Ennyi volt, Juszt Lászlónak vége, kifogott rajta a matek

2024. július 16. 09:29

Ha már valakit én is ki tudok javítani matekból, az finoman szólva nem vet túl jó fényt arra az emberre.

2024. július 16. 09:29
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

Juszt posztja több sebből vérzik. Kezdjük először a matekkal. 700 millió liter sör az egykori kezitcsókolom riporter állításával szemben nem 350 millió dobozba vagy üvegbe fér bele, hanem 1400 millió dobozba, üvegbe, ha félliteres dobozokról, üvegekről beszélünk, ha csak 0,33-as űrtartalmúról, akkor még többe. Már itt bukik az elmélete. Azonban ez nem minden. Ellátogattam az Adó.hu oldalra, ahol pontosan le van írva az új visszaváltó rendszer metódusa. Akit érdekel, itt részletesen elolvashatja. Idézek innen egy rövid részt:

»Azon kötelezően visszaváltási díjas, nem újrahasználható termék visszaváltási díja, mely terméket így is hoztak forgalomba (azaz az áfa tv. értelmében vett visszaváltási díj) a 2024. január 1-jén hatályba lépő különös szabályok értelmében nem tartozik bele az adó alapjába. Ennek megfelelően ha az adóalany olyan italterméket értékesít, melynek csomagolása (a palack vagy doboz) az áfa tv. értelmében kötelezően visszaváltási díjas, nem újrahasználható termék, akkor az 50 forint összegű visszaváltási díj nem része az értékesítés adóalapjának, vagyis az után nem keletkezik adófizetési kötelezettség. […]«

A lényeg tehát Juszt gonoszkodó állításával szemben az, hogy nem kell pluszáfát fizetnie az embereknek. El kellene gondolkodnia már Juszt elvtársnak azon, hogy a folytonos, kákán is csomót kereső, gyűlölettől vezérelt posztjai hiteltelenné teszik és szégyent hoznak a saját fejére. Arról nem is beszélve, ha már valakit én is ki tudok javítani matekból, az finoman szólva nem vet túl jó fényt arra az emberre. Viszont az egykori matektanárnőm örülhet, nem volt hiábavaló a munkája.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Freund úr öt évig dolgozott a Soros-alapítványnál, valószínűsíthető, hogy ott szívta magába a magyargyűlöletet.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

A Képviselőházi meghallgatások alapján a Capitolium elleni támadás volt a csúcspontja a Trump által összeállított hétrészes tervnek, hogy hatalomban maradjon.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KARAK-ter
2024. július 16. 15:57
Juszt Röfi ! Vittél már vissza ilyen flakont vagy csak a levegőbe lövöldözöl te szerencsétlen ??!!! Kapsz egy kis cetlit a géptől és le is vásárolhatod pl. a Pennyben így működik, ja hogy te milliárdosként nem jársz oda , Na az a te bajod. Ilyenek vagytok ti mocskos kommunista milliárdosok!
Gullwing
2024. július 16. 15:37
Még ha csak a matek fogott volna ki ezen a komcsi disznón....
zatoicsi
2024. július 16. 13:17
RasPutin féle kriplik. A finneknél a kemény, nagy műanyag palack 50 eurocent volt valaha. A kis 0.33-as sörösüveg 10 cent, a dobozos lófasz 15 és 25 asszem. Az ALKO pedig mindent visszavett 10 eurocentért. Már 25 éve is. Pofa sutba ganajtúrók. Akkora sötét buzeráns gyöpös prolik vagytok, hogy múzeumba kéne titeket mint kiállítani.
pollip
2024. július 16. 12:33
Juszt 2 literes sörösdobozt szokott venni:-))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!