A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az ATV egyetlen „bűne” az volt, hogy Magyar Péter nem akkor szerepelhetett ott, amikor akart

2024. június 10. 22:28

Valami egészen elképesztő őrület zajlik itt kérem.

2024. június 10. 22:28
null
CS. Király Tamás
Facebook

Nyitókép: YouTube

„Haha, ez valami zseniális. Az igen okos Magyar Péter szerint Németh Sándor ott volt a Fidesz eredményváróján. Nos mivel Németh Sándor a Hit Rádió vezetője is, nem telt sok időbe kiderítenem, hogy természetesen nem volt ott a rendezvényen. (Persze most majd jöhetnek a kommentek, hogy DE MAGYAR PÉTER LÁTTA!!!) 

Valami egészen elképesztő őrület zajlik itt kérem. 

Az ATV annak ellenére hívta be a hétfői adásába Magyar Pétert, hogy pénteken útszéli stílusban hőbörgött Szöllősi Györgyinél. Ekkor állította azt, hogy őt nem hívták meg elég gyakran a műsorokba. Vasárnap az ATV riporterével üvöltözött a TISZA eredményváróján, amiért az meg merte kérdezni tőle, hogy elszámolnak-e a kampánypénzekkel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ma pedig minden idők legrövidebb Egyenes beszédes interjúját adta, 1 perc 45 másodpercig tartott, ugyanis Rónai Egon a kezébe nyomott egy mappát, amiben ki voltak gyűjtve az ATV-s meghívások. Azok is, amelyekre elment, és akadtak olyanok is, amelyeket ő utasított el. Magyar Péter szokásához híven ismét teliszájjal némethsándorozott egyet, (ez visszatérő showelem nála) majd kirohant a stúdióból. 

Megjegyzem, az ATV egy magántulajdonban lévő vállalat, ha soha nem hívnák meg Magyar Pétert, azon döntés is hozzátartozna az általa oly sokat emlegetett sajtószabadság kategóriájába. Ehhez képest hívják. Még úgy is, hogy folyamatosan meg akarja félemlíteni -egyébként nemcsak az ATV-t- hanem a magyar sajtó egy részét, és hívják úgy is, hogy az alapvető emberi normákat sem képes betartani. Sok politikussal készítettem már interjút életemben, voltak olyanok, akikkel nem értettünk mindenben egyet sőt, de ennyire alja módon senki nem viselkedett. 

Ezt is ajánljuk a témában

Pedig tudtommal az ATV nem ártott Magyar Péternek, nem közölt róla lejáratóanyagokat, nem vájkált a magánéletében, az egyetlen bűnük az volt, hogy ezek szerint nem akkor szerepelhetett ott, amikor akart. Ehhez képest Magyar Péter napok óta üvöltözik a televízió munkatársaival.

És hogy miért? Tegnap belenéztem abba az élő adásba, ahol hallgatók kérdéseire válaszolt. Itt elmondta, hogy szeretnének kiépíteni egy olyan belső nyilvánosságot, ahol nem függnek újságírói kérdésektől, hanem közvetlenül kommunikálnának a választóikkal. Ismerős valahonnan? A Fideszt szokták ezzel – sokszor egyébként jogosan – kritizálni. Eközben pedig csúcsra van járatva a közösségi média algoritmusa, más szereplők pedig teljesen le vannak korlátozva. 

Ami a némethsándorozást illeti: az előző posztomban is kifejtettem, hogy mivel a Hit Rádiónak is ő a vezetője, soha semmilyen utasítást nem kaptunk azzal kapcsolatban, hogy kit lehet vagy kit nem lehet meghívni. Sőt, én ugye próbáltam Magyar Péterrel interjút készíteni, de semmilyen megkeresésemre nem reagált. Értem, hogy bizonyos körökben lehet néhány lájkot szerezni a keresztény vezetők elleni hergeléssel, de azt is hallom, hogy a mi közösségünkből is voltak, akik úgy tervezték, hogy a TISZÁ-ra szavaznak, de szerencsére működik a bajtársiasság közöttünk. 

Szóval ide most valami összegzést kéne írnom, de közben elolvastam, hogy egy kommentelő szerint Rónai Egon felesége Németh Sándor lánya, úgyhogy azt hiszem itt az ideje, hogy mára bezárjon az online pszichiátria, mert állítom, még a posztom írása is furcsa dolgokat produkál.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2024. június 17. 06:18
Aki hülye,az hülye. EZ KELL A 30% nak? :) I
altercat1
2024. június 12. 07:06
Ha korábban azon pukkadozott, hogy nem hívták meg, mi a lófaszért ment oda? Ja! "Bemutatkozni"... Az sikerült.
Hohokam
2024. június 12. 06:58
Ilyet akartatok - megkaptátok. A forradalom trógere felfalja a cinkosait. Szar ügy a karma, ugye.....
Marcsi
2024. június 11. 15:24
Szegény Peti! Vettek neki pártot, vetessen magának tv csatornát is és akkor nem kell internet és facebook.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról