Az Év Balatoni Háza elismeréssel díjazták az MCC Közösségi Pavilonját

2024. május 01. 18:53

A tervezés a tradíciókon alapuló házformából indult ki, de a környezettudatos épületszerkezetek és anyagok egy innovatív szemléletet képviselnek.

2024. május 01. 18:53
null

Nyitókép: Facebook

Az Év Balatoni Háza elismeréssel díjazták Közösségi Pavilonunkat a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági Kikötő, Diáktáborban! – olvasható az MCC hivatalos Facebook-oldalán. A bejegyzésben azt írják: a pavilon egyszerre letisztult és nyit a természet felé. A tervezés a tradíciókon alapuló házformából indult ki, 

de a környezettudatos épületszerkezetek és anyagok egy innovatív szemléletet képviselnek. 

Jáger-Lőrincz Orsolya, az MCC építés-beruházási igazgatója köszöntő beszédében kiemelte, hogy „a Pavilon letisztult, tradicionális magyar ház formája, a korszerű és funkcionális épületburok és a kiemelkedő környezetbarát és karbonsemleges szerkezeti megoldások integrálása híven tükrözi az MCC tradíciókon alapuló innovatív szellemiségét.”
 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. május 02. 08:53
Tájjellgű.
gilou-au-clavier
2024. május 02. 00:25
"tradicionális magyar ház formája" Skandináv modernista minimalizmust ennyire pofátlanul behazudni magyar háznak? Ezeknek tényleg minden mindegy. Ezek után a diósgyőri váron sem lehet csodálkozni.
Pelso j.
2024. május 01. 20:53
Ki más kapta volna a díjat, mint a párt ideológiai és janicsárképzője, kifizetőhelye....? Az meg külön ócska vicc, hogy ez lenne a tradicionális magyar ház forma.
maki99
2024. május 01. 20:52
farostlemez vityilló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!