Az európai népek türelme

2017. november 21. 13:47

Somogyi János
Magyar Hírlap
A Soros-parlamentként működő Európai Parlament ténykedésének véget kellene már vetni, mielőtt romba dönti egész Európát.

„A Soros-parlamentként működő Európai Parlament ténykedésének véget kellene már vetni, mielőtt romba dönti egész Európát. Vagy előre hozott választással, vagy másként. Európa nyugati felének népei még mindig olyan jólétben élnek, ami elhomályosítja a tisztánlátásukat, és gátolja őket annak felismerésében, hogy életveszélyben vannak. Saját hazájukban a globalista világhatalom elkötelezett vezetőit megbuktatni, leváltani sem egyszerű feladat. A globalista elkötelezettségű pártok egyelőre csak meggyengültek a franciáknál és a németeknél, de áttörés aligha várható az új kormányoktól.

Amíg szavakban is csak alig, tettekben pedig egyáltalán nem tesznek semmit Európa határainak tényleges megvédésére, és a betolakodók befogadásának felső és alsó határán vitatkoznak, addig csak színjáték Emmanuel Macron és Angela Merkel minden megnyilvánulása. Az osztrákoknál az új kancellár, Sebastian Kurz a 24. órában történelmi lehetőséget kapott, hogy népét megmentse a lakosságcserétől. Bízzunk benne, hogy élni fog vele, és egyben az Európában dúló életben maradási háborúban az élni akarók oldalára áll. A Soros-média egyelőre nem bántja Kurzot, talán mert hálás, amiért az Osztrák Néppártot megmentette az eljelentéktelenedéstől, egyben ezzel útját állta a Szabadságpárt további szárnyalásának. De várható, hogy ez villámgyorsan megváltozik.

Európa még talpon álló nemzetei már inkább próbálkoznak szűkebb pátriájuk megóvásával, kiválva az elveszni látszó országukból. Spanyolország (Katalónia), Olaszország (Lombardia, Veneto) nemzetrészeinek önállósodási kezdeményezése csak a kezdet. Várhatóan további leválási-kiválási kísérletek követik, akár Franciaországban, Németországban (bajorok, egykori keletnémet tartományok) és másutt Európában. Más megoldás egyelőre nem kínálkozik a Soros-befolyással működő brüsszeli birodalomtól való szabadulásra. A britek még időben különváltak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A római birodalom is a jólétbe meg a "menekült" barbárokba pusztult bele.
Így ne járjon Nyugat-Európa!

Ez smogger-színvonal.
Többet vártam.

Nem lehet jobbat tenni , mint minden népet alarmírozni - sajtóval , kapcsolatokkal - ezzel a vérlázítóan anti-demokratikus helyzettel kapcsolatban . A magyar kormány megteszi a magáét , tegyék mások is , mert valóban Európa mint Európa léte a tét !

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés