Nagy Ervinnek '56-os hangulata van, és nem derogál neki, hogy Magyar Péter sofőrje legyen

2024. április 03. 09:06

A színész szerint lehet itt egy mini Svájcot építeni.

2024. április 03. 09:06

Nyitókép: Nagy Ervin. Fotó: Youtube/képernyőfotó

Az ATV-n futó Egyenes Beszéd, ott is Rónai Egon műsorvezető vendége volt Nagy Ervin színész, aki látványosan Magyar Péter mellé állt, miután állítása szerint Varga Judit volt férje egy közvetítőn keresztül megkereste. Ugyanakkor már korábban elkezdett lelkesedni az új pártalapító iránt, mivel látta a Partizán-interjút, s érezte, ugrani kell. Itt a pillanat.

Nagy Ervin a beszélgetés során ismét hitet tett Magyar mellett, s kiderült, még az sem derogál számára, ha éppen sofőrként kell funkcionálnia Magyar mellett. 

Nagy szerint Magyar ugyanis az az ember, akivel értékközösséget tud vállalni. 

Feleségé, Borbély Alexandra színművészt is forradalmi hév kapta el.

A műsorvezető kérdésére, hogy „ez téged most repít?”, Nagy Ervin a következőt válaszolta: „'56 hangulatom van.” Később kitért arra is, szerinte „lehet itt egy mini Svájcot építeni”, meg arra is, hogy „egy irányba tud húzni ez a hajó”. Úgy fogalmazott, aki kimegy egy Magyar-féle tüntetésre, az érzi generációtól függetlenül, hogy itt az a lehetőség van a levegőben, hogy olyan új országot építsünk, amiben magyar ember magyar embernek nem farkasa

Rónai Egon azt is megkérdezte, látta e Varga Judit nyilatkozatát, amelyben hosszan ecsetelte Magyar erőszakosságát. Nagy Ervin nagyjából annyit mondott:

K

i nem üvöltözik a családi életében?”

Ezt is ajánljuk a témában

*

 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. április 04. 19:39
Nagy Ervin pont a helyén van amikor sofőrködik!
urban63
2024. április 03. 20:19
ifj.Zselé, szerény kérdésem hozzátok: ez a diplomata pszichikai terrorista mitől politikus és akarja brüxelbe a magyar nemzet/nép érdekeit képviselni, vagy a alexa mézes-bödön közelébe akart(ok) kerülni?
Sanyi72
2024. április 03. 18:19
Nekem meg 19-es érzésem van,te tetű! Csak nem lesz dicsőséges 133 nap! Még aznap megtorlás! Bemenekülhetsz pressmann néni szoknyája alá,hogy megvédjen!
akkor ki
2024. április 03. 17:54
A ruszkik kimentek, de a kommunisták itt maradtak és abból bábozódott be a libsi, mint ez a szar alak is! A magyar nép nagyon elbaszta, hogy egy, azaz 1 db komcsit is hagyott hatalomban! Míg nem söpörjük le az asztalról a morzsát, az előbb utóbb szúrni fog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!