Külföldről finanszírozott szervezetek folytatnak összehangolt kampánytevékenységet

2024. október 25. 21:02

A Drogkutató Intézet szerint legalizációs kampánytevékenységet folytatnak azok, akik elfelejtik megemlíteni, hogy az általuk hivatkozott tanulmány állításait sorban döntik meg.

2024. október 25. 21:02

Nyitókép: AFP/Douglas Sacha

Összehangoltan folytatnak droglegalizációs kampánytevékenységet külföldről finanszírozott szervezetek – állítja a Drogkutató Intézet.

2016 óta foglalkoznak azokkal a tanulmányokkal, amelyek a kannabisz jótékony hatásait mutatják be, csak valahogy arról feledkeznek meg időről időre, hogy ezek a tanulmányok sorra dőlnek meg nemzetközi viszonylatban is

– írja többek között a DI.

„Lassan viszont itt a döntés ideje, hiszen már az általuk nagyra tartott The New York Times is a kannabisz legalizálásának veszélyeiről ír, és a jobboldalisággal nem vádolható, de tudományosan komolyan vehető műhely, a Londoni King’s College is erre az eredményre jutott legutóbbi kutatásában” – hívja fel a figyelmet Téglásy Kristóf stratégiai igazgató.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 25. 21:21
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­p­­­u­n­c­­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 25. 21:16
Deutsch Tomika konkurenciája. Hol van ilyenkor a Szuvenírvédelmi Hivatal?🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!