Jól látszanak a Willkommenskultur „eredményei”

2024. augusztus 27. 17:24

Pedig az emberek ott sem akartak mást, mint Budapesten, Győrben, Szolnokon, vagy Nyíregyházán. Jól érezni magukat.

2024. augusztus 27. 17:24
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép: MTI/EPA/Action Press/Pool/Christian Marquardt

„Miközben Magyarországon emberek százezrei ünnepelték négy napon keresztül békében, biztonságban, a legkisebb félelemérzet nélkül az államalapítás ünnepét, addig Németországban egy kisvárosi fesztiválon szír migráns késelt válogatás nélkül szerinte »hitetleneket«, vagyis keresztényeket.

Ezt is ajánljuk a témában

Pedig az emberek ott sem akartak mást, mint Budapesten, Győrben, Szolnokon, vagy Nyíregyházán. Jól érezni magukat, kikapcsolódni kicsit a mindennapokból egy helyi fesztiválon. Csakhogy ami Magyarországon több százezer embernek sikerült is, az Németországban rémálommá vált és tragédiába fulladt. Egy terrorista ugyanis válogatás nélkül késelt meg embereket, hármat közülük megölve és többeket megsebesítve. Ami a gyorshírek megérkezése után történt, az sajnos borítékolható volt. A támadást magára vállalta az Iszlám Állam és a terrorszervezet elmondása szerint a merénylet a palesztinai és mindenütt élő muszlimokért való bosszú volt. A férfi pedig hamarosan feladta magát. Hamar kiderült róla, hogy 2022-ben, menedékkérőként érkezett Németországba és elmondása szerint minél több hitetlent akart megölni. Hogy 2022-es megérkezése után mi történt, arról egyelőre több információ is kering a sajtóban. Az egyik német lap úgy tudja, hogy különleges védelmet kapott, miközben egy másik azt írja: miután kiderült, hogy nem jogosult a menedékkérelemre, megpróbálták kitoloncolni, azonban nyoma veszett. Bármelyik is az igazság, jól mutatja a német menekültügyi rendszer totális csődjét.

Egyszerűen annyi bevándorló érkezett olyan rövid idő alatt Európa legnagyobb és legerősebb országába, hogy az még egy jól szervezettnek tűnő államapparátus és közigazgatás számára is megoldhatatlan feladatot jelent. Nem beszélve a bűnüldöző szervekről és a hatóságokról, amelyeknek arra sincs hatékony eszközük, hogy megtalálják és kitoloncolják az országban tartózkodásra nem jogosultakat. Arra pedig már végképp nincsen energiájuk, hogy megmondják róluk, hogy veszélyt jelentenek-e a német társadalomra, vagy sem. Ennek megfelelően biztonságpolitikai szakértők elmondása szerint kár több ezer potenciális terrorista is sétálgathat a német városokban, amelyektől az állam egyszerűen nem tudja megvédeni a polgárait.

Márpedig milyen állam az, amelyik nem képes alapvető nemzetbiztonsági érdekének, vagyis a saját polgárai megvédésének a garantálására? Persze a probléma nem csak Németországban létezik. Hasonló a helyzet Franciaországban, Olaszországban és a skandináv államok nagy részében is. Oda jutottunk, hogy Nyugat-Európa polgárai nem érezhetik magukat biztonságban, ha elindulnak fesztiválozni, egy koncertre bulizni, vagy éppen vallásukat gyakorolni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
snfbvksan
2024. augusztus 28. 05:23
Van ahol nem is kellenek migránsok, mert helyben tenyésztik a degenerált emberi selejtet. A szervilis kormányzati média mindenütt ugyanúgy működik: hallgatni a problémáról. Ha pedig egy bűncselekményt valamit mégsem lehet elhallgatni, akkor "fiatal" volt, nem néger, nem muszlim, nem cigány.
a straight cold player
2024. augusztus 27. 19:44
Recipbroki szépen visszaböfögi a propaganda által sulykolt hülyeséget: ,,Kötelező befogadás sose volt és nemis lesz." Valóban nem kötelező, hisz aki nem akar annak nem kell, csupán néhány tíz milliárdot kell fizetnie évente.
BBALU
2024. augusztus 27. 19:28
Remélm solingeni volt a kése. Amugy meg a svábok azt kapják amit megérdmelnek. HURRÁ MUTTI JÓL MEGSZOPADTAD A GERMÁNOKAT !
recipdoki
2024. augusztus 27. 18:47
Kaszab Zoltán:A FideSSpropagandista a szellemi létminimum alatt élők szektája Orbán Viktor: Nincs az a pénz, amiért Magyarország beengedné a migránsokat Orbán újra és újra belegyuggyozott a bambán tátott szájjal imádó szoponcok szájába höhöö A jelenlegi migráns elmebaj kizárólag Orbán bűne Kötelező befogadás sose volt és nemis lesz. a tagállamok önkéntes döntése,az EU-ban a 27 tagállam minielnökei döntenek arról, milyen mértékben kívánják elfogadni a jogszerű migrációt. Az Európai Bizottságnak nincsenek „titkos tervei” a migráció fokozására, és amúgysem születhet semmilyen uniós döntés a tagállamok és az Európai Parlament nélkül. ,nem kényszer hanem önkéntes szolidarítás azon államok terhének enyhítésére akik a migráció fő terhét viselik csak a szokásosgoebbelsi-mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell szólni úgy biztosan célbaér-propaganda végtermékei a magukat nelhülyíteni hagyók fogyasztására
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!