Pressman elvtárs Vorosilov marsall és Jurij Vlagyimirovics Andropov nyomdokaiba lépett

2024. február 05. 17:30

Mi ez, ha nem szovjet típusú diktatúra?

2024. február 05. 17:30
Tóth Tamás Antal
Magyar Nemzet

„Testközelből ellenőrizte a megbízó a magyar ellenzék feladat-végrehajtását. Mi ez, ha nem szovjet típusú diktatúra? Az. Egyesek szerint nyomásgyakorlás történt, mások szerint »csak« ellenőrizte Pressman elvtárs, hogy az elvtársak végrehajtják-e az elrendelt műveletet. A lényeg, hogy a magyar ellenzék vezetője ma David Pressman volt a magyar parlamentben. Ilyen durván és egyértelműen még a megszálló szovjetek sem gyakorolták a hatalmukat. Talán a holland, francia, brit gyarmattartók szokása lehetett az ilyen szoros, testközeli ellenőrzés. A magyar ellenzék pedig örömmel nyalta… Ó, mit nem mondok (írok)… Örömmel hajbókolt az amerikai dollárpapa előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ilyen nyilvánvaló hazaárulást talán még a momentumos kiscsajoknak sem sikerült elkövetni Brüsszelben, amit most itthon (nekünk legalább is ez az otthon) elkövetett a magyar dollárbaloldal. Akiket eddig dollárbaloldalnak ismertünk, mára szimpla amerikai talpnyalók, hazaárulók lettek. Biden pici pincsijei, akik már nemcsak a derekukat adták be csekély dollárért cserébe, hanem eladták a hazájukat, az elveiket. Mindent elárultak, nemcsak a szavazóikat, hanem az őseiket, azokat a magyar harcosokat, akik a történelmünk során a magyar szuverenitásért, a függetlenségünkért az életüket adták. Ezek szimplán árulók, akik kétrét görnyedve alázták meg magukat az amerikai helytartó előtt.”

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 09. 16:18
Pressmannak nemcsak hogy fogalma sincs Magyarországról, de még kimondottan rosszindulatú is. Kultúrát, emberséget tekintve, ö csak egy kis tintapötty az eldobott csomagolópapíron a volt brit Lindsay nevü nagykövethez úrhoz képest, aki ragyogóan megtanult magyarul, és imádta a magyar verseket, több alkalommal szavalta is kedvenceit a TV-ben. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7XET9XLU4
Palatin
2024. február 09. 16:16
Szijjártó miniszter úr bekéreti az amerikai nagykövetet a botrány után. A kihallgatás eszkalálódik: Neve? : Pressman Címerállata?: doberman Foglalkozása?: Erpressman Miben sántikáltak?: rosszban Hányan voltak a büntársai?: hárman Hol találkozott a büntársakkal? : ágyban A büntársulat kommunikációs eszköze: Walkman Mi volt Gyöngyösi szerepe a kisérletben?: stróman A tervük szerint mi lett volna a kormánnyal? : robban Mikor szeretne szabad emberként visszautazni?: nyomban.
Vainamoinen
2024. február 06. 11:54 Szerkesztve
Indítsunk petíciót "Pressman takarodj! " címmel.
Vainamoinen
2024. február 06. 11:49
Mocskos yenki elnyomó. Takarodj haza megszálló köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!