Most érkezett a nap híre: saját műsort kap VV Zsolti!

2024. augusztus 26. 20:12

Az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal című latenight show a ZSHOWtime című YouTube-sorozatán alapszik.

2024. augusztus 26. 20:12

Nyitókép: Osváth Zsolt Facebook-oldala

A VIASAT3 őszi műsorbejelentő sajtóeseményén járt az Index, ahol a többi között megtudhatták azt is, hogy ősztől saját műsort kap a csatornán VV Zsolti is. Ahogy írják, Osváth Zsolt saját műsora, az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal című latenight show a ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapszik. Mint kiemelték, a műsor Osváth személyére fog épülni, illetve vele együtt két „ismert ember és két civil” fog feltűnni a produkcióban, akikkel aktuális témákról beszélgetnek majd.

Ezt is ajánljuk a témában

Állami gondozottból villalakó, majd az ellenzék porondmestere – Ki Osváth Zsolt?

Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita „előadőművész”, vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos „PR-ügynökévé” nőtte ki magát. Portrénk.

„Nagyon izgatott vagyok, várom. A YouTube-on és online már sokan megismerhettek, de valahogy a tévés dolog eddig kimaradt az életemből, úgyhogy úgy látszik, harminc felett nyíltak meg ezek a kapuk, és ez még csak az eleje” – mondta Osváth az eseményen levetített videóban, amelyben azt is hozzátette, azt kérte a csatornától, hogy semmiképp ne hagyják őt ki a szerkesztési folyamatokból. Mint kiemelte, a műsor koncepcióját is a csatornával együtt találták ki, így az az „ő gyereke is”.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laszlo 964
2024. augusztus 27. 15:05
A nagy őszinteségében lehet bemutatja majd a fiatalkorúaktól kért fotókat is! A teljes kereskedelmi tv-zés szánalmas, elszomorító és ízléstelen !!
Robi54
2024. augusztus 27. 13:18
Buzul a Viasat.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 27. 12:19
Ő az, aki ellen ugyan súlyos pedofilváad merültek fel, de mégis simán megússza? Mert akkor köztünk tényleg szörnyek járnak.
masikhozzaszolo
2024. augusztus 27. 08:56
Bécsből? Megmondta, elmegy, itt nem lehet élni. Mit foglalkozik még velünk? Inkább nevelje a gyerekét, akit szült. Vagy még csak terhes? Járjon csak a bécsi cukrászdáiba dolgozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!