EP-képviselő szólította fel Karácsonyt és Gyurcsányt, hogy adjanak magyarázatot (VIDEÓ)

2024. április 14. 13:27

Másfél milliárd forintról van szó.

2024. április 14. 13:27
null

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Hidvéghi Balázs EP-képviselő, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének jelenlegi kampányfőnöke egy rövid videóban felszólította Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, hogy adjanak magyarázatot a történtekre, és mondják meg, hogy hol a pénz.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Hidvéghi röviden összefoglalta az esetet: „A legfrissebb KEHI-jelentés egy olyan korrupciós szisztéma működtetésére utal, ahol a híd felújítására szánt közpénzt egy fedőcégen keresztül tüntették el. És óriási összegről van szó. Másfél milliárd forintról. A KEHI-jelentés világosan bemutatja, hogy a hidat felújító cég teljesen indokolatlanul utalta át ezt az órási összeget ennek a cégnek, ahol azt két ügyvéd, akik azóta előzetes letartóztatásban vannak, gyakorlatilag azonnal készpénzben felvette”

A politikus megjegyezte a videóban, hogy „így már kezdjük érteni, hogyan kerülhetett csődközeli állapotba a Gyurcsány-vezette főváros, ahol Karácsonynak a készséges kiszolgáló szerepe jutott. Tarlós István 200 milliárd forintos többlettel adta át a városházát, amely most a pénzügyi összeomlás szélén tántorog. Talán nem véletlenül”, mondta, majd feltette a költői kérdést:

Vajon meddig hallgat még Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely?”

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 14. 19:37
MINDEN BALOLDALI PATKÁNYNA A LÁMPAVASON VAN A HELYE!!!!!!!!!!!!!!
jooeee
2024. április 14. 19:13
Ebben a sorrendben mehet máris dutyiba mind a kettő.
orrban
2024. április 14. 19:03
A bukott taplós patkány legnagyobb eredményei:DDDDDDDD Tarlós is kitüntette a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját A 2015-ben odaítélt Bárczy István-díjat a gyermekotthon pedofil igazgatójának Szentkirályi Alexandra adta át pedagógusnap alkalmából. A Fidesz-kormány volt minisztere, a pedofil bűntárs kegyelmét kijáró Balog Zoltánon kívül a 2019-ben megbuktatott, kormánypárti főpolgármester is kitüntetéssel jutalmazta az gyermekbántalmazási ügy elsőrendű vádlottját. Pedig addigra már panaszt tettek ellene.
abcugabcug
2024. április 14. 18:59
Megint egy értelmetlen írás, csak így tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!