Gyurcsány: A DK az egyetlen politikai erő, ami megkülönbözteti magát humanista jellegével

2024. szeptember 14. 18:09

Vigyázat, erős képsorok következnek!

2024. szeptember 14. 18:09

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Véget értek a találgatások: Gyurcsány Ferenc marad a közéletben. Ezzel kapcsolatban osztott meg egy rövid videót a DK elnöke a közösségi oldalán, melyben arról beszélt, hogy pártját mi különbözteti meg a többi politikai közösségtől.

Gyurcsány Ferenc szerint nem elküldeni kell valakit a közéletből, hanem bátorítani, hogy szervezzen meg egy hasonlóan gondolkodókból álló közösséget – a választópolgár pedig majd eldönti, hogy szükség van-e rá.

Elég nagyfiú vagyok én ahhoz, és elég érett párt a Demokratikus Koalíció, hogy nem aszerint fogja eldönteni a magyar közéletben, hogyan vesz részt, hogy mások mit tanácsolnak neki” – mondta az egykori bukott miniszterelnök.

A DK maradt az egyetlen érdemi politikai erő, amely megkülönbözteti a többieket erős európai elkötelezettségével, erős szociáldemokrata karakterével, humanista jellegével”

– vélekedett Gyurcsány.

Majd hozzátette: „mi ezt csinálni fogjuk.” 

Vigyázat, erős képsorok következnek!

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. szeptember 15. 22:46
Ha azok a humanista módon kilőtt szemek mesélni tudnának...
google-2
2024. szeptember 15. 19:55
Lövetne megint a humanista? A filantróp pedig lángba borítaná a világot.
rizotto
2024. szeptember 15. 18:42
Megint nagyon a pohár mélyére nézett az igazmondó, azért írogat sületlenségeket.
rizotto
2024. szeptember 15. 18:37
"Vfefe Nem latom a ballibsiket. Hova tunhettek? Egy ilyen cikk / video alatt mar-mar hianyoznak. :):):)" A pénzcsap át van kötve a nejlonmessiást érintő cikkekre, meg a Zorbánozásra alkalmas írásokra. Gyurcsány már nem kedvezményezettje a szolgálatoknak, akik a bértrollokat irányítják és pénzelik. 14 év alatt nem tudott a finanszírozóknak elvárt eredményt produkálni, csak saját magának és a DK-nak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!