Újbudai pedofilügy: házkutatást tartottak a DK-s önkormányzatnál

2024. március 07. 14:02

A nyomozás azt hivatott kideríteni, érkeztek-e be olyan panaszlevelek, amelyek a Gazdagréti Szivárvány Óvoda volt alkalmazottjával szemben zajló jelenlegi eljáráshoz köthetőek.

2024. március 07. 14:02
null

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Vajda János

Házkutatást tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának, Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya az újbudai önkormányzatnál – írja a DK-s László Imre által vezetett önkormányzat közösségi oldalán

Ezt is ajánljuk a témában

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának, Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya ezekben a pillanatokban tart házkutatást Újbuda Önkormányzatánál” – írta az önkormányzat, majd hozzátették, a nyomozás azt hivatott kideríteni, érkeztek-e be olyan panaszlevelek, amelyek a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik volt alkalmazottjával szemben zajló jelenlegi eljáráshoz köthetőek. 

A folyamat részeként a rendőrség számítógépeket és adathordozókat foglalt le. Újbuda Önkormányzata természetesen mindenben együttműködik a nyomozóhatóságokkal, és továbbra is biztosítja a transzparens tájékoztatást”

– fogalmaztak. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­r­­­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. március 08. 09:17
o1gpedofilh040183 2024. március 07. 14:18 Kegyelmet is adtak? " nem, mert el sem ítélték....
catalina11
2024. március 08. 06:59
Gullwing 2024. március 07. 14:08 A ballibbancsoknál folyamatos a pedofília, ész az ügyek. Sipos Pálok, Bite Zsoltok, Kőszeg Ferencek, Vásárhelyi Jánosok, Kaleta Gáborok, Belán Beatrixok, Pedofil óvodai alkalmazottak Győrffy Péterek,Fehér Zsoltok, Somogyvári Tiborok, Osváth Zsoltok.....mind a balosokhoz köthető pedofilok. " és az SZDSZ-es zsidó Kőszeg Ferenc a védőszentjük...
pumuklik
2024. március 07. 16:44
Balfaxkirály valamikor régen egy kislányt vitt haza, állítólag eltévedt - valahol a Rózsadombon. Ki emlékszik a történetre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!