Osváth Zsolt a saját műsorában zúzta porrá a hitelességét

2023. október 14. 10:07

Bebizonyosodott: nem becsüli a saját nézőit.

2023. október 14. 10:07
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A baloldal egyik leghangosabb megmondóembere VV Zsolti, azaz Osváth Zsolt, aki mindig megmondja a tutit, magát hiteles forrásnak tekinti. Flegmán, de ugyanakkor jópofán igyekszik osztani az észt az egyébként valóban jelentős internetes nézőközönségének. Valahogy mindig úgy alakulnak témái, hogy az legyen a végső konklúzió, hogy az Orbán-kormány rossz, gonosz és tehetségtelen.

Hogy ki is Osváth Zsolt? Vállalkozó, étterem-tulajdonos, közszereplő, digitális tartalomgyártó, influenszer. A ZSHOWtime YouTube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendégük volt több politikus is. Saját gyártású műsoraikban rendszeresen szerepelt náluk a tavalyi kampányban Márki-Zay Péter, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is. A baloldali kampányban kulcsszerepet kapott a cége. 

A VV Zsolti néven ismertté vált influenszer még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat.

Most sem volt rest, és egy videóban kiosztott mindenkit. Természetesen csak a nemzeti oldal kapott a kritikákból, legfőképpen a TV2 produkcióit szidta, kapott Tóth Gabi és a Fradi meccsen megjelenő Gáspár Győző is. De a friss magyar Nobel-díjasoknak is kijutott a jóból: gúnyosan magyar származásúnak aposztrofálta őket a mindenhez értő Zsolti, ezzel azt a baloldali mantrát igyekezett erősíteni, hogy el kell innen menni minden magyar tudósnak, mert a gonosz Orbán-kormány nem segíti őket.”

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 18. 18:40
Mennyivel színvonalasabb a Győzike!! Bruhaha
Gullwing
2023. október 16. 08:37
Szaros kis selejt...
Mr.Woof
2023. október 15. 12:30
És akkor mi van? Ha nem lenne kettősmércés az "újságíró", akkor írna Bohár Daniról meg a többi nernyalóról egy ugyanilyet, de azt nem zavarja a szerzőt, szóval ő sem különb.
Welszibard
2023. október 14. 19:46
Számomra azóta nem szavahihető, amióta megfogadta, hogy ha a Fidesz nyer a választásokon, akkor ő elhagyja ezt az országot. Ez mondta a saját szájával. De nem hagyta el, továbbra is itt rontja a levegőt és lubickol ebben a fertelmes nagy orbáni diktatúrában és az éttermeivel keresi a nagy lóvét. Ennyire szavahihető. Mert a Schilling Házaspár az "aranyos" metoo-s Sárosdi Lillával legalább tartották a szavukat és elhúztak Dél-Franciaországba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!