Kandelábereket és román forradalmat emlegetett a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelölt

2018. február 16. 19:16
Akasztásra és az 1989-es román forradalomra célozgatott Márki-Zay Péter „független” polgármesterjelölt egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon szerdán.

Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül – így fogalmazott Márki-Zay Péter egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. 

Az esetet a Blogstar szúrta ki, hiszen a lakossági fórumról készült videót Márki-Zay feltöltötte a saját Facebook-oldalára.

Márki-Zay ugyanezen a lakossági fórumon arról is beszélt, hogy „egy olyan rendszert, amit nem lehet demokratikusan leváltani, azt nem demokratikusan szokták leváltani. Minden rendszernek vége van egyszer. (...) Minél elnyomóbb, minél gyűlöletesebb egy rendszer, annál csúnyább vége van. Meg kell nézni '89 Romániáját.”

A hódmezővásárhelyi ellenzéki jelölt arról is beszélt a fórumon, hogy szerinte óriási szerencséje van a magyar kormánynak azért, mert „a birkatürelmű magyar nép” mindent elvisel.

Az ominózus kijelentéseket a felvételen 1:13:00-tól láthatja.

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

no, akkor megvan a "köteles beszéd"

Válaszok:
ÁrPi | 2018. február 16. 19:36

tűzparancsot még nem kért?

Úgyérted ugye hogy köteles beszédnek találod ha valaki gondolatilag recitálja KonrádGyuribácsit. Csak pillanatnyi amnézia miatt Konrád György mesterre nem emlékeztél.

Márki-Zayt megszállta Rákosi Mátyás szelleme.

A mi plébánosunk úgy kirúgná, hogy zúgva szállna, mint a győzelmi zászló.
Még hogy ez, világi elnök?

A mi plébánosunk úgy kirúgná, hogy zúgva szállna, mint a győzelmi zászló.
Még hogy ez, világi elnök?

Nem jezsuita. A világi elnök és egyáltalán a képviselő testület tagjainak megválasztásában, minden plébánosnak beleszólása van, sőt ő jelöli. Vagyis, le is válthatja, ha erkölcsi problémák merülnének fel. Nálunk még ilyen nem történt.

Ajánlom figyelmedbe TGM írását.

(Roppant bájos, ahogyan a magát NAGYON ajrópéernek, NAGYON demokratának, NAGYON jogállam-hívőnek stb. stb. tartó ballib előszeretettel ábrándozik lámpavasakról, kandeláberekről, sortűzekről és egyebekről...)

Talán lehetséges, hogy itt az ideje, hogy közöljük ezekkel a férgekkel, hogyha egyszer itt forradalom lesz, ők lesznek az elsők, akiket felhúznak.

Már a plakátja felirata is hazug : nem független , hanem függ az összes ellenzéki párttól . Innen a zavara a pasinak , mert egyszerre úgysem tud minden ellenzéki pártot kiszolgálni . Ezért produkálja a semmitmondó általánosságokat .

Maradék jobbikosok, mi szóltok?

Mi van? 2006-ban belefėrt a korlátlan korrupció - úgy hogy még konjunktúra ed jelentős bérnövekedés sem volt + küszöbön állt a csőd...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés