„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

2024. április 18. 13:25

A publicista nem fogta vissza magát.

2024. április 18. 13:25

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

„Napjainak a nagy részét, főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti a Várban, különböző haveri cégeknél és éttermekben” – ezt Kocsis Mátéról mondta Magyar Péter Gyulán. A Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán reagált Varga Judit exférjének szavaira: csúnya, alaptalan vádaknak nevezte az állításokat.

Bayer Zsolt sem ment el szó nélkül a történtek mellett. Közösségi oldalán azt írta, jól ismeri barátját, Kocsis Mátét: „Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni. Utál éttermekbe járni, még hívásra se nagyon jön, rohadt sokat dolgozik, és cum laude minősítéssel végezte el az egyetemet.

Szóval kussolj, és ne hazudozz!

 – zárta bejegyzését a publicista.

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. április 19. 15:04
Ha látom Magyar Pétert, ahogy ordibál, veszekszik, Varga Judit van előttem, mert vele is ebben a hangnemben, ebben a stílusban beszéllt, ez az Isten barma.
Sulammit
2024. április 19. 14:53
Magyar Péter olyan szemtelen, mint a piaci légy. Hazudik, mint a vízfolyás. Ráadásul mindenkit megrágalmaz. Jó lenne már ezt a Jancsibohócot gatyába rázni.
Fed74
2024. április 19. 06:51
Nemzeti Pedofidesz!!!!!! Isten, haza, pedofília!!!!!!!!!!!!! Most vonyíthattok fideszes kutyák van miért!!!!!
iimre
2024. április 19. 01:03
"jesssy 2024. április 18. 15:02 Ki fia borja ez a »Magyar« Péter???" "Anyai nagyapja a rendszerváltás előtti Magyar Televízió Jogi esetek című műsorában főszereplő (jog)Erőss Pál, a Legfelsőbb Bíróság egykori bírája volt. Édesanyja Erőss Mónika, aki korábban a Kúria főtitkára, 2020 áprilisától nyugdíjba vonulásáig pedig az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese volt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!