Ianuarie
130 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Mitropolit Firmilian
170 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Mihail Kogălniceanu
130 m

Forduljon jobbra
120 m

Forduljon balra itt: Strada Lipscani
300 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Libertății
190 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada Brândușa
52 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Libertății
400 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Brestei/DJ606
Haladjon tovább itt: DJ606
9,0 km

Forduljon balra, a következő útra: Strada Constantin Argetoianu/DJ606
Haladjon tovább itt: DJ606
15,8 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: DJ606E
20,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DJ606E
6,4 km

Forduljon jobbra
1,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ606E
3,2 km

Forduljon jobbra ezen maradva: DJ606E
200 m

Folytassa az utat erre: DJ561A
18,1 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: DJ606A
9,8 km

Forduljon balra itt: DC24
2,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ606B
11,0 km

Forduljon balra, a következő útra: DN6/E70
2,8 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
1,6 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
700 m

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
600 m

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,0 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Bulevardul Nicolae Iorga/Strada Craiovei/DN6
550 m

Enyhén jobbra Bulevardul Mihai Viteazul irányába
130 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bulevardul Mihai Viteazul
1,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Bulevardul Mihai Viteazul
Menjen keresztül 1 körforgalmon
600 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Bulevardul Mihai Viteazul
27 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Strada Walter Mărăcineanu
64 m

Forduljon balra, a következő útra: Aleea Mioriței
850 m

Forduljon balra
950 m

Forduljon balra, a következő útra: Centura Drobeta Turnu Severin/E70
270 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Centura Drobeta Turnu Severin/E70
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ607B
2,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DJ607B
16,8 km

Forduljon balra
300 m

Forduljon jobbra
3,1 km

Forduljon jobbra DJ607C irányába
160 m

Forduljon balra, a következő útra: DJ607C
4,2 km

Forduljon jobbra
1,1 km

Forduljon jobbra
350 m

Forduljon balra
32 m

Forduljon jobbra
6,8 km

Forduljon jobbra Strada Tufari/DN6/E70 irányába
53 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Tufari/DN6/E70
Haladjon tovább itt: DN6/E70
16,3 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
4,9 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
12,5 km

Forduljon balra, a következő útra: DJ608
2,4 km

Folytassa az utat erre: DC34
700 m

Folytassa az utat erre: DN6/E70
18,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
1,4 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
13,1 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
3,2 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
2,0 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
1,5 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
3,8 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
2,8 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
5,7 km

Folytassa az utat erre: Strada Eftimie Murgu
350 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Strada Baba Novac
Menjen a lépcsőn
290 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Nicolae Bălcescu/DN6/E70
8,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
17,9 km

Tartson enyhén balra ezen: DN6/E70
13,9 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Strada Episcop dr. Ioan Bălan/DN58A
Haladjon tovább itt: Strada Episcop dr. Ioan Bălan
500 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada Episcop dr. Ioan Bălan/DN6/E70
33 m

A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Strada Nicolae Bălcescu
500 m

Forduljon balra, a következő útra: Splaiul Corneliu Coposu
600 m

Folytassa az utat erre: Splaiul 1 Decembrie 1918
950 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Splaiul 1 Decembrie 1918
49 m

Forduljon balra, a következő útra: Strada Timișorii/DN6/E70
16,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DN6/E70
58 m

Enyhén jobbra DJ609A irányába
59 m

Folytassa az utat erre: DJ609A
5,1 km

Élesen balra
6 m

Forduljon jobbra
4,4 km

Forduljon balra
1,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ572
4,3 km

Forduljon balra
15,1 km

Enyhén jobbra
1,3 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DC72
4,1 km

Forduljon balra, a következő útra: DJ691A
3,6 km

Tartson enyhén jobbra ezen: DJ691A
4,3 km

Forduljon jobbra, a következő útra: DJ691
4,6 km

Forduljon balra, a következő útra: Drumul Alioşului/Drumul Fiscutului
13,2 km

Forduljon balra
100 m

Forduljon jobbra
250 m

Forduljon balra, a következő útra: DJ682
4,3 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada Flacăra/DJ682
41 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ezen maradva: Strada Flacăra/DJ682
Haladjon tovább itt: DJ682
1,1 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Strada Pompei
1,3 km

Forduljon balra, a következő útra: Strada Achile
500 m

Forduljon jobbra
Menjen keresztül 1 körforgalmon
450 m

Folytassa az utat erre: Strada Eugen Popa
Menjen keresztül 1 körforgalmon
800 m

Forduljon jobbra
Menjen a lépcsőn
450 m

Forduljon balra Piața George Enescu irányába
87 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Piața George Enescu
52 m

Tartson enyhén balra ezen: Piața George Enescu
38 m

Élesen jobbra itt: Bulevardul Decebal
30 m

Folytassa az utat erre: Strada Alexandru Dimitrie Xenopol
130 m

Folytassa az utat erre: Strada Horia
270 m

A(z) Strada Horia enyhén jobbra fordul, és innentől a neve Strada George Coșbuc
700 m

Hajtson ki a(z) 5. kijáraton.
1,0 km

Tartson enyhén balra DN7E irányába
180 m

Élesen balra, a következő útra: DN7E
1,7 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Strada Făt Frumos/DJ709C
Belépés ide: Magyarország
15,1 km

Haladjon tovább egyenesen
3,4 km

Folytassa az utat erre: Aradi u.
2,0 km

Folytassa az utat erre: Felszabadulás u.
1,3 km

Folytassa az utat erre: Tavasz utca
68 m

Folytassa az utat erre: Felszabadulás u.
1,8 km

Folytassa az utat erre: Kossuth u.
7,4 km

Folytassa az utat erre: Aradi út
6,6 km

Folytassa az utat erre: Kossuth u.
9,8 km

Folytassa az utat erre: Kovács tanya
950 m

Forduljon jobbra
600 m

Forduljon balra
4,4 km

Forduljon balra
1,7 km

Folytassa az utat erre: Orosházi út
9,5 km

Folytassa az utat erre: Földvári út
750 m

Folytassa az utat erre: Aradi u.
600 m

A körforgalomnál haladjon tovább erre: Tél u.
350 m

Folytassa az utat erre: Kettőssánc tér
160 m

Folytassa az utat erre: Makói u.
140 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Szabó Dezső u.
46 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bercsényi u.
600 m

Forduljon balra, a következő útra: Rákóczi út
260 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kossuth tér
60 m

Forduljon balra ezen maradva: Kossuth tér
230 m

Folytassa az utat erre: Szentesi út
12,5 km

Folytassa az utat erre: Orosházi út
550 m

Haladjon tovább erre: Határ u.
86 m

Forduljon jobbra Szentesi út irányába
29 m

Forduljon balra, a következő útra: Szentesi út
79 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Szentesi út
9,2 km

Folytassa az utat erre: Orosházi út
9,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Ipartelepi út/45. út
97 m

Forduljon balra Mágocsi út irányába
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Mágocsi út
290 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Vásárhelyi út
2,0 km

Forduljon balra, a következő útra: Szent Imre herceg u.
300 m

Folytassa az utat erre: Erzsébet tér
150 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Csongrádi út
2,8 km

Tartson jobbra, hogy ezen maradjon: Csongrádi út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
600 m

Tartson enyhén balra
2,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Csongrádi út/451. út
Haladjon tovább itt: 451. út
4,6 km

Enyhén jobbra
450 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kolozsvári u.
700 m

Folytassa az utat erre: Vasút u.
1,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Fő u.
600 m

Folytassa az utat erre: Széchenyi út
1,6 km

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: 451. út
1,6 km

Forduljon jobbra
4,7 km

Folytassa az utat erre: Bokros u.
8,9 km

Forduljon balra Kecskeméti u. irányába
50 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kecskeméti u.
20,6 km

Folytassa az utat erre: Mártírok útja
2,5 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Műkerti stny.
600 m

Folytassa az utat erre: Erzsébet krt.
120 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Csongrádi utca
700 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Beniczky Ferenc u.
130 m

Haladjon tovább erre: Csányi János krt.
190 m

Folytassa az utat erre: Koháry István krt.
250 m

Haladjon tovább erre: Piaristák tere
50 m

Folytassa az utat erre: Jókai u.
400 m

Tartson enyhén balra ezen: Jókai u.
350 m

Folytassa az utat erre: Budai u.
250 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Budai u.
400 m

Tartson enyhén balra ezen: Budai u.
1,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Budai u.
Menjen keresztül 1 körforgalmon
500 m

Tartson enyhén balra
500 m

Enyhén jobbra
3,0 km

Folytassa az utat erre: Budai u.
4,0 km

Enyhén jobbra
5,6 km

Haladjon tovább erre: Szabadság tér
2,3 km

Hajtson ki a(z) 1. kijáraton.
7,5 km

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Kecskeméti út
4,5 km

Folytassa az utat erre: Fő u.
5,6 km

Folytassa az utat erre: Beton út
1,2 km

Forduljon jobbra
Ennek az útnak bizonyos részei zárva lehetnek bizonyos időszakokban vagy napokon
3,9 km

Folytassa az utat erre: Öregországút
5,7 km

Folytassa az utat erre: Kecskeméti út
7,7 km

Folytassa az utat erre: Kiss János u.
1,2 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Kiss Ernő u.
450 m

Forduljon balra, a következő útra: Üllői u.
4 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kiss Ernő u.
550 m

Folytassa az utat erre: Árok u.
110 m

A(z) Árok u. enyhén balra fordul, és innentől a neve Klapka u.
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bajcsy-Zsilinszky u.
2,7 km

A körforgalomnál haladjon tovább egyenesen
3,9 km

Tartson enyhén balra
2,0 km

Forduljon jobbra Ócsai út irányába
14 m

Forduljon balra, a következő útra: Ócsai út
Részben fizetős út
1,0 km

Tartson enyhén balra ezen: Ócsai út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,6 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Ócsai út
1,8 km

Folytassa az utat erre: Grassalkovich út
1,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Grassalkovich út
1,8 km

Folytassa az utat erre: Helsinki út
3,2 km

Folytassa az utat erre: Soroksári út
2,7 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Soroksári út
1,6 km

Tartson enyhén balra ezen: Soroksári út
200 m

Folytassa az utat erre: Boráros tér
250 m

Folytassa az utat erre: Közraktár u.
650 m

Folytassa az utat erre: Csarnok tér
85 m

Folytassa az utat erre: Sóház u.
200 m

Forduljon balra, a következő útra: Fővám tér
74 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Fővám tér
10 m

Forduljon balra, a következő útra: Szabadság híd
350 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Szent Gellért rkp.
750 m

Folytassa az utat erre: Döbrentei tér
200 m

Forduljon jobbra Attila út irányába
170 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Attila út
600 m

Tartson enyhén balra itt: Attila köz
150 m

Folytassa az utat erre: Krisztina krt.
240 m

Forduljon balra itt: Alagút u.
17 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Krisztina krt.
800 m

Folytassa az utat erre: Magyar Jakobinusok tere
52 m

Folytassa az utat erre: Városmajor u.
1,5 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Szilágyi Erzsébet fasor
1,2 km

Folytassa az utat erre: Hűvösvölgyi út
4,0 km

Folytassa az utat erre: Hidegkúti út
500 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Galóca u.
220 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Nedű u.
8 m

Forduljon balra, a következő útra: Galóca u.
94 m

Forduljon balra ezen maradva: Galóca u.
12 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Hidegkúti út
3,6 km

Folytassa az utat erre: Rózsika u.
800 m

Folytassa az utat erre: Mátyás király u.
1,3 km

Forduljon balra ezen maradva: Mátyás király u.
31 m

A(z) Mátyás király u. balra fordul, és innetől úgy hívják, hogy Széchenyi park
72 m

Haladjon tovább erre: Pacsirta u.
24 m

Forduljon balra, a következő útra: Pilisvörösvári u.
270 m

Forduljon balra, a következő útra: Terstyánszky Ödön u.
2,0 km

Folytassa az utat erre: Tópart u.
800 m

Folytassa az utat erre: Szabadság út
2,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Piliscsabai u./10. út
Haladjon tovább itt: 10. út
3,2 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Fő út/10. út
Haladjon tovább itt: 10. út
3,3 km

Tartson enyhén balra ezen: 10. út
3,8 km

Tartson enyhén balra ezen: 10. út
3,6 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Bécsi út/Felszabadulás út/10. út
1,0 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Bécsi út/Felszabadulás út/10. út
1,2 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Bécsi út/Felszabadulás út/10. út
850 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kossuth Lajos u.
30 m

Forduljon balra, a következő útra: Táncsics Mihály u.
350 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Esztergomi út/111. út
7,4 km

A körforgalomnál haladjon tovább erre: Kossuth Lajos u./11. út
350 m

Tartson enyhén balra ezen: Kossuth Lajos u./11. út
500 m

Forduljon balra, a következő útra: Lőrinc u.
190 m

Folytassa az utat erre: Bottyán híd
87 m

Folytassa az utat erre: Táncsics Mihály u.
350 m

Folytassa az utat erre: Mária Valéria híd
Belépés ide: Szlovákia
250 m

Haladjon tovább erre: Most Márie Valérie/Ostrihomská cesta/63. út
Haladjon tovább itt: Ostrihomská cesta/63. út
500 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Széchenyiho
230 m

Forduljon balra, a következő útra: Hlavná
270 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Svätého Štefana
8 m

Forduljon balra, a következő útra: Hlavná
450 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Komenského/76. út
1,3 km

Tartson enyhén balra ezen: Komenského/76. út
Haladjon tovább itt: 76. út
400 m

Folytassa az utat erre: Železničný rad/63. út
Haladjon tovább itt: 63. út
1,7 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: 509. út
13,6 km

Forduljon balra, a következő útra: Búčska cesta/588. út
12 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Novozámocká cesta/509. út
Haladjon tovább itt: 509. út
24,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 64. út
8,9 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Výpalisko/64. út
Haladjon tovább itt: 64. út
1,2 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Tvrdošovská cesta/75. út
Haladjon tovább itt: 75. út
17,0 km

Forduljon jobbra
110 m

Forduljon balra
200 m

Forduljon jobbra
450 m

Enyhén jobbra
7,4 km

Forduljon balra
2,0 km

Forduljon jobbra Čingov irányába
21 m

Forduljon balra Čingov irányába
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Čingov
2,1 km

Folytassa az utat erre: Svätého Gorazda
600 m

Forduljon balra ezen maradva: Svätého Gorazda
900 m

Folytassa az utat erre: 1689. út
5,8 km

Forduljon jobbra ezen maradva: 1689. út
3,4 km

Forduljon balra, a következő útra: Nitrianska
650 m

Folytassa az utat erre: Seredská
2,4 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Nitrianska/62. út
Haladjon tovább itt: 62. út
4,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Námestie Slobody
130 m

Folytassa az utat erre: Slovenského národného povstania
140 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Kúpeľné Nám.
85 m

Folytassa az utat erre: Čepeňská
800 m

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Šulekovská
1,4 km

Folytassa az utat erre: Hornočepeňská
1,1 km

Folytassa az utat erre: 1320. út
1,2 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Hlavná
1,0 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Krakovská
800 m

Folytassa az utat erre: 1279. út
8,4 km

Forduljon balra, a következő útra: 51. út
73 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Zavarská
300 m

Forduljon jobbra
1,6 km

Forduljon balra, a következő útra: Piešťanská/61. út
400 m

Enyhén jobbra Bučianska/61. út irányába
41 m
Menjen át a gyalogátkelőhelyen.
57 m

Folytassa az utat erre: Bučianska/61. út
Haladjon tovább itt: 61. út
1,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Trstínska cesta
Menjen keresztül 1 körforgalmon
600 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Trstínska cesta
2,1 km

Folytassa az utat erre: 51. út
1,1 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 51. út
36,8 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Hurbanova/51. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
450 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Hurbanova
95 m

Folytassa az utat erre: 1146. út
11,4 km

Forduljon balra, a következő útra: 51. út
Részben fizetős út
Belépés ide: Csehország
14,2 km

Haladjon tovább ezen az útvonalon maradva: 51. út
1,3 km

Forduljon jobbra Sadová irányába
14 m

Forduljon balra, a következő útra: Sadová
11 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Sadová
160 m

Forduljon balra ezen maradva: Sadová
10 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Sadová
97 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Velkomoravská/432. út
22 m

Forduljon balra Svatopluka Čecha irányába
150 m

Haladjon tovább erre: Svatopluka Čecha
400 m

Forduljon balra, a következő útra: Wilsonova
23 m
Menjen a gyalogos aluljáróban.
650 m

Forduljon balra Lipová alej irányába
37 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Lipová alej
600 m

Forduljon balra, a következő útra: K Hájence
180 m

Forduljon jobbra, a következő útra: U Zoo
700 m

Forduljon jobbra
700 m

Forduljon jobbra
450 m

Forduljon balra
3,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Zbrod/380. út
Haladjon tovább itt: 380. út
19,1 km

Tartson enyhén balra ezen: 380. út
13,2 km

Forduljon jobbra
450 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 4168. út
94 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 380. út
550 m

Tartson enyhén balra ezen: 380. út
12,0 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Tuřanské nám.
150 m

Folytassa az utat erre: Hasičská
120 m

Forduljon balra, a következő útra: Špirkova/380. út
Haladjon tovább itt: 380. út
1,2 km

Forduljon balra, a következő útra: Kaštanová/380. út
1,8 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Hněvkovského
260 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Hněvkovského/41. út
750 m

Tartson enyhén balra ezen: Hněvkovského/41. út
550 m

Tartson enyhén balra ezen: Hněvkovského/41. út
Haladjon tovább itt: 41. út
1,3 km

Forduljon balra
110 m
Menjen a gyalogos felüljárón.
300 m

Forduljon jobbra Dornych irányába
10 m

Forduljon balra, a következő útra: Dornych
350 m

Folytassa az utat erre: Koliště
1,3 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Lidická
900 m

Folytassa az utat erre: Štefánikova
1,1 km

Folytassa az utat erre: Palackého tř.
2,3 km

Folytassa az utat erre: Kuřimská
270 m

Folytassa az utat erre: Banskobystrická
1,0 km

Folytassa az utat erre: T. Novákové
700 m

Folytassa az utat erre: Žilkova
650 m

Folytassa az utat erre: Černohorská
1,4 km

Folytassa az utat erre: 6401. út
1,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 37917. út
450 m

Forduljon balra, a következő útra: Chmelníky
400 m

Forduljon balra itt: Úvoz
850 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 43. út
1,2 km

Tartson enyhén balra ezen: 43. út
1,2 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
2,3 km

Tartson enyhén balra ezen: 43. út
8,7 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
1,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,6 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
3,4 km

Tartson enyhén balra ezen: 43. út
1,1 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
1,8 km

Tartson enyhén balra ezen: 43. út
5,2 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
1,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
500 m

Tartson enyhén balra ezen: 43. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
850 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Pražská/43. út
1,1 km

Tartson enyhén balra ezen: Pražská/43. út
700 m

Tartson enyhén balra ezen: Pražská/43. út
Haladjon tovább itt: 43. út
18,3 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 43. út
8,8 km

Forduljon balra, a következő útra: 35. út
6,2 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
2,2 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
1,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
4,3 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
2,3 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Kpt. Jaroše/35. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,2 km

Tartson enyhén balra
850 m

Forduljon balra
550 m

Forduljon balra, a következő útra: 35. út
4,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
1,5 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
3,1 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Voštice/35. út
1,5 km

Tartson enyhén balra ezen: Voštice/35. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
850 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Husova/35. út
Haladjon tovább itt: 35. út
950 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Hradecká/35. út
Haladjon tovább itt: 35. út
4,1 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
2,4 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
6,8 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
2,4 km

Forduljon jobbra
10 m

Forduljon balra
500 m

Folytassa az utat erre: 35. út
550 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Vysokomýtská
1,0 km

Folytassa az utat erre: nám. T. G. Masaryka/36. út
Haladjon tovább itt: 36. út
1,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 35. út
7,6 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
5,7 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
220 m

Forduljon balra, a következő útra: Partyzánská
800 m

Folytassa az utat erre: Svatováclavské nám.
200 m

Folytassa az utat erre: Brněnská
900 m

Tartson enyhén balra ezen: Brněnská
450 m

Forduljon balra, a következő útra: Holická/35. út
Haladjon tovább itt: 35. út
1,6 km

Folytassa az utat erre: Brněnská
850 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Moravský most
89 m

Forduljon balra itt: Orlické nábř.
15 m

Forduljon jobbra
200 m

Tartson enyhén balra Rokycanova irányába
180 m

Forduljon jobbra itt: Křižíkova
17 m

Forduljon balra, a következő útra: Rokycanova
99 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Eliščino nábř.
400 m

Forduljon balra ezen maradva: Eliščino nábř.
97 m

Forduljon balra, a következő útra: Tyršův most
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: tř. Karla IV.
14 m

Forduljon balra nám. 5. května irányába
150 m

Forduljon jobbra, a következő útra: nám. 5. května
61 m

Folytassa az utat erre: Průmyslová
450 m

Forduljon balra, a következő útra: Vančurovo nám./11. út/35. út
Haladjon tovább itt: 11. út/35. út
2,7 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Koutníkova/11. út/35. út
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,9 km

Tartson enyhén jobbra ezen: 35. út
2,6 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
11,0 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
4,3 km

Tartson enyhén balra ezen: 35. út
16,3 km

Forduljon jobbra
70 m

Tartson enyhén balra
450 m

Folytassa az utat erre: 2862. út
1,7 km

Forduljon balra, a következő útra: 2861. út/2862. út
9 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 2862. út
500 m

Forduljon balra 2864. út irányába
120 m

Forduljon balra, a következő útra: 2864. út
2,9 km

Folytassa az utat erre: Pod Těšínem
260 m

Forduljon jobbra, a következő útra: 286. út
7 m

Forduljon balra Pod Těšínem irányába
23 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Pod Těšínem
190 m

Folytassa az utat erre: Husova
300 m

Folytassa az utat erre: Železná
350 m

Folytassa az utat erre: Hřbitovní
600 m

Folytassa az utat erre: 2867. út
1,1 km

Forduljon balra ezen maradva: 2867. út
1,7 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 35. út
16,9 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Nová Ves
800 m

Folytassa az utat erre: U Tří svatých
500 m

Folytassa az utat erre: J. Palacha
600 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Sobotecká/283. út
240 m

Forduljon balra Palackého irányába
96 m

Forduljon balra, a következő útra: Palackého
500 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Na Skalici
Menjen a lépcsőn
160 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Bezručova
900 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: U Lip
300 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: 28719. út
4,8 km

Forduljon balra
2,2 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 03527. út
41 m

Forduljon balra ezen maradva: 03527. út
2,2 km

Forduljon balra, a következő útra: Nádražní
240 m

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Mánesova/278. út
290 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Sportovní
1,0 km

Forduljon balra
1,5 km

Forduljon jobbra, a következő útra: 27814. út
4,1 km

Enyhén jobbra
800 m

Folytassa az utat erre: Nad Dálnicí
700 m

Forduljon balra ezen maradva: Nad Dálnicí
50 m

Forduljon balra ezen maradva: Nad Dálnicí
42 m

Élesen jobbra, a következő útra: Cihlářova
550 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Hodkovická
1,3 km

Forduljon balra, a következő útra: Doubská
400 m

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: 2784. út
110 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Doubská
850 m

Tartson enyhén balra ezen: Doubská
Menjen keresztül 1 körforgalmon
300 m

Folytassa az utat erre: Nákladní
900 m

Folytassa az utat erre: Žitavská
500 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Jungmannova
93 m

Forduljon balra Žitavská irányába
190 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Žitavská
750 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Ostašovská
34 m

Forduljon balra, a következő útra: Londýnská
270 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Londýnská
Menjen keresztül 1 körforgalmon
1,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Stříbrný kopec
800 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Heřmánková
2,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Hrádecká
950 m

Folytassa az utat erre: 27250. út
2,7 km

Forduljon balra, a következő útra: Žitavská/592. út
53 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Malá Kostelní
120 m

Forduljon balra, a következő útra: Vítkovská
40 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Vítkovská
1,0 km

Folytassa az utat erre: 27251. út
4,5 km

Forduljon jobbra
1,3 km

Enyhén jobbra
700 m

Forduljon jobbra
Belépés ide: Lengyelország
1,0 km

Forduljon balra
6,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Rolnicza
53 m

Forduljon balra, a következő útra: Kolejowa/DW354
Belépés ide: Németország
500 m

Folytassa az utat erre: Chopinstraße
200 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Mietzschallee
950 m

Folytassa az utat erre: Görlitzer Str.
52 m

Forduljon balra, a következő útra: Görlitzer Str./B99
31 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Görlitzer Str.
37 m

A(z) Görlitzer Str. balra fordul, és innetől úgy hívják, hogy Geschwister-Scholl-Straße
2,7 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Löbauer Str.
1,1 km

Tartson enyhén balra ezen: Löbauer Str.
4,4 km

Folytassa az utat erre: Zittauer Str./B178
1,4 km

Tartson enyhén jobbra ezen: Zittauer Str./B178
Haladjon tovább itt: B178
9,3 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Löbauer Str./B178
Haladjon tovább itt: B178
3,9 km

Tartson enyhén balra ezen: B178
1,0 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Äußere Zittauer Str./B178
500 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Äußere Zittauer Str./B178
Haladjon tovább itt: Äußere Zittauer Str.
350 m

Folytassa az utat erre: Str. der Jugend
450 m

Folytassa az utat erre: Teichpromenade
270 m

Folytassa az utat erre: Neumarkt
48 m

Tartson enyhén balra ezen: Neumarkt
14 m

A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Äußere Bautzner Str.
1,3 km

Forduljon balra itt: Laubaner Landstraße
190 m

Forduljon balra, a következő útra: Laubaner Landstraße/B6
350 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: B6
1,1 km

Forduljon jobbra
2,3 km

Folytassa az utat erre: Bahnhofstraße
600 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Bahnhofstraße
550 m

Folytassa az utat erre: K7230
3,1 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Lauske
350 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Lauske
220 m

Forduljon balra ezen maradva: Lauske
200 m

Folytassa az utat erre: K7230
180 m

Forduljon balra
1,2 km

Haladjon tovább egyenesen
550 m

Forduljon balra, a következő útra: S111
220 m

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Kotitzer Str.
290 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Eichgraben
140 m

Tartson enyhén balra ezen: Eichgraben
48 m

Folytassa az utat erre: Am Anger
120 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Riegelstraße
750 m

Folytassa az utat erre: S110
2,6 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Hauptstraße
1,4 km

Forduljon balra ezen maradva: Hauptstraße
800 m

Folytassa az utat erre: Lange Str.
600 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Zum Auenwald
700 m

Forduljon balra
750 m

Forduljon jobbra, a következő útra: An der Steinkreuzbrücke
450 m

Tartson enyhén jobbra ezen: An der Steinkreuzbrücke
550 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Am Auewald
100 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Am Auewald
44 m

Élesen balra ezen maradva: Am Auewald
43 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Am Auewald
130 m

Forduljon jobbra ezen maradva: Am Auewald
84 m

Folytassa az utat erre: Schulstraße
1,8 km

Forduljon balra, a következő útra: Am Spreeufer
600 m

Folytassa az utat erre: K7216
2,4 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Heideweg
1,8 km

Forduljon balra
12 m

Forduljon jobbra
76 m

Forduljon balra
75 m

Forduljon balra
140 m

Forduljon jobbra
850 m

Tartson enyhén balra
280 m

Forduljon jobbra, a következő útra: K7211
1,3 km

Forduljon balra, a következő útra: S121
200 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Liesker Str./B156
550 m

Forduljon balra
3,3 km

Forduljon balra, a következő útra: B156
1,8 km

Forduljon jobbra
950 m

Forduljon balra B156 irányába
69 m

Forduljon jobbra, a következő útra: B156
12 m

Forduljon balra
350 m

Forduljon jobbra
6,2 km

Forduljon jobbra
1,5 km

Forduljon jobbra
46 m

Forduljon balra
350 m

Tartson enyhén balra
4,4 km

Tartson enyhén balra
600 m

Tartson enyhén balra
550 m

Forduljon jobbra
400 m

Tartson enyhén balra
1,0 km

Forduljon jobbra
250 m

Forduljon balra, a következő útra: Neudorfer Weg
1,5 km

Forduljon balra, a következő útra: Spreeradweg
450 m

Forduljon jobbra
900 m

Forduljon balra, a következő útra: Dorfaue
120 m

Enyhén jobbra
220 m

Forduljon jobbra, a következő útra: K9215
650 m

Tartson enyhén jobbra ezen: K9215
2,4 km

Folytassa az utat erre: Kraftwerkstraße
2,8 km

Folytassa az utat erre: Karl-Marx-Straße
450 m

Tartson enyhén balra ezen: Karl-Marx-Straße
290 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Karl-Marx-Straße
350 m

Forduljon balra, a következő útra: Friedrichstraße/B156
140 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Kleine Berliner Str./B156
84 m

Folytassa az utat erre: Berliner Str.
350 m

Tartson enyhén balra ezen: Berliner Str.
3,1 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Berliner Str./B97
Haladjon tovább itt: B97
9,7 km

Tartson enyhén balra ezen: B97
2,0 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Gallinchener Hauptstraße/B97
Haladjon tovább itt: B97
2,0 km

Folytassa az utat erre: Madlower Hauptstraße/B168
Haladjon tovább itt: B168
3,1 km

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Str. der Jugend/B168/B169
270 m

Forduljon balra, a következő útra: Lutherstraße
200 m

Haladjon tovább erre: Brauhausbergstraße
43 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Thiemstraße
210 m

Folytassa az utat erre: Bahnhofstraße
1,3 km

Folytassa az utat erre: Karl-Marx-Straße
1,0 km

Folytassa az utat erre: Sielower Landstraße
1,6 km

Folytassa az utat erre: Sielower Chaussee
1,1 km

Forduljon balra, a következő útra: Striesower Str.
400 m

Folytassa az utat erre: Mathäus-Riese-Weg
27 m

A(z) Mathäus-Riese-Weg enyhén balra fordul, és innentől a neve Striesower Str.
1,9 km

Forduljon jobbra
8 m

Forduljon balra
2,1 km

Forduljon balra
400 m

Forduljon jobbra
700 m

Forduljon balra, a következő útra: Cottbuser Weg
400 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Briesener Str.
54 m

Folytassa az utat erre: Fehrower Str.
190 m

Folytassa az utat erre: L50
2,6 km

Forduljon balra, a következő útra: Byhleguhrer Weg
650 m

Enyhén jobbra
1,7 km

Forduljon balra
12 m

Forduljon jobbra
1,3 km

Forduljon jobbra
68 m

Tartson enyhén balra
3,9 km

Folytassa az utat erre: Byhlener Dorfstraße
210 m

Forduljon balra ezen maradva: Byhlener Dorfstraße
130 m

Forduljon balra ezen maradva: Byhlener Dorfstraße
450 m

Forduljon jobbra
2,4 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Hauptstraße
500 m

Forduljon balra, a következő útra: Laasower Weg
3,5 km

Folytassa az utat erre: K6109
800 m

Folytassa az utat erre: Waldower Dorfstraße
130 m

Enyhén jobbra
5,1 km

Forduljon balra, a következő útra: B320
2,6 km

Folytassa az utat erre: Birkenhainchen/B179
Haladjon tovább itt: B179
4,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Neu Bückchener Str.
1,1 km

Folytassa az utat erre: Zur Schäferei
1,8 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Landstraße
350 m

Folytassa az utat erre: Zum Tempelberg
1,9 km

Forduljon jobbra
700 m

Tartson enyhén balra
1,2 km

Folytassa az utat erre: Zum Sandberg
350 m

Folytassa az utat erre: Pretschener Anger
550 m

Folytassa az utat erre: Am Amalienhof
3,9 km

Folytassa az utat erre: Amalienhof
300 m

Folytassa az utat erre: L42
500 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Neuendorfer Str.
1,9 km

Forduljon balra, a következő útra: Tschinka
130 m

Enyhén jobbra
4,8 km

Folytassa az utat erre: Groß Eichholz
270 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Groß Eichholz
7,5 km

Folytassa az utat erre: Münchehofer Str.
1,7 km

Folytassa az utat erre: Cottbuser Str.
850 m

Haladjon tovább erre: Mühlendamm
600 m

Forduljon balra, a következő útra: Storkower Allee/B246
Haladjon tovább itt: B246
5,1 km

Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Senziger Weg
1,6 km

Forduljon balra
13 m

Forduljon jobbra
4,3 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Körbiskruger Str.
12 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: Gräbendorfer Str.
550 m

Forduljon balra, a következő útra: Chausseestraße
210 m

Folytassa az utat erre: L40
550 m

Forduljon balra, a következő útra: Storkower Str.
1,6 km

A körforgalmat a(z) 1. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Gerichtsstraße
150 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Brückenstraße
350 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Brückenstraße
700 m

Folytassa az utat erre: An der Eisenbahn
230 m

Forduljon balra L401 irányába
120 m

Forduljon enyhén balra, a következő útra: L401
Menjen keresztül 1 körforgalmon
650 m

Haladjon tovább erre: Karl-Marx-Straße
1,0 km

Haladjon tovább erre: Friedrich-Engels-Straße
800 m

Folytassa az utat erre: Fontaneallee
1,1 km

Folytassa az utat erre: Lindenallee
850 m

Folytassa az utat erre: Goethestraße
650 m

Folytassa az utat erre: Seestraße
2,0 km

Folytassa az utat erre: Zeuthener Str.
1,0 km

Folytassa az utat erre: Lindenstraße
110 m

Folytassa az utat erre: Godbersenstraße
130 m

Forduljon balra, a következő útra: Adlergestell
1,4 km

Forduljon jobbra Adlergestell irányába
86 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Adlergestell
450 m

Forduljon jobbra
8 m

Forduljon balra
5,8 km

Forduljon balra, a következő útra: Grauammerpfad
10 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Adlergestell/B96a
Haladjon tovább itt: B96a
8,8 km

Élesen balra, a következő útra: Bulgarische Str./B96a
56 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Am Treptower Park/B96a
Haladjon tovább itt: Am Treptower Park
1,9 km

Folytassa az utat erre: Puschkinallee
400 m

Folytassa az utat erre: Vor dem Schlesischen Tor
170 m

Folytassa az utat erre: Schlesische Str.
550 m

Folytassa az utat erre: Schlesisches Tor
44 m

Folytassa az utat erre: Köpenicker Str.
2,0 km

Forduljon jobbra, a következő útra: Brückenstraße
300 m

Tartson enyhén balra ezen: Brückenstraße
31 m

Folytassa az utat erre: Alexanderstraße/Jannowitzbrücke
Haladjon tovább itt: Alexanderstraße
180 m

Forduljon balra, a következő útra: Stralauer Str.
500 m

Folytassa az utat erre: Molkenmarkt
23 m

Tartson enyhén jobbra ezen: Molkenmarkt
130 m

Folytassa az utat erre: Spandauer Str.
450 m

Forduljon jobbra, a következő útra: Karl-Liebknecht-Str./B2/B5
13 m
Berlin
Németország
Ezek az útvonalak csak tervezési célokat szolgálnak. Előfordulhat, hogy építkezések, közlekedési vagy időjárási körülmények, illetve egyéb okok miatt a valóság nem egyezik meg a térkép eredményeivel. Az útvonal tervezésekor legyen tekintettel ezekre az eshetőségekre is. Az út során vegye figyelembe az összes jelzőtáblát és tájékoztatót.

Bejelentkezés
Műhold

Ha te mondod, különben: nem kicsit állja.

Hány éves vagy királyfi, hogy még hiszel a mesékben??

Kampány van, ezt Párunk és Kormányunk is megmondta, így nyomatni kell az ilyen meséket.

No igen, de a mesét olvasva az ember tudja, hogy az nem a valóság.
Te is tudod???

Amúgy kik azok a "balkibek"???

Szép szőke herceg, úgy vagyok én "ballib", ahogy te Soros rajongó.
Azért az nem akármi, hogy a hívek mennyire nem tudják azt feldolgozni, hogy valakinek a jobboldalról nem tetszik a Párt ámokfutása és látja a valóságot is, amit a ködtől a rajongók nem vesznek észre.

Téged pedig nagyon zavar, hogy az én véleményem eltér a tiedtől, te bamba férfi nemiszerv.
Annyit azért még megjegyeznék, hogy ma már a neten magázódni modorosságnak számít. Ha nem tudod, hogy ez mi, guglizz rá.

Nem. Nem a rajongók hanem a hősök álltak ott, te ostoba.
A "hívek" azonnal eltűntek ha élesedett a helyzet.

Te nagyon hülye! (csak hogy átvegyem a stílusodat.)
Számomra a rajongók azok, akik teli torokkal benyalják az összes hazugságot amit a Párt állít és gondosan vigyáznak arra, hogy nehogy találkozzanak a való világgal.

Mesélj már arról, hogy ezeknek a most élő ostobáknak mi köze van Hunyadihoz??????????????????????

"Aki hülye, az akkor is hülye, ha magát nagyon okosnak gondolja."

Teljesen egyetértek veled.
Sokan önjelölt prófétaként osztják az észt, míg én csak a saját véleményemet írom le.

Mostmár magadra hagylak, mert már megint sok volt a kannásbor!!!

Tudom most egy világ dől össze benned, de én soha büdös életben nem néztem az ATV-t.
Még mindig nem értem, hogy miért olyan nagyon nehéz megemészteni, hogy valaki a jobboldalon nem rajong a Pártért és a Vezérért???

Nekem már Csermanek alatt elég volt a feltétlen rajongás a Pártot vezető első emberért.

p.s.
A Jobbik sem az én pártom, mielőtt összeboronálnál velük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés