Rossz helyen parkolt a kukásautóval, megverték (VIDEÓ)

2024. április 25. 15:09

Csak a műanyag hulladékokat akarta begyűjteni.

2024. április 25. 15:09
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Az ügyészség közleménye szerint az ügy sértettje 2023 márciusában, Tinnyén végezte a műanyag hulladékok begyűjtését. Ennek során a hulladékszállító járművel megállt az egyik ház előtt, majd kiszállt, hogy a hulladéktárolót kiürítse. A sértett azonban úgy parkolt le erre a rövid időre a járművel, hogy az éppen akkor érkező elkövetők nem tudtak a ház gépkocsibeállójára akadálymentesen felhajtani az autójukkal. Az ezen felindult két elkövető a hulladékszállító hátuljánál tartózkodó sértettre támadt. Egyikük lábon rúgta, másikuk többször ököllel fejen ütötte a sértettet, aki annak hatására elesett. A bántalmazással azonban az elkövetők nem hagytak fel, még többször megrúgták és megütötték.

Miután felhagytak a támadással, a hulladékot begyűjtő férfi a hulladékszállítóval elhajtott.

A bántalmazás következtében a hulladékgyűjtő férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

A két elkövetőt súlyos testi sértés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, melynek során beismerték a bűncselekmény elkövetését és megbánó magatartást tanúsítottak. 1 év 3 hónap felfüggesztett börtönt kaptak, agressziókezelő tréningen kell résztvenniük, ez idő alatt pártfogó fogja felügyelni őket.

Az esetről készült videót IDE KATTINTVA tekintheti meg.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­­y­o­k­ ­v­á­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Mindenhova
2024. április 25. 21:08
Novicsok-5 Te pedofil köcsögcigó.
Mindenhova
2024. április 25. 21:06 Szerkesztve
Ennyivel meg lehet úszni? Akkor ha kétszer jól állon verem Zsolakomaromot meg egy kicsit megrugdosom gondozás gyanánt, max. 1.5 év felfüggesztettet kapok? Annyit megér nekem is.
PeterWeber
2024. április 25. 20:53 Szerkesztve
A videót nem láttam, de amilyen parasztok nálunk is a kukások (ha csak tehetik, akadályozzák a forgalmat, az üres kukát belökik a kocsi kijáróba... stb., és ha szólsz nekik, akkor "csakazertis"), nagyon nem tudom sajnálni őket, és megértem az elkövetők indulatát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!