Gálvölgyi odaszúrt noÁrnak és Nagy Ervinnek (VIDEÓ)

2024. január 08. 19:32

„El tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?” – tette fel a kérdést a színész.

2024. január 08. 19:32

Ahogy arról a Mandiner már beszámolt, Gálvölgyi János az Újbudai Nagykávéház című műsor vendége volt, ahol a májusi, életveszélyes állapotából való felépüléséről beszélgettek, de szóba került az ország jelenlegi helyzete is.

A színész ugyanakkor nem kímélte sem Sztárbox, sem a Farm VIP című műsort sem, illetve azt is elmondta, mit hiányol a televízióból manapság.

„Tehetséges kollégáim be sem jutnak a tévébe”

Gálvölgyi János a beszélgetés során kijelentette, hogy

 a pályakezdő kollégái szerinte jóval nehezebb helyzetben vannak, mint annak idején ők voltak. 

„Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni, vagy a dzsungelbe bogarat enni”

Majd azzal folytatta, hogy „az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma nem készül tévéjáték. Helyette készül a Nagy Ő, akiért tripla szájú asszonyok versengenek! 

Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra!

Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?” – tette fel a kérdést a színész.

Örülne, ha a kultúra nagyobb teret kapna

A Sztárbox kapcsán Gálvölgyi megjegyezte, hogy „imádja a boxot”, és ő maga is nézte a műsort. Valamint azt is megérti, hogy egy kereskedelmi csatornának kell a bevétel, és egy ilyen műsorból az is van.

Majd arra a kérdésre, hogy milyen típusú televíziós műsorokra lenne szükség, elmondta, hogy „örülne, ha a kultúra újra nagyobb teret kapna” a képernyőn. 

Ez világjelenség. Egyre jobban le van nyomva az értelmi színvonal a tévében. A közönség azt nézi, amit kap”

– húzta alá a színész.

A teljes adást alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2024. január 14. 17:41
Fa villa, fa kanál fa tányér.... ugye Gálvölgyi úr? Hogy is folytatta? Fa geci csorog ki a faszából.... Somlay Artúr és Csortos Gyula énekelt volna ilyent? Ugye hogy ugye? "magaskultúra"....
snfbvksan
2024. január 09. 17:11
A TV az elmúlt évtizedekben a szennykultúra helye lett. Ép ember már nem is néz TV-t az on demand szolgáltatók világában. A TV kulturális szintjére panaszkodni olyan, mint a szar szagára.
KBA98
2024. január 09. 17:02
Ebben speciel igaza van!
Robi54
2024. január 09. 14:28
Igaza van,sok ez a "heti hetes" színvonalú műsor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!