A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Váratlanul Budapestre érkezik a NATO főtitkára

2024. június 11. 13:37

Stoltenbergnek nem titkolt célja, hogy meggyőzze Orbán Viktort Ukrajna további támogatásáról.

2024. június 11. 13:37

Nyitókép: Omar Havana/Getty Images

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerdán a magyar fővárosba látogat, hogy találkozzon Orbán Viktor miniszterelnökkel – írja az Euronews.

Főtitkárként a munkámhoz tartozik, hogy találkozzak a NATO-országok vezetőivel” – nyilatkozta Jens Stoltenberg Rigában, a B9 csúcstalálkozó sajtótájékoztatóján. 

Várom, hogy leüljünk és megvitassuk Orbánnal a washingtoni csúcstalálkozó napirendjét, amely magában foglalja a NATO biztonságát és Ukrajna támogatását is 

– tette hozzá.

A NATO-főtitkárának nem titkolt célja, hogy meggyőzze Orbán Viktort Ukrajna további támogatásáról.
 

 

Összesen 531 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mc-foker
2024. június 11. 21:03
Nem mondta még a Doktor Miniszterelnök Úr Stoltenbergnek, hogy vasárnap este óta már nincs atomháborús veszély? Esetleg mondhatta volna az örökbecsű igazságot: "lEgYeN bÉke!!!"
2024. június 11. 20:28 Szerkesztve
"A NATO-főtitkárának nem titkolt célja, hogy meggyőzze Orbán Viktort Ukrajna további támogatásáról." Ukrajna nem tagja a NATO-nak. NATO-főtitkárként neki nem az a dolga. Szóba se merje hozni.
vohame
2024. június 11. 20:11
Remélem, Orbán Viktor emlékezteti rá, hogy a NATO egy védelmi szövetség, Ukrajna pedig nem tagja annak. Oroszország pedig nem támadta meg a NATO-t. Mi egy védelmi szövetséghez csatlakoztunk. Az ő feladata, mint NATO főtitkárnak pedig az, hogy az is maradjon, és ezt várjuk el tőle. A NATO egyes tagországainak provokációi és agresszív politikája pedig veszélybe és háborúba sodorja az összes NATO-tagállamot. NATO-főtitkárként az ellen tegyen meg mindent. Ne az alá adja a lovat. Mi pedig nem veszünk részt ebben a háborúban, amihez semmi közünk sincs. Sem nekünk, sem a NATO-nak.
herceg-3
2024. június 11. 19:56
NEM SZABAD AZ ORSZÁGBA BEENGEDNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról