Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Vona Gábor: Magyar Péter olyan, mintha egy Netflix-sorozatnak lennénk szemtanúi

2024. március 07. 23:05

Már a vita részleteiről egyeztet Vona Gábor és Magyar Péter. Vona azt is elmondta, mit gondol Varga Judit exférjéről és mikor kerülhet sor a vitára.

2024. március 07. 23:05

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Március 15-e után vitázhat Vona Gábor, a Második Reformkor pártelnöke, a Jobbik egykori elnöke és Magyar Péter, Varga Judit exférje – árulta el Vona Gábor az ATV műsorában. A pártelnök egy ideje már érdeklődéssel figyeli Magyar Péter tevékenységét és már párhuzamot is vont kettejük között. Korábban úgy fogalmazott: 

„Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok”.

Vona szerint a Diákhitel Központ korábbi vezetőjejól átélhető, az ő történeti szerepe pont abban lehet, hogy megszólíthatja a kormánypárti szavazókat; olyan, mint egy Netflix-sorozatnak lennénk a szem- és fültanúi; olyan, mintha egy szappanopera lenne.

Magyar Péter a minap jelentette be: „zászlót bont” március 15-én.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Vona Gábor a napokban hívta vitázni Magyar Pétert. Arról beszélt: „Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be” – fogalmazott Vona Gábor, majd hozzátette: „A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.”

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 25. 00:06
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­­x­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. március 13. 14:33
Gábor,szánalmas vagy…
Gonella
2024. március 08. 18:06
magyar, vona - ez már olyan herényi k szint.
robogo72
2024. március 08. 17:28
C-3PO, R2D2, 2RK...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!