Kidobta a negyedik emeletről a kiskutyáját egy magyar férfi

2024. május 03. 10:16

A kiskutya nem élte túl 20 méteres zuhanást.

2024. május 03. 10:16
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Fővárosi Törvényszék másodfokon egyetlen ülés alatt döntést hozott Cs. Csaba ügyében. A vád szerint 20 méter magasról dobta le a kutyáját, aki emiatt életét vesztette.

Korábban a férfit 50 nap elzárással büntették volna, a férfi védője szerint Cs. Csaba rendszeresen gondozta az állatot és gyakran járt vele állatorvoshoz. Az ügyvéd szerint az első fokon eljáró bíróság hibázott, ezért kérték a felmentést. Emellett az is felmerült, hogy nem Cs. Csaba dobta le a kutyát, hanem az magától esett ki az erkélyről. Az ügyészség képviselője nem jelent meg az ülésen, így vádbeszéd sem hangzott el. Cs. Csaba az utolsó szó jogán azt mondta, hogy ártatlan:

Ártatlan vagyok, soha nem bántottam a kiskutyámat!” 

A tanács rövid szünetet tartott, majd 50 nap elzárásra ítélték jogerősen – számolt be az Index.

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. május 03. 13:40
"Hekimeki május 03. 10:24 Megtiltanám a kutyák tartását bérházakban, panelekben, társasházakban!!!!!!! A kutya NEM házba való!!!!!!!!!!!" Az elképzelésedhez képest viszont annak direkt erre tenyésztett életképtelen zsebcirkálók, semmire sem jók, csak idegesítik a szomszédokat az állandó ugatásukkal.
iimre
2024. május 03. 13:31
A nyitóképen az a kutya vajon látja a vízben közeledő apró kajmán fejét? ;)
iimre
2024. május 03. 13:29
"hlaci83 május 03. 10:25 Jó lett volna kicsit jobban utánajárni, mi történt." Kit érdekel? Biztos szétrágott a kutya valami értékes dolgot, idegességemben én is kibasznám a tizedikről — ügyelve arra, hogy ne essen rá senkire, semmire… (A hibás persze én vagyok, a gazdája, de a táplálékláncban az ember van a csúcson, így nem én fogok kiesni az ablakon.)
2024. május 03. 13:17 Szerkesztve
Akárhogyan történt, 50 nap elzárás egy állatért az vicc, Mennyivel másabb, ha egy szúnyogot csapok le? Vagy a szúnyognak nincsenek jogai? Menjen már a qrva anyjába az összes ilyen idióta bíró!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!