Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz (VIDEÓ)

2024. május 07. 15:17

A politikus szerint június 9-én egyértelmű és határozott nemet kell mondani a háborúra, és igent a békére és a békepárti erőkre.

2024. május 07. 15:17
null

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

 

„Magyarország békéjét csak akkor tudjuk megvédeni, ha június 9-én egy egyértelmű és határozott nemet mondunk a háborúra, és igent a békére és a békepárti erőkre. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!” – fogalmazott a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.
 

Franciaország katonákat küldött Ukrajnába

 – jelentette ki a politikus a lengyel sajtóban egy amerikai elemzőre, a Pentagon korábbi helyettes államtitkárára hivatkozó hírekre utalva, majd arról beszélt: a szakember szerint 100 idegenlégiós van már Ukrajnában, és összesen 1500 idegenlégiós, 1500 katona érkezése várható.

Emlékezhetünk, Emmanuel Macron francia elnök korábban már beszélt katonák küldéséről az ukrajnai háborúval kapcsolatban, és ezt az ötletet támogatta számos európai vezető, a lengyel miniszterelnök és külügyminiszter, a cseh köztársasági elnök és balti államok vezetői is - hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: ha uniós és NATO-tagállamok katonákat küldenek az ukrajnai háborúba, az óriási mértékben növeli a háború kiterjedésének, eszkalációjának veszélyét.

(MTI) 


 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­g­­a­z­­i n­­­i­m­f­o­­­m­­­á­n­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Lajoss
2024. május 08. 21:18
Európában senki sem akar háborút. Az orbán-rezsim az agresszor cinkosa, a világ szégyene! 🤮🤮🤮
MaBaker
2024. május 08. 08:52
És aki még a folyamatban lévő zsidó népirtást IS ellenzi, az jelenleg csak a Mi Hazánkra tud szavazni.
Tommaso
2024. május 08. 05:16
A magyar emberek ( = választók) közel fele is hibás. Mert hagyták magukat a Felcsúti Geci által megvezetni. De - remélhetőleg - ez már csak a múlt. a FIDESZ PEDOFILMENTEGETÉSE sokak szemét felnyitotta. Olyan ez, mintha az egész FIDESZ Alzheimer-kórban szenvedne, miközben a lengyelek ( kormány és ellenzék egyaránt) JÓ memóriával lenne megáldva. Ők még emlékeznek a többszöri ruszki megszállásra, a szabadságharcok többszöri vérbefojtására, a ruszki megszállásra és gyarmatositásra. Nem csoda, ha próbálnak felkészülni a védekezésre, Arra az esetre, HA az OROSZ MEDVEGY-nek Ukrajna után megnőne az étvágya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!