Pénzszórás, luxus, feltűnés, Magyar Péter és köre

2024. augusztus 21. 14:34

VIP-előjogok, méregdrága italok, kézzel varrt olasz cipők. Az Origo összeállítást közölt Magyarék köréről.

2024. augusztus 21. 14:34

Nyitókép: Magyar Péter szereti a VIP-életérzést. Fotó: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP.

Pénzszórás, luxus, feltűnés, Magyar Péter és köre – erről ír az Origo. Mint emlékezetes, a Tisza Párt vezetője botrányosan viselkedett egy belvárosi szórakozóhelyen még júniusban. Híradások szerint a baloldali politikus egy civilt ütött meg, majd elvette a telefonját és azt a Dunába dobta.

Magyar a szórakozóhelyen a táncparketten rótta, és fiatal lányokkal táncolt, egyiküknek a lábai között csúszott-mászott, látható több felvételen.

Az Origo megnézte milyen árak vannak abban a klubban, ahol Magyar botrányt csinált. 

Ezt is ajánljuk a témában

A legdrágább whiskey-ből egy hét decis üveg 275 ezer forintba kerül, 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. 

Magyar láthatóan szereti a feltűnést, ennek jele, hogy legutóbb a Sziget Fesztiválon az exkluzív VIP-részlegben szórakozott, előre foglalt asztalnál, pezsgővel.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter legutóbb a Sziget Fesztivált is a VIP-ből nézte meg. Fotó: Youtube/képernyőfotó

Magyarhoz hasonlóan Radnai Márk is kivételes környezetből érkezett. Radnai apjáról, 

Radnai Lászlóról tudni lehet, hogy már 1983-tól nagy amerikai multinacionális cégek magas beosztású alkalmazottja volt. Legalább ennyire érdekes, hogy a kommunista titkosszolgálat fedőszervének tartott Chemolimpexnél kezdett. 

Később az üzleti szférából átevezett a politikába, 1997-től éveken át az SZDSZ médiatanácsadójaként dolgozott, majd kisebb szünet után a Jobbik holdudvarában bukkant fel.

Nagy Ervin is sokszor szerepel címlapokon, 2023-ban a Magyart támogató színész otthonát beválasztották az öt legszebb lakás közé. Nagy – nem meglepő –, teniszezik és golfozik és egy korábbi interjúban azt is elkotyogta, hogy kézzel varrott olasz cipőkben jár. Büszkén emlegette, hogy az ő apja már a régi rendszerben is Mustanggal furikázott.

Mindez azért érdekes, mert a szocialista időkben autóhoz jutni is keserves volt, az emberek hosszú éveket vártak egy Ladára vagy Trabantra. Ehhez képest a Nagy-család...

Ezt is ajánljuk a témában



 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. szeptember 06. 03:39
Magyar Péter, a kegyelmi botrányig, mint a NER, azóta pedig a külhonos és hazai globalista - Orbán-fóbiás erők jellemtelen és hazug kitartottja, aki nem csakhogy viselkedni nem tud, még csak nem is normális!
2024. augusztus 22. 09:15 Szerkesztve
skywalker Petike, hol vagy? metropol.hu/aktualis/2024/08/vip-ellatast-kovetelt-maganak-a-korhazban-magyar-peter#google_vignette
moricka13-3
2024. augusztus 22. 03:21
Magyar Péter zsúrpubi, miképpen Gyurcsány/Dobrev, Bajnai, Márki Zay és még sok más hamis Messiás is, prototípusa annak az álbal/jobb/civil közéleti megélhetési nomenklaturának, akik akármerről is fúj a szél, mint szar a vízen úsznak tovább, mert úgy tartják, hogy nekik ez is jár.
chief Bromden
2024. augusztus 21. 17:12
Még a végén összeszed egy kis szájpenészt is a csecsemők közt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!