Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bevállalták: Közép-Európa legsikeresebb légikikötőjévé fejlesztenék a Liszt Ferenc Repülőteret

2024. június 26. 07:38

A következő tíz évben több mint egymilliárd eurónyi beruházás valósul meg a reptéren, ami magában foglalja egy új terminál építését is.

2024. június 26. 07:38
Hungary Seeks Role for Qatar in Budapest Airport After Purchase

 Nyitókép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

Párizsban megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden.

2024. június 6-án a magyar állam a Vinci Airports közreműködésével megvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt-t. A párizsi tárgyaláson a felek áttekintették a budapesti repülőtér fejlesztési terveit. 

A következő tíz évben több mint egymilliárd eurónyi beruházás valósul meg a reptéren, ami magában foglalja egy új terminál építését is. 

A Vinci vállalta, hogy üzemeltetőként Közép-Európa legsikeresebb légikikötőjévé fejleszti a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret

– olvasható a sajtófőnök közleményében.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 15:01
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­x­­i­­­ ­­p­u­­n­c­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Nasi12
2024. június 26. 12:26
Hol lehet olvasni részleteket a ferihegyi gyorsvasutról? Meg miért zárták be Ferihegy 1 et miután oda kiépült a vasut? Van Ferihegy vasutállomás is.
lazio154-2
2024. június 26. 09:04
Nem tudni mi lesz a siker mérőszáma! Mert volt olyan: - Európa bajnokok vagyunk, mert a sikert az oltások számával mérjük. - Európa bajnokok vagyunk, mert a sikert a halottak számában mérjük. - Világbajnokok vagyunk, mert a sikert az 1 millió főre jútó lélegeztetőgépek számában mérjük. - Világbajnokok vagyunk, elsőnek nálunk jútott túsközelbe a vírus, egyik vála már a szőnyegen, másikon a testsúlyom, már alig bírja, kicsit még eszek és vége! Valami ilyen sorozat lesz ez is?
O1Gtolvaj
2024. június 26. 08:58
Huha! Meg Kassatol is nagyobb lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!