Törőcsik Franciska: „Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni”

2024. július 18. 14:24

„Ez az önismeretnek egy újabb állomása, bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk” – fogalmazott a színésznő.

2024. július 18. 14:24
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Törőcsik Franciska színésznő a Három igazság podcastsorozat legújabb részében nemcsak a családjával való viszonyáról mesélt, de elmondta azt is, hogyan látja napjaink színészi szakmáját belülről – szúrta ki az Index. A színésznő rögtön az adás elején elmondta, nem szívesen éli ország világ előtt a magánéletét, mert úgy véli, ezt nem tudja „jóízűen megosztani”, azt azonban megfogalmazta a Palikék Világa by Manna adásában, hogy miként is áll a családalapítás kérdéséhez. 

„Önzőség a gyermekvállalás”

Törőcsik a család és a gyermekvállalás kérdésével kapcsolatban a műsorban elmondta, hogy számára a család maga nagyon fontos, 

ám a gyermekvállalást önző dolognak is tartja, 

habár azért örülne annak, ha egyszer anyai örömök elé nézhetne.

„Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha valakinek megadatik, hogy lehet egy gyereke” – fogalmazott a színésznő.

Hozzátette: „Nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. 

Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk”.

A színésznő gondolatmenetére a műsor egyik moderátora megjegyezte: lehet, hogy önző döntés, de a szülőség utána a legnagyobb önzetlenséget követeli meg, amiben végül is egyetértettek Törőcsikkel. 

„Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést” – fogalmazott a színésznő. 

Törőcsik Franciska elmondta, hogy az ő megközelítésében a gyermekvállalás nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalja az ember. 

A beszélgetés az alábbiakban tekinthető meg: 

***

 

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­­a­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­­c­­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Apa1964
2024. július 20. 04:49
Család: anya + apa + gyerekek . Család alapítás célja: egy párt alkotni, ahol boldogságban-szeretetben élünk mindannyian, segítve egymást (jóban rosszban). Szerintem ez az élet.... a mi családunk így "működik". Lehet, hogy önző vagyok?? Ááá dehogy! Csak normális.
tisztavizet
2024. július 19. 11:53
Kattintásvadászat a javából.
catalina11
2024. július 19. 10:55
bandee1 2024. július 18. 20:31 BIZONYOS SZEMPONTBÓL TE EGY HÜLYE KURVA VAGY!" Törőcsik Franciska nem hülye és nem kurva. Ő MŰVÉSZ és ezáltal KORUNKHŐSE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!