Botrány: Magyar Péter kérésére radikálisan átírta a Blikk az interjúját a megjelenés után!

2024. július 09. 06:13

Az eltüntetett részek alapján úgy tűnik, mintha a DK-val akarna békülni Magyar Péter. A Tisza Párt és Magyar Péter hallgat a legújabb botrány ügyében.

2024. július 09. 06:13

Nyitókép: képernyőkép

A Media1 kiszúrta, és ezt később a Ringier Hungary, a Blikk kiadója is elismerte, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke ismét utólag, megjelenés után radikálisan módosíttatott egy vele készült interjút a Blikk Online-on. 

Hangsúlyozzák: 

jelentősen átírták az interjú címét, és egy fontos, Gyurcsány Ferencet érintő mondatot kihúztak a szövegből. 

Ráadásul kiderült, teszik hozzá, hogy az újságíró, aki Magyar Péter kérésének engedelmeskedett, nem tájékoztatta sem az olvasókat, sem a feletteseit a megjelenést követő, utólagos változtatásokról. Az eltüntetett részek között szerepelt az a mondat, amelyben 

Magyar döglött oroszlánnak nevezte Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, és az a rész is, hogy Magyar nem tartja politikusnak Gyurcsányt.

A Tisza Párt és Magyar Péter hallgat a legújabb botrány ügyében, a Blikk viszont elismerte a történteket, tudjuk meg.

További érdekesség, írják, hogy az interjú átírásának tényét még órákkal a lebukás után, vagyis a lap kérdéseinek a megválaszolása után sem jelzik a manipulált anyag végén, így 

az olvasók, akik most nyitják meg a szöveget, nem értesülnek róla,

 hogy ez már egy olyan változat, amit Magyar Péter utólag kért.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. július 10. 13:37
Tegnap olvastam, hogy egy szemtanú édesapa állítja, hogy az alelnök kiskorú lányokat abuzált az Ötkertben. Tette ezt úgy, hogy pontosan tudta a lányok életkorát, de ez nem volt akadály. Miért hallgat Pocskondi Edina a többi influenszerrel együtt, és miért mentegi Puzsér az alelnököt? Most hol marad az "Odakint szörnyek járnak" szlogen, a tüntés, és a büntetés? " odakint járnak!
catalina11
2024. július 09. 17:18
ThunderDan 2024. július 09. 09:01 • Szerkesztve Lajoss, te agyhalott! Nem, nem úgy készül az interjú, hogy MÁR PUBLIKÁLVA VAN A MŰ... MAJD AZUTÁN (!) TITOKBAN (!) kihúznak belőle részeket. BAROMIRA NEM. Ez közbotrány. A sokadik hasonló a sorban." főleg egy olyan tróger Poloska Peti részéről, aki tudta nélkül lehallgatja a saját feleségét, majd annak jóváhagyása nélkül feltálalja a nyilvánosságnak... egy selyemhernyó!
ThunderDan
2024. július 09. 09:01 Szerkesztve
Lajoss, te agyhalott! Nem, nem úgy készül az interjú, hogy MÁR PUBLIKÁLVA VAN A MŰ... MAJD AZUTÁN (!) TITOKBAN (!) kihúznak belőle részeket. BAROMIRA NEM. Ez közbotrány. A sokadik hasonló a sorban.
ThunderDan
2024. július 09. 09:00
Tényleg nincsenek már szavak. Hányadik ilyen botrány?!? Még egyszer, minden más politikust virtuálisan keresztre feszítenének. És még egyszer: alig pár hónapja van porondon ez az állat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!