Mindent megtesznek a békepártiak elhallgattatásáért

2024. június 06. 17:31

A béke iránt egyik leginkább elkötelezett miniszterelnök éppen az európai parlamenti kampány kellős közepén esett ki a munkából és vált cselekvésképtelenné.

2024. június 06. 17:31
null
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

„Háború vagy béke kérdése az előttünk álló választás tétje – halljuk rengetegszer a kormánypárti politikusoktól. A velük szemben állók ugyanakkor nyugaton és idehaza is megpróbálják kisebbíteni ennek a jelentőségét. Láthattuk már ezt a taktikát a migrációs válság esetén is, amikor végül a magyar kormánynak lett igaza. Most a tetteik buktatják le a háborúpártiakat.

Az elmúlt hónapokban ugyanis a hazai és a nyugati háborúpárti kör válogatott eszközökkel igyekezett elhallgattatni a békepárti hangokat. Ezzel pedig saját magukat leplezték le: ha ugyanis szerintük nem ez lenne a választás legfontosabb tétje, ha a háború vagy béke kérdése egy sokadlagos probléma lenne Európában és az Európai Unióban, akkor vajon miért áldoztak volna ekkora energiát abba, hogy minél kevesebb tere legyen a békepárti hangoknak szerte a kontinensen?

Nézzük sorban, milyen eszközökhöz folyamodtak a háborúpártiak! Hogy nem babra megy a játék, az már áprilisban kiderült, amikor is a Mathias Corvinus Collegium nyugati konzervatív agytrösztökkel és think thankekkel békepárti konferenciát szervezett Brüsszelbe. Előzetesen két cég mondta le az utolsó pillanatban az előre lefoglalt helyszínt, mire az utolsó pillanatban sikerült egy harmadik vendéglátót találni. A java ugyanakkor csak ezután jött! Az érintett kerület polgármestere ugyanis rendőri erővel igyekezett megakadályozni, hogy békepárti politikusok felszólalhassanak az Unió fővárosában.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kastellorizo
2024. június 07. 05:45
mreinstand-2 2024. június 07. 02:21 Amikor fröcsögtök, annál már csak akkor vagytok hülyébbek, amikor megpróbáltok érdemben politizálni. Ukrajnában lenyegeben az Örök háború mellett tesztek hitet, de jaj, a gonosz Orbán akarja a válságot a békeköveteléseivel. 🤡
mreinstand-2
2024. június 07. 02:21
Igazából orbán minden tragédiából hasznot húzott, egyrészt, mert egy geci, másrészt ez biztosítja számára az örök hatalmat. Sokadjára írom le: egyedül orbán nem érdekelt a válságok megoldásában, ő csak a válságok eszkalálásában érdekelt. A normalitáspártiak még véletlenül se várjanak tőle semmit!
EX_Terminator
2024. június 06. 21:06
ITT NINCS KÖLCSÖNÖSSÉG SE SEMMI MÁS TE FÉREG ITT ANNYI VAN VAGY VAGY A SAJÁT LÁBADON TÁVOZOL VAGY A HULLAZSÁKBAN!
Tegnap
2024. június 06. 18:44
Ez a háború a washingtoni fasiszta hatalom gyarmati háborúja. Közben Európát is elpusztítják. Orbán az egyetlen kormányfő Európában, aki ki mer állni a jenki fasiszták és azok brüsszeli bérencei ellen, a magyar nemzet érdekeiért. Remélni kell, hogy sikeres marad. A poloska a jenkik teremtvénye, a követői meg ugyanazok, akik 2018-ban a Jobbik elnéppártosodott náci csőcselékére szavaztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!