Autómentes hétvége autóval

2023. szeptember 22. 20:13

Az ügyről a független-objektív sajtó sokáig nem számolt be, de aztán megérkezett a megoldás.

2023. szeptember 22. 20:13
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Karácsony Gergely hazudott, hazudik és hazudni fog. Hazudott, hogy tudna angolul, kamuzott a kampánypénzei ügyében. Most hazudik az autózását tekintve és biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is hazudni fog valamiben.

Honnan tudom? Onnan, hogy Karácsony Gergely egy kamugép. Az igazmondás képességével egyszerűen nem rendelkezik. Történt ugyanis, hogy autómentes hétvégét tartottak a fővárosban. Jól gondolja a kedves olvasó, az autómentes hétvége azt jelenti, hogy autóktól mentesen lehet közlekedni bizonyos részein a városnak. Persze vannak olyanok, akikre az autómentesség nem vonatkozik. Például Karácsony Gergely. A nagyvad sofőrrel érkezett az autómentes hétvége egyik programjára, amikor tilosban megállva rányitotta az ajtót egy bringásra.

Most mit lehet erre írni? Van ilyen?

Amikor pedig a Bors újságírója megkérdezte, mivel érkezett, akkor azzal a bárgyú mosolyával nézegetett és annyit sikerült mondani, hogy van még programja. A program, az újságíró szemfülességének köszönhetően, kiderült, hogy micsoda: hazamenetel. Vagyis Karácsony Gergely megint hazudott.

A probléma nem az, hogy egy főpolgármester hivatali autóval érkezik bizonyos eseményekre. A gond az, hogy Karácsony ezekről kamuzik.

Az ügyről a független-objektív sajtó sokáig nem számolt be, de aztán megérkezett a megoldás. Karácsony azért kocsikázott, mert megfájdult a térde. Még szerencse, hogy független-objektívek. Mi lenne, ha balosok lennének?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. szeptember 24. 12:03
Ez a beteges hazudozó, most bicikli mentes hétvégét tart.
mc-foker
2023. szeptember 23. 14:17
888/origo :D:D:D Már el is felejtettem, hogy G Fodor Gnóm portálját beszántották akkora siker lett :D:D:D
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 10:05
Dani kitett magáért! Napi szinten szállítja a fontosabbnál fontosabb híreket és tesz a magyarok közösségért. Nem tudom hogy bírja gyomorral ezt a munkát.
altercat1
2023. szeptember 22. 21:08
Bicikli halászat https://crazyshit.com/cnt/medias/151957-anyone-missing-a-bike
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!